Προς το περιεχόμενο

Υπολογιστές lenovo

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.εχω μια απορια.θελω να κοιταξω την περιπτωση για αγορα καποιων υπολογιστων lenovo.οσοι γνωριζεται θα ξερετε οτι η lenovo ειναι η "παλια" IBM για τα μικρα pc.για πειτε μου την γνωμη σας??τι εχετε ακουσει??τι ξερετε??αξιζουν???

Δημοσ.

Η λενοβο φιλε ειναι μια κινεζικη εταιρεια που εξαγοραστηκε απο την IBM και οχι η ιδια η IBM για μικρα PC;s

Δημοσ.
Η λενοβο φιλε ειναι μια κινεζικη εταιρεια που εξαγοραστηκε απο την IBM και οχι η ιδια η IBM για μικρα PC;s
αναποδα...γι αυτο εγιναν και λενοβο...αλλιως οι λενοβο θα ειχαν γινει ibm...
Δημοσ.

Αν μιλαμε για σταθερους υπολογιστες η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι τελεια (Ο κολλητος μου εχει βαλει στο μαγαζι του και η ψυχτρα ηταν τεραστια οταν λεμε τεραστια,τεραστια ομως! και ο ανεμηστηρας αν και αθορυβος μπορουσε αν τον εβγαζες να λειτουργησει σαν Aircondition τα καλοκαιρια) το κουτι πολυ γερο με ανετους χωρους κλπ.

Το προβλημα που αντιμετωπισαμε αργοτερα ομως ηταν οτι η Mobo του επαιρνε μονο ορισμενους επεξεργαστες και δεν μπορουσαμε να αναβαθμισουμε την CPU.

Με μνημες και σκληρους δεν ειχαμε προβλημα.

Αλλα πιστευω οτι με τα ιδια λεφτα φτιαχνεις μονος σου κατι πιο αξιοπιστο και Future Proof....

Δημοσ.

ναι μιλαω για σταθερους.πανω στους οποιους θα στηριζονται πολλα. ζυγιστικες μηχανες.ταμειακες και ενα σωρο αλλα.ειναι για super market

Δημοσ.

Το μονο που μπορει να σου προσφερει η Lenovo κατα την γνωμη μου δεν ειναι το Support που και καλα εχει (Ενα partition δηλαδη με καποια Utilities που μπορεις να βρεις παντου) αλλα η ποιοτητα κατασκευης.(Που και εσυ με ενα καλο κουτακι αφου η χρηση που το θες ειναι να ειναι Stable 24/7 βγαινει αρκετα οικονομικα)

Η τιμη ειναι αρκετα τσιμπημενη για αυτα που προσφερει.

Εχεις αποφασισει σε μοντελο και τιμη;

Αν ναι δωσε μας ενα παραδειγμα για να σου αντιπροτεινουμε κατι εμεις.

Το μονο που μπορει να σε συμφερει ειναι ΑΝ σου κανει καλυτερες τιμες στις αδειες των Windows ή αν παρεχουν καποια επιπροσθετη λειτουργια Service μιας και ειναι σε επιχειρηση(Να ερχεται τεχνικος αν παρουσιασει προβλημα κατι σε μια ωρα πχ...)

Δημοσ.

δεν εχω σκεφτει καποιο μοντελο.απλα θελω να δω και αυτην την λυση σας μαρκα.απο hp pc που εχω παντως αρκετα προβληματα βγηκαν.το ενα σε καρτη γραφικων που αλαχτηκε και παλι ειχε προβλημα το αλλο με τον διακοπτη on off και διαφορα αλλα.οχι μονο αυτα.οποτε αν σας ελεγα lenovo Και hp τι θα μου ελγατε??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...