grimpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τα πρωτα 890GX/ΑΜ3 για τους 6πύρηνους της AMD με υποστήριξη SATA 3.0 στο Chipset boards από την ASUS, στην κυκλοφορία.
yannis22 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Αντε ωραία, ας ελπίζουμε να τα δούμε σύντομα και εδώ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Χμμμ για USB 3 κανας λογος; 123γιουρια καλα ειναι. Εχουμε καμια πληροφορια για το onboard κυκλωμα γραφικων πού περιπου κινειται και αν θα συνοδευεται απο sideport memory; Edit: Τωρα ειδα τις ονομασιες των μητρικων, υπαρχει με λιγο επιπλεον κοστος. Περιφημα
grimpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Οι τιμές εννοείται ότι είναι τσιμπημένες. Σε 1-2 μήνες που θα έχει κυκλοφορήσει όλη η σειρά και από άλλους κατασκευαστές θα στρώσουν τα πράγματα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ενταξει, δες και τις τιμουλες στα P55 (και στα Η) Δεν ειναι κι ο,τι φθηνοτερο. Αρκετα λογικα μου φανταζουν τα 125/140 ευρω για υπερ-φρεσκα κομματια (τιμες ευρωπης παντα).
grimpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Για το θέμα μελλοντικού upgrade path, μέχρι στιγμής, ένα είναι σίγουρο, ότι το 890 θα περάσει στο 2011 με τους Bulldozer. Πληροφορίες μεταξύ AM3 και AM3r2 socket δεν ξέρουμε ακόμη. ---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:02 ---------- Ενταξει, δες και τις τιμουλες στα P55 (και στα Η) Δεν ειναι κι ο,τι φθηνοτερο.Αρκετα λογικα μου φανταζουν τα 125/140 ευρω για υπερ-φρεσκα κομματια (τιμες ευρωπης παντα). Καλά δεν το συζητάμε, γελάνε και οι κατσίκες με τα H55/57 στο θέμα τιμής.
sno0py Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Αυτες θα παιρνουν τους μελλοντικους Bulldozer?
caution Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, λογικά... ...πάντως όσες φορές και να το διαβάσω, το "Bulldozer" παραμένει τοοοοόσοο bad-ash code name
sno0py Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, λογικά... ...πάντως όσες φορές και να το διαβάσω, το "Bulldozer" παραμένει τοοοοόσοο bad-ash code name Αμα ειναι ετσι παω με 100000 σε AMD στο συστημα που θα φτιαξω μετα το πασχα!!!
grimpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Λυπάμαι, αλλά μόνον καταναλωτικά θύματα σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο.
sno0py Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Λυπάμαι, αλλά μόνον καταναλωτικά θύματα σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Λυπαμαι αλλα θελω να ξερω ποια πλακετα εχει αναβαθμισιμότητα,θελω να ξερω οταν επιλεγω μια πλακετα(αφου δεν ειμαι στους τυχερους που αλλαζουν συστημα καθε χρονο) να ξερω οτι στο μελλον αν συμβει κατι χτυπα ξυλο δεν θα ψαχνω με το σταγονομετρο να βρω απο e-bay κλπ επεξεργαστη για την μητρικη... Οποτε προτιμω αν εχω την δυνατοτητα να επενδυω σε πλακετα που δεν θα ειναι νεκρη σε ενα εξαμηνο. Που διαφωνεις με αυτο λογικος εισαι δεν νομιζω να διαφωνεις...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Λυπαμαι αλλα θελω να ξερω ποια πλακετα εχει αναβαθμισιμότητα,θελω να ξερω οταν επιλεγω μια πλακετα(αφου δεν ειμαι στους τυχερους που αλλαζουν συστημα καθε χρονο) να ξερω οτι στο μελλον αν συμβει κατι χτυπα ξυλο δεν θα ψαχνω με το σταγονομετρο να βρω απο e-bay κλπ επεξεργαστη για την μητρικη...Οποτε προτιμω αν εχω την δυνατοτητα να επενδυω σε πλακετα που δεν θα ειναι νεκρη σε ενα εξαμηνο. Που διαφωνεις με αυτο λογικος εισαι δεν νομιζω να διαφωνεις... Εξαρταται τι εννοεις "στο μελλον". Αν εισαι απο αυτους που θελουν "να σκασω 2,5 χιλιαρικα για να κρατησει το PC ΟΧΤΩ χρονια", τοτε κινεισαι τελειως λαθος. Ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο και δεδομενο οτι σε 4-5-6 χρονια θα βρισκεις μητρικες με το σταγονομετρο για οποιοδηποτε σημερινο socket, μην πω και λιγοτερα... Και ενταξει, το θεωρω εν γενει βλακεια να παρεις τωρα επεξεργαστη και να αναβαθμισεις σε 1 χρονο στην ακριβως επομενη γενια... Δε ξερω, αυτο μου φερνει λιγο σε καταναλωτικό προβατισμό. Ενα αυτο. Δευτερον, εφοσον εχει ηδη απαντηθει οτι δεν γνωριζουμε αν οι Μπουλντοζερς θα κυκλοφορησουν σε AM3 ή AM3+ socket, γιατι επανειλλημενως σε καθε θεμα σχετικο με AMD μας ρωτας αν θα ταιριαζουν? Ειναι επεξεργαστες που ακομα δεν εχουν παραχθει καν samples και ουτε θα παραχθουν αμεσα (μεχρι να αποφασισεις να παρεις PC), οποτε; Θα αναβαλλεις την αγορα που ηδη μας εχεις πει σε 2-3-4 topics οτι θα κανεις σε "2 μηνες"; Αν ναι, πολυ καλως θα κανεις. Ο grimpr ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ο πρωτος που θα κανει θεμα εδω οταν οριστικοποιηθουν περισσοτερες λεπτομερειες επι των Bulldozer.
sno0py Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 "Ελα πες την αληθεια" αυτα καταλαβες και εγραψες αυτο το ποστ ή μηπως εψαχνες flame war? [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=cPWrj11abXs[/ame] Aν ειναι το πρωτο οκ δεν πειραζει συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες...αν ειναι το δευτερο ψαξε αλλου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Damn it δεν επιασε Αλλα ας μεινουμε στο θεμα Σοβαρα ομως εχω κουραστει να βλεπω για το PC που ΘΑ παρεις
sno0py Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Damn it δεν επιασε Αλλα ας μεινουμε στο θεμα Σοβαρα ομως εχω κουραστει να βλεπω για το PC που ΘΑ παρεις Το ξερω ρε ειμαι ψειρας τι να κανω ψαχνω και την παραμικρη λεπτομερεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.