Salvation Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά εγκατέστησα αυτόν τον δίσκο στον υπολογιστή μου http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Samsung-Spinpoint-F3-HD103SJ.htm Το θέμα είναι ότι όταν πάω στον υπολογιστή μου , ο δίσκος δεν φαίνεται. Φαίνεται κανονικά απο τη διαχειριση εργασιών και μέσα απο το BIOS. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να τον βλέπω μέσα απ' τα windows?
johnny21a Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τι εννοεις φαινεται απο την "διαχειριση εργασιων" ?? Κανονικα αν το εχει αναγνωρισει σωστα θα σε ρωταει αν θες να του κανεις format, αλλιως εναλλακτικα μπορεις να το κανεις απο το disk management, πας control panel, administrative tools, computer management, και στο tree αριστερα διαλεγεις storage και disk management
Salvation Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Όπα λάθος. Εννοώ διαχείριση συσκευών (device manager). Για να τον φορμάρω πώς το κάνω? Πρέπει υποχρεωτικά να του περάσω λειτουργικο?
freeworld Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Στην διαχείριση δίσκων όταν πάς σε πιό γράμμα έχει αντιστοιχιθεί ο δίσκος σου. Εάν δεν έχει κάποιο γράμμα τότε πρέπει να του κάνεις format και να του δώσεις μια αντιστοιχία σε κάποιο γράμμα πχ F. Πας διαχείριση δίσκων κάνεις δεξί κλικ επάνω του και στο μενου που θα ανοίξει θα βρείς την εντολή που θές.
berny Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 παιδια sos.. μόλις πηρα τον δίσκο και εγω και ενω τον βλεπω στην διαχείριση συσκευών δεν τον βλεπω μεσα στον υπολογιστή μου.. πρέπει να κανω κατι αλλο? εχω xp pro..
Salvation Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 παιδια sos.. μόλις πηρα τον δίσκο και εγω και ενω τον βλεπω στην διαχείριση συσκευών δεν τον βλεπω μεσα στον υπολογιστή μου.. πρέπει να κανω κατι αλλο? εχω xp pro.. αφού είπαμε θέλει φορματ δες παραπάνω
d3m0n Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Βασικά διαμόρφωση θέλει δεν είναι αναγκαστικό να κάνει format.
TZANNSPY Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Βασικά διαμόρφωση θέλει δεν είναι αναγκαστικό να κάνει format. Το ίδιο πράγμα δεν είναι ?
gf030 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το ίδιο πράγμα δεν είναι ? Πολλοι μπερδευουν το φορματ με την εγκατασταση λειτουργικου, ενω τη διαμορφωση τη θεωρουν αλλο πραγμα. Ναι, το ιδιο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.