Panahs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 πράγματι έχει hdmi αλλά δυστυχώς 100mbit lan τα πλαστικά πάντως δεν μου αρέσουν... Γιατί, αν είχε περισσότερο τι θα άλλαζε; Δεν ειρωνεύομαι, ρωτάω από περιέργεια.
21century Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικα οι τιμες ειναι πολυ βολικες και πολυ ικανοπιητικες απο την στιγμη που εχεις περισσοτερες δυνατοτητες και ελπιζω εδω στη χωρα μας να μηντα παραφουσκώσουν οι αετονύχηδες...
SilverCloak Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ... αλλά δυστυχώς 100mbit lan ... Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ δεν έχω βάλει ποτέ καλώδιο στο netbook μου. Αν χρειαστεί να το κάνω αυτό, θα είναι μια φορά το χρόνο. Αλλιώς δεν θα έπαιρνα netbook. Το παν είναι να έχει σωστό wireless. Και γενικά... φαίνεται super, αν και δεν είμαι early adopter... οπότε σε κάποια φάση ίσως...
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 acer... ουτε με σφαιρες. ποσο μαλλον αν ειναι μονοπυρηνο. βεβαια απο τιμη σκιζει. με τα τωρινα δεδομενα.
Centurion Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 acer... ουτε με σφαιρες. ποσο μαλλον αν ειναι μονοπυρηνο. βεβαια απο τιμη σκιζει. με τα τωρινα δεδομενα. Έχει μείνει η ρετσινιά ακόμα ε;Από αυτά που τράβηξες σε καταλαβαίνω. Από την άλλη όμως πιστεύω ότι το συγκεκριμένο αξίζει τα λεφτά του. Καλύτερα όμως να δούμε τι έχουν να απαντήσουν και οι άλλες εταιρίες και να λάβουμε μια συνολική εικόνα ελπίζοντας σε παρόμοιες τιμές και απόδοση.
kostasfalcon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 απο οτι ειδα καποια ατομα ετρεξαν benchmark και δεν παρατηρησαν ουσιαστικη διαφορα απο το 532h πηγη εδω http://www.expertreviews.co.uk/netbooks/275917/hands-on-with-acers-aspire-one-532g-the-first-netbook-to-use-nvidias-ion-2-graphics-chip Το asus 1201N σημειωνει υψηλοτερο σκορ στο 3dmark03 (4152) βεβαια ειναι δυπηρινο αλλα και ion1. Επισης το Ν510 με Ν280 3569 σκορ και επισης το προαναφερθεν με Ν270 3513. Πηγη http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9400M-G.11949.0.html Τι το καλυτερο προσφερει το ion2? και σιγα το cpu.....
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Το asus 1201N σημειωνει υψηλοτερο σκορ στο 3dmark03 (4152) βεβαια ειναι δυπηρινο αλλα και ion1. Επισης το Ν510 με Ν280 3569 σκορ και επισης το προαναφερθεν με Ν270 3513. Πηγη http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9400M-G.11949.0.html Τι το καλυτερο προσφερει το ion2? και σιγα το cpu..... απλα το ιον 2 κολλαει με το Pinetrail....δεν υπαρχει ιον με Pinetrail μονο pineview
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί, αν είχε περισσότερο τι θα άλλαζε; Δεν ειρωνεύομαι, ρωτάω από περιέργεια. μεγαλύτερη ταχύτητα όταν μεταφέρει κάποιος αρχεία προς και από το netbook Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ δεν έχω βάλει ποτέ καλώδιο στο netbook μου.Αν χρειαστεί να το κάνω αυτό, θα είναι μια φορά το χρόνο. Αλλιώς δεν θα έπαιρνα netbook. Το παν είναι να έχει σωστό wireless. Και γενικά... φαίνεται super, αν και δεν είμαι early adopter... οπότε σε κάποια φάση ίσως... sorry αλλά ακόμα και το WiFi N παίζει χαμηλότερα από τα 100mbit...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 sorry αλλά ακόμα και το WiFi N παίζει χαμηλότερα από τα 100mbit... Δεν πειραζει, αστο 5 ωρες περισσοτερες για να κανεις τις μεταφορες αρχειων που θες (?). Θα καψεις μερικα βατ παραπανω (Και σιγα τους γρηγορους δισκους που φορανε)... Κατι αντιστοιχο σε προσιτη τιμη και HD οθονουλα 11,6" εχουμε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 γρήγορους ξεγρήγορους το gigabit lan θα τους αξιοποιεί στο έπακρο...
kostasfalcon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 απλα το ιον 2 κολλαει με το Pinetrail....δεν υπαρχει ιον με Pinetrail μονο pineview Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ......περα απο τον 1201Ν γραφω και για atom N270 & N280 με ion1 και ειναι γρηγοροτερα απο το ion2 στο συγκεκριμενο τεστ.
haHa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ......περα απο τον 1201Ν γραφω και για atom N270 & N280 με ion1 και ειναι γρηγοροτερα απο το ion2 στο συγκεκριμενο τεστ. Αυτα που λες τι αυτονομια εχουν? Προσφερουν αυτοματη εναλλαγη βαση του load της gpu(το λεγομενο " nvidia optimus") μεταξυ nvidia ion και της ενσωματωμενης intel gpu? Μπορει εκει να ειναι η διαφορα: η αυτοματη εναλλαγη που προσφερει μεγαλυτερη αυτονομια και χαμηλοτερες θερμοκρασιες και θορυβο.
ManosCPlusx2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Για εμένα τα netbooks έχουν χάσει τον χαρακτήρα τους. Βασικά καλά είναι, απλά ΔΕΝ είναι netbooks. Mini-miltimedia-notebooks ναι. Σωστός...Σωστότατος... Για μένα το καλύτερο Netbook είναι το πρώτο Acer Aspire 1 που βγήκε. Απλό και γρήγορο, χωρίς πολλά πολλά...Για την χρήση του...!
Street-Fighter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μη το πάρει κανεις ειναι acer μακριά!
drdedus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μη το πάρει κανεις ειναι acer μακριά! Έχω πάρει αρκετά acer για φίλους τα τελευταία χρόνια και εννοείται θα ξαναπάρω !!!!!!! απλά τώρα μάλλον θα προτιμήσω το asus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα