Mixail-1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Πιστευω οτι στο λαπτοπ θ ηταν καλυτερα να αλλαζες μνημη (οπως εκανες) και να εβαζες εναν καλο ssd αντι για cpu... Δεν εχω ιδεα αν υποστηριζει ssd (δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτους τους δισκους) αλλα και παλι που θα βοηθουσε ο δισκος στις επιδοσεις ενος μονοπυρηνου? Και εγω 3gb 800mhz εχω και το mobo τις εχει ριξει στα 667mhz. Mixail προχωρα, δεν θα εχεισ κανενα προβλημα! pblithis Η βοηθεια σου ανεκτιμητη!!!! Εκανα μια επιχειρηση αλλα κολλησα σε βιδες αστερακια και χρειαζομαι νεα εργαλεια..οποτε απο αυριο παλι το χειρουργειο...
@topos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Aφου τον εχεις ηδη τον T8100 ok... Tις βιδες"αστερακια" ισως μπορεσεις να τις ξεβιδωσεις με μικρο αλενοκλειδο(τουλαχιστον μια δυο φορες που τις εχω συναντησει αυτο εχω κανει...)
Mixail-1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον σημερα το πρωι εγινε η αλλαγη της cpu με απολυτη επιτυχια :-D!!! Να αναφερω ενδεικτικα οτι τελικα χρειαστηκε να λυθει ολο το λαπτοπ κυριολεκτικα κατι το οποιο δεν περιμενα μιας και απο διαφορα video η διαδικασια φαινοταν αρκετα πιο απλη..Η HP φαινεται πιο δυστροπη αλλα με λιγο κοπο και επιμονη νομιζω οτι ολοι μπορουν να τα καταφερουν.Πλεον ο Τ8100 εχει αντικαταστησει τον Celeron 560 και οι επιδοσεις εχουν εκτοξευτει..Τα αποτελεσματα μεχρι στιγμης δειχνουν εναν ελαφρυ επεξεργαστη με ικανοποιητικη ισχυ και ολα βαινουν καλως.Να Ευχαριστησω θερμα τους χρηστες stefanos44 και blithis για την υπερπολυτιμη βοηθεια τους καθως και ολα τα υπολοιπα παιδια που συμμετειχαν στο θεμα και εξεφρασαν τις αποψεις τους και την βοηθεια τους.
zanzavar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ να σου θυμίσω να κοιτάς τις θερμοκρασίες του laptop πλέον. Πιο μεγάλη CPU=μεγαλύτερη κατανάλωση=μεγαλύτερες θερμοκρασίες (όχι πάντα φυσικά) και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι αρκετό το σύστημα ψύξης του laptop. Ίσως να έχεις θέματα πιο μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.