Προς το περιεχόμενο

Μπερδεμενος για την κατηγορια αμαξιου που θελω να παρω

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σιγουρα ειναι αξιοπιστα και πραγματικα τα στοιχεια; Γιατι απο τα 94 Grande Punto 1.4 8v που εχει, ειμαι στα 3-4 χειροτερα ως προς τη καταναλωση... Και ναι το πατάω, αλλα δε το σκιζω κιολας το αμαξι.

Περισσοτερο μου φαινεται οτι βαζουν τις ενδειξεις απο το trip computer, παρα τις πραγματικες...

(Οι ενδειξεις του trip ειναι περιπου 0,5-0,8 lt/100km μικροτερες απο το πραγματικο, και ~1-1,5 lt πανω απο το εργοστασιακο).

Εκτος αν ξερω γω χρησιμοποιουν το site οικολογοι που κυκλοφορανε 70% αυτοκινητοδρομο 30% πόλη :P

Edit: Πλεον εχει 95 Grande :-D Περασα και τα δικα μου στοιχεια που κραταγα σε μπλοκακι :-)

Μια χαρά είναι τα στοιχεία.

Απλά δεν έχουν την κίνηση που έχουμε εμείς.

---------- Προσθήκη στις 01:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:35 ----------

Εγω ήδη κάνει στο μυαλου μου αδελφε. 3 suv και 2 συμβατικα.

Το ερωτημα πλεον ειναι το ποτε. Παιζει τιποτα αυτους τους μηνες ή να περιμενω μετα το Πασχα?

Σε λίγο θα έρθει facelift του Rav4.

Οπότε θα παίξουν και οι ανάλογες προσφορές. Αν και νομίζω πως και τώρα τρέχουν κάποιες εκπτώσεις.

Γενικά παντού υπάρχουν μειώσεις τιμών αυτή την περίοδο λόγω κρίσης οι οποίες κοντά στα Χριστούγεννα γίνονται περισσότερες.

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπον, αλλαγες δεδομενων.

Η ζημια απο τη στουκα δεν ειναι τελικα μεγαλη και αρα με παιρνει να το ψαξω ακομα(κοινως το αμαξι βγαινει μεχρι το καλοκαιρι)

Ομως εξακολουθω να εχω ερωτησεις

1. Μας αρεσει πολυ το RAV4. Ναι, ξερω, διλιτρο, τα ειπαμε. Ξερει κανεις ΤΙ φορολογικες επιπτωσεις εχει αυτο? Σιγουρα αυξημενα τελη αλλα δεδομενου πως λογω παλαιοτητας ήδη εσκασα 250+ για το Ιμπιζακι καπου εκει δεν θα κινηθω για καινουριο διλιτρο? Σαν τεκμηριο, με τι εισοδημα δικαιολογειται?

2. Μπορουμε να δουμε καποιο σαιτ με α. τιμες(γιατι το autotriti νομιζω εχει την βασικη εκδοση, σωστα?) και β. καταναλωσεις?

3. Ποια εποχη θεωρειται καλη για αγορα?Πχ το Πασχα ή το καλοκαιρι ή ο Σεπτεμβρης ειναι περιοδος προσφορων απο τις εταιριες?(Ναι, γνωριζω οτι αν το παρω Νοεμβρη προφανως θα πληρωσω τελη και για το 2010 και για το 2011 σαν μαλακας)

Να το πιεσω να παω για παραγγελια Δεκμβρη=γιορτες=προσφορες και να μου ερθει Γεναρη=τελη μονο για 2011? Απλα μαξιμουμ Μαη πρεπει να περασω service και να αλλαξω αμορτισερ. Αν παω για Δεκεμβρη φοβαμαι μηπως το Ιμπιζακι ζητησει κιαλλα και δεν γουσταρω να δωσω πχ 1,5 χιλ τους επομενους 10 μηνες

1.Καπου εκει???Υπολογισε τα διπλασια και κατι παραπανω.....

2.Δεν εχω αποψη.

3.Η καλυτερη εποχη να παρεις αμαξι ειναι Νοεμβρης-Δεκεμβρης γιατι :

α)Επειδη οι αντιπροσωποι θελουν να πιασουν bonus πωλησεων απο τον κεντρικο εισαγωγεα κανουν επιπλεον εκπτωσεις σε σχεση με τις υπαρχουσες.

β)Γλυτωνεις τελη απο την στιγμη που σε παιρνει λιγο ακομα να κινεις το ibizaki.

γ)Καθε Σεπτεμβρη τα εργοστασια ρυθμιζουν και επανακαλιμπραρουν τα μηχανηματα τους για τυχον αποκλεισεις και τζογους με αποτελεσμα τα αυτοκινητα που φτιαχνονται μετα απο αυτη την περιοδο να ειναι πιο αξιοπιστα,πιο δεμενα,να εχουν λιγοτερους τριγμους κλπ κλπ....

Δημοσ.

Για το 1.

Ναι, τα εμαθα. 500αρικο. Θα το λαβω υποψη

Για το 3.

Εννοεις να το κλεισω Δεκεμβρη αλλά να το παρω Γεναρη ετσι?Αλλιως αν το παρω Δεκεμβρη θα πληρωσω τελη για το καινουριο ΚΑΙ για το 2010 και για το 11, σωστα?

Δημοσ.
Για το 1.

Ναι, τα εμαθα. 500αρικο. Θα το λαβω υποψη

Για το 3.

Εννοεις να το κλεισω Δεκεμβρη αλλά να το παρω Γεναρη ετσι?Αλλιως αν το παρω Δεκεμβρη θα πληρωσω τελη για το καινουριο ΚΑΙ για το 2010 και για το 11, σωστα?

Εννοω να το παραγγειλεις τελη Νοεμβρη -αρχες Δεκεμβρη ωστε να ειναι καλυτερο ποιοτικα το αμαξι.Ακομα δεν ειναι απαραιτητο με το που θα το παρεις να πληρωσεις τελη.Το αφηνεις για λιγο χωρις πινακιδες.

Δημοσ.

Λοιπον, τα βαλαμε κατω και μας βγαινει οτι ενα 26αρι-27αρι(με δοσεις) μπορουμε να το κανουμε, οποτε κοιταμε προς το RAV

Ακουω γνωμες.

Αν δεν παμε στο RAV μαλλον αλλαζουμε εντελως κατηγορια και παμε να γλυτωσουμε και κανα 2χιλιαρο και να παμε για Insignia 1.6T.

ΥΓ. Ναι, ξερω, δεν εχουν σχεση οι δυο επιλογες αλλα...

Δημοσ.

Χμ...αν δεν παμε σε SUV το insignia ειναι σχεδον σιγουρο

Ερωτηση,

το RAV4 CITYSCAPE που στην ουσια ειναι ιδιο αμαξι αλλα 4χ2 τι μειονεκτηματα εχει περα της κινησης των 2 τροχων?

Να τονισω ΔΕΝ παω ποτε σε μερη που θελω ντε και καλα 4χ4. Δλδ παω συνηθως σε μερη που και το Ιμπιζακι με ζορι κατεβαινει. Γενικα προσπαθω να καταλαβω σε τι κατηγοριες ανθρωπων ειναι χρησιμη η 4κινηση

Δημοσ.

Α4 μεταχειρισμένο* από Γερμανία** από εμένα.

*Φετινό μοντέλο απλά κάποια αρκετά λεφτά φθηνότερο.Και το πολύ 4αψήφιο αριθμό χιλιομέτρων στο κοντέρ.

**Από μάντρα που εισάγει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από Γερμανία δηλαδή.

Δημοσ.

Λοιπον, ολες οι αποψεις που εχω μαζεψει ειναι οτι το RAV δεν ειναι για οσους πανε "μεχρι RAV", κοινως δεν συμφερει γιατι ειναι διλιτρο, αξιαζει μονο η 4χ4 εκδοση και τελη, εφοριες, καταναλωση κτλ δεν πολυ λενε αν δεν εχει αρκετη ανεση σε φραγκα και μαλλον το ξεχναμε.

Μια προταση που ακουω απο αρκετους ειναι το Quasqai 1.6 115Hp. Να τονισω εδω ξανα ότι με νοιαζουν αρκετα οι χωροι, η ανεση και το εσωτερικο. Καταλαβαινω οτι 115 αλογα δεν μπορει να εχει τρελες επιδοσεις αλλα δεν ψαχνω για τρελες επιδοσεις αλλα για κατι απλα ικανοποιητικο σε αυτο το θεμα. Σε λεφτα ειναι φτηνοτερο του RAV και αρα το εχω(και δεν ειναι και διλιτρο)

Εχετε πληροφοριες για Qhasqai?

Δημοσ.

Δεν είναι καν ικανοποιητικο σε θέμα επιδόσεων.

Ειδικά αν φορτωθεί.

Έχεις κολλήσει με τα ψηλά οχήματα απ'ότι βλέπω.

Το Yeti δε σου αρέσει;

Δημοσ.

To Yeti δεν μου αρεσει εμφανