alexis333 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τι κοματι θα σου κατσει ειναι το θεμα .... Εχω δει ατομα που εχουν Acer για χρονια χωρις προβληματα και εχω δει και ατομα που εχουν συνεχως προβληματα... Δε ξερω βασικα στα στατιστικα της Αcer τι γινεται με καλα/κακα κομματια της .... Αν τα ανακοινωνουν κι ολας ποτε τα στατιστικα πουθενα ... :X:X
drdedus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τι κοματι θα σου κατσει ειναι το θεμα ....Εχω δει ατομα που εχουν Acer για χρονια χωρις προβληματα και εχω δει και ατομα που εχουν συνεχως προβληματα... Δε ξερω βασικα στα στατιστικα της Αcer τι γινεται με καλα/κακα κομματια της .... Αν τα ανακοινωνουν κι ολας ποτε τα στατιστικα πουθενα ... :X:X το τι κομμάτι θα σου κάτσει ισχυει για όλες τις εταιρείες
drdedus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τι κοματι θα σου κατσει ειναι το θεμα ....Εχω δει ατομα που εχουν Acer για χρονια χωρις προβληματα και εχω δει και ατομα που εχουν συνεχως προβληματα... Δε ξερω βασικα στα στατιστικα της Αcer τι γινεται με καλα/κακα κομματια της .... Αν τα ανακοινωνουν κι ολας ποτε τα στατιστικα πουθενα ... :X:X το τι κομμάτι θα σου κάτσει ισχυει για όλες τις εταιρείες λόττο είναι ...αν θα πάρεις το σωστό κομμάτι από την σωστή ντάνα
Street-Fighter Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν το παρεις ομως gg γιαυτο ας φερθει σωστα η εταιρια στους πελατες της και μετα βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα