moldovan20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εφόσον υπάρχει και δεύτερο αυτοκίνητο ένα SUV φαντάζει η καλύτερη ιδέα . Κάτι πιο τζιποειδές θα σε ενδιέφερε ? Ενα nissan x-trail ,kia sportage π.χ
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλα εγω ειμαι σιγουρος οτι θα του αρεσε το Μινι το SUV...
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το αρθρο Κρις το διαβαζα χτες. Το θεμα ειναι οτι τιμες και για το Μινι και για το Νισσαν δεν εχουμε και δεν ξερω αν ειμαι εντος μπατζετ. Τα Μινι παντως δεν ειναι ποτε φτηνα Ναι, και πιο τζιπ δεν θα με χαλαγε, το Κια το Σπορτατζ ειναι ωραιο αλλα ειναι Κια. Το xtrail το σκεφτομουν αλλα νομιζω φευγει λιγο σε τιμες... ps. xtrail οντως φευγει, και ακριβο και διλιτρο. Αν πηγαινα σε διλιτρο θα πηγαινα σε rav πουναι φτηνοτερο αλλα δεν θελω να ανεβω σε κυβικα.
dark Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί κυρίως οι γυναίκες έχουν κόλλημα με τα τζιπ τα suv κλπ Πάνε και παίρνουν κάτι τέρατα που καίνε ένα βυτίο βενζίνη, δε πάνε μια στο δρόμο, δεν έχουν που να το παρκάρουν, για να το παίζουν σκιέρ στο Κολωνάκι ή για να αισθάνονται ασφάλεια ότι είναι ψηλά και δε θα σκοτωθούν?
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί κυρίως οι γυναίκες έχουν κόλλημα με τα τζιπ τα suv κλπ Πάνε και παίρνουν κάτι τέρατα που καίνε ένα βυτίο βενζίνη, δε πάνε μια στο δρόμο, δεν έχουν που να το παρκάρουν, για να το παίζουν σκιέρ στο Κολωνάκι ή για να αισθάνονται ασφάλεια ότι είναι ψηλά και δε θα σκοτωθούν? Αυτο το τελευταιο ειναι που λες βασικα. Αισθανονται σαν να βρισκονται μεσα σε αρμα. Γενικα παντως ειναι απο τα ανεξηγητα και εχει να κανει πως το βλεπουν οι γυναικες ενα οχημα και πως οι αντρες.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω. Υπαρχει μια συμβιβαστικη λυση για ολα Το Quasuai με 1.6 και 115 αλογα. Η τιμη του καλη, ειναι suv-οειδες, δεν εχει πολλα κυβικα, δεν εχει βεβαια και αλογα πολλα αλλα δεν ειναι και 100αρι, εχει σχετικα χωρο, ειναι καπως ομορφο. Αξιζει να το κοιταξω?
imr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω. Υπαρχει μια συμβιβαστικη λυση για ολαΤο Quasuai με 1.6 και 115 αλογα. Η τιμη του καλη, ειναι suv-οειδες, δεν εχει πολλα κυβικα, δεν εχει βεβαια και αλογα πολλα αλλα δεν ειναι και 100αρι, εχει σχετικα χωρο, ειναι καπως ομορφο. Αξιζει να το κοιταξω? Το δικινητο λες φανταζομαι Και παλι πιστευω το 1.2 yeti θα ειναι καλυτερο (Μπορει να εχει λιγοτερα αλογα αλλα λογω τουρμπο εχει αρκετη ροπη) Με 20 χιλιαρικα περνεις και το 2κινητο γιετι 1.2Τ με dsg Ριχτου μια ματια βεβαια σε αντιπροσωπεια ,αλλα σε τι το βλεπεις καλυτερο απο το Γιετι?
doctorkostis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Συμφωνω.Δε θα αγοραζα Qasqai(πως σκατα γραφεται) λογω ατμοσφαιρας.Ειδικα το 1.6 φορτωμενο,πρεπει να ειναι αρκετα αργο.Πλεονεκτημα σε φορους/τελη δεν εχει σε σχεση με το Yeti 1.8Tsi και ειναι αιωνες πιο αργο.Αντιθετα εχει περισσοτερους φορους/τελη σε σχεση με το Yeti 1.2Tsi και ειναι περιπου στα ιδια με το μικρο Yeti να εχει περισσοτερη ροπη απο χαμηλα. Οχι σε πολλα κιλα και ατμοσφαιρα(εκτος αν μιλαμε για διλιτρα+,που ομως καινε φορολογικα).
