Προς το περιεχόμενο

Τα πρωτα 890GX/AM3/DDR3 από την ASUS, στην κυκλοφορία.

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Damn it δεν επιασε :P

Αλλα ας μεινουμε στο θεμα :-D

Σοβαρα ομως εχω κουραστει να βλεπω για το PC που ΘΑ παρεις

ενταξει μωρε...."ΘΑ παρει"..., το Πασχα δεν ειναι και μακρυα! 1 μηνας και κατι μερουλες μεινανε! τι θα αλλαξει σε ενα μηνα? :-):-)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντα έπαιρνα μητρικές, με το σκεπτικό ότι δεν θα αναβαθμίσω ποτέ τον επεξεργαστή. Πάντα τελικά έτσι γινόταν.

Πως ήρθαν τα πράγματα όμως... Στην προτελευταία μητρική μου (GIGABYTE GA-MA78GM-S2H) άλλαξα 4 επεξεργαστές. Ο μόνος λόγος που δεν την έχω πια, είναι επειδή ήθελα να ξεκλειδώσω τον 4ο πυρήνα του PHENOM Χ3 720. Ήταν τόσο πετυχημένη πάντως που μετά από 2 χρόνια σχεδόν την πούλησα όσο την είχα αγοράσει (εντάξει ανέλαβα και την υποχρέωση να εγκαταστήσω το λειτουργικό στον καινούριο υπολογιστή).

Ξεκουράζεται τώρα μετά από 2 χρόνια, με έναν ATHLON II X2 250 στο htpc της φίλης μου.

Μπα το ξέχασα... :-D Επειδή έδινε παραπάνω τάση, λέω δεν τον υπεροδηγούμε κιόλας; Είναι στα 3.4 GHz τώρα.

Δημοσ.

Τι review θες να δεις; Εαν πιστεύεις οτι θα ξεπεράσει τον Nehalem clock to clock, είσαι γελασμένος. Για αυτούς που θα αξιοποιήσουν 6 πυρήνες σε πραγματική χρήση και όχι βλακοbenchmarks και στην ανάλογη τιμή, δεν θα είναι άσχημη CPU. Για την πλειονότητα των Games ένας ψηλά χρονισμένος Quad οπως ο i5 750, ο X4 955 αλλά και ο νέος 960T είναι η καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Το 785g είναι 10.1 και πάει και στα 800 AFAIK

O anand το λέει 10.0 και 500.

Baffled ???

10.1 είναι και μάλλον το "λάθος" του anandtech πρέπει να είναι λόγω κεκτημένης ταχύτητας. To clock είναι πράγματι στα 500, αλλά όπως είπες φτάνει εύκολα τα 800 με oc.

Δημοσ.
Εγώ πάντα έπαιρνα μητρικές, με το σκεπτικό ότι δεν θα αναβαθμίσω ποτέ τον επεξεργαστή. Πάντα τελικά έτσι γινόταν.

Πως ήρθαν τα πράγματα όμως... Στην προτελευταία μητρική μου (GIGABYTE GA-MA78GM-S2H) άλλαξα 4 επεξεργαστές. Ο μόνος λόγος που δεν την έχω πια, είναι επειδή ήθελα να ξεκλειδώσω τον 4ο πυρήνα του PHENOM Χ3 720. Ήταν τόσο πετυχημένη πάντως που μετά από 2 χρόνια σχεδόν την πούλησα όσο την είχα αγοράσει (εντάξει ανέλαβα και την υποχρέωση να εγκαταστήσω το λειτουργικό στον καινούριο υπολογιστή).

Ξεκουράζεται τώρα μετά από 2 χρόνια, με έναν ATHLON II X2 250 στο htpc της φίλης μου.Μπα το ξέχασα... :-D Επειδή έδινε παραπάνω τάση, λέω δεν τον υπεροδηγούμε κιόλας; Είναι στα 3.4 GHz τώρα.

Καλά, δεν ντρέπεσαι που πήρες λεφτά από το κορίτσι !! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...