mike-intosh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα. Έχω αγοράσει την τηλεόραση SAMSUNG SM933HD 19'' LCD TV η οποία έχει ενσωματωμένο δέκτη επίγειων ψηφιακών καναλιών (DVB-T Mpeg 2/4). Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω τα κανάλια της ΕΡΤ (σπορ+,πρίσμα+ κλπ.). Από ότι έχω δεί είναι το 53 UHF. Το θέμα είναι ότι στο μενού της TV για αναζήτηση ψηφιακού καναλιού έχει δυο πεδία για αναζήτηση: 1. Συχνότητα σε Khz και 2. Εύρος μπάντας (δύο επιλογές 7 ή 8 σε Mhz). Οπότε το 53 UHF πως μεταφράζεται σε αυτά που μου ζητάει η TV μου;; Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω από μένα παρακαλώ να απαντήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
chris2barca Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ σε μια philips έκανα στην αρχή αυτόματο search και βρήκε και αναλογικά και ψηφιακά....Τώρα ανάλογα την τηλεόραση εμφανίζονται μαζί τα κανάλια και σε άλλα επιλέγεις να βλέπεις ή αναλογικά ή ψηφιακά κανάλια.
frenzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Television_channel_frequencies#France.2C_Eastern_Europe.2C_Former_Soviet_Union.2C_French_overseas_territories_and_former_French_colonies_in_Africa κανάλι 53=727.25MHz
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 κανονικα θα πρέπει να την δει στο αυτόματο scan... πιάνεις στην περιοχή σου ψηφιακά σίγουρα;
mike-intosh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Στην Πρέβεζα βρίσκομαι. Εκτός από τα της ΕΡΤ μπορεί κανείς να αναζητήσει και άλλα επίγεια ψηφιακά κανάλια; Υπάρχουν στοιχεία στο διαδίκτυο;
chris2barca Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Στην Πρέβεζα βρίσκομαι. Εκτός από τα της ΕΡΤ μπορεί κανείς να αναζητήσει και άλλα επίγεια ψηφιακά κανάλια; Υπάρχουν στοιχεία στο διαδίκτυο; εδω http://www.digea.gr/map/map.php ειναι ο χάρτης της digea... Δες αν φτάνει στην περιοχή σου.
arxaggelos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Αυτόματη αναζήτηση ftw. Κι εγώ έτσι έψαχνα την Digea 2-3 μέρες επειδή δεν ήθελα να ξαναβάζω μετά τα κανάλια σε σειρά, αλλά τελικά είναι ο απλούστερος τρόπος. Στη δική μου TV παίζει να είναι και ο μοναδικός
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειναι βεβαιο οτι τα ψηφιακα της ερτ θα παιζουν στην πρέβεζα. Αν δεν τα βρίσκει απλα δεν υπαρχουν... (και μετα θελουνε να μεταβουμε στην ψηφιακή εποχή, όταν το μεγαλύτερο ποσοστό της χώρας δεν πιάνει ούτε καν τα κρατικα σε ψηφιακή...)
g-e-o Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 πατησες το κουμπι d-tv στο τηλεκοντρολ σου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.