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ρε συ κάιζερ, παράτα τις αδόκιμες σκέψεις για χρηστικούς κουβάδες και ψήσου για το ινσίγκνια που είναι αυτοκίνητο.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ναι ρε πουλακι μου, αλλα οπως παει το παιχνιδι, τα 25χιλ ειναι καπου στα ορια μου. Αυτη τη στιγμη για το Insignia ειμαι, απλα κοιταω αν παιζει και κατι που να μου αρεσει σε λιγο πιο χαμηλα φραγκα Το Yeti μαγκες δεν διαφωνω οτι εχει καλυτερες μηχανες κτλ αλλα μου φαινεται ασχημο αμαξι, δεν ξερω τι λεει απο εργονομια και νομιζω οτι ειναι πολυ καλο για καποιον που θα παει για σκι και στα βουνα. Εγω οταν λεω χωρους εννοω για ψωνια, μπαγκαζια κτλ Και κοροιδεψτε οσο θελετε αλλα σχεδιαστικα αν σου αρεσει ενα αμαξι παιζει ρολο, πως να το κανουμε? Δλδ, οκ το Quasqai μαπα?Προτιμω να δωσω αλλα 5χιλ και να παρω το Insignia παρα το Yeti(που δεν το εχω δει σε αντιπροσωπεια, ισως απο κοντα αλλαξω γνωμη) ΥΓ. Επειδη η αγορα θα γινει Νοε-Δεκ με στοχο να το εχω Γεν 2011, εσεις που ξερετε τις εξελιξεις, ακουγεται κατι καινουριο που δεν κυκλοφορει τωρα και θα κυκλοφορησει τελος του χρονου? ΥΓ2. Ασχετο, αλλα εξηγηστε μου ρε μαγκες πρακτικα και απλα αυτα με τις ροπες? Κοινως τι εννοειτε και κυριως τι διαφορα εχει ας πουμε ενα αμαξι με χαμηλη απο ενα με υψηλη ροπη. Τι πρακτικη συνεπεια εχει δλδ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Yψηλη ροπη σε χαμηλες στροφες σημαινει οτι αν θελησεις να πατησεις γκαζι απο χαμηλα το αυτοκινητο αποκρινεται. Εχει καλυτερες ρεπριζ απο ενα ατμοσφαιρικο, και γενικα δεν το νιωθεις ευκολα να "κρεμαει". Φυσικα λογω αυτου, συνηθως εισαι με +1 σχεση απο οτι με ενα ατμοσφαιρικο, αρα αν εχεις κι ενα αβγο κατω απο το γκαζι, κινεισαι και οικονομικοτερα (ή αν οχι οικονομικοτερα, σιγουρα ανετοτερα).
imr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αν ειναι για τοσο αργα βγαινει και η alfa romeo jiulieta αν και δεν νομιζω να σε καλυπτει απο χωρους θα ειναι κατηγοριας γκολφ Νταξει δεν λεω το Γετι δεν ειναι κανα ομορφο αυτοκινητο αλλα σου αρεσει το Κασκαι?
NickTG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ΥΓ. Επειδη η αγορα θα γινει Νοε-Δεκ με στοχο να το εχω Γεν 2011, εσεις που ξερετε τις εξελιξεις, ακουγεται κατι καινουριο που δεν κυκλοφορει τωρα και θα κυκλοφορησει τελος του χρονου? Ηyundai iX35 Το φθινόπωρο αναμένεται στη χώρα μας και μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση, δικίνητη με χειροκίνητο κιβώτιο των πέντε σχέσεων, η οποία θα διαθέτει τούρμπο κινητήρα των 1.6 λίτρων, με ισχύ 140 ίππων.
moldovan20 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πολύ όμορφο το Ηyundai iX35 . Πάντως να κοιτάξεις το αυτοκίνητο να έχει 5 χρόνια εγγύηση (Το έκανε πρόσφατα και η Renault ) .H Hyundai είχε 5 χρόνια εγγύηση ,δωρεάν service και ανταλλακτικά ,δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.5 χρόνια επίσης έχει και η kia . Είχε ένας θείος μου hyundai και όποτε έφευγε απο το service κοιτούσε πίσω μήπως τον φωνάξουν να πληρώσει , δεν τον πίστευε . Μεγάλη υπόθεση τα 5 χρόνια εγγύηση ,πίστεψε με .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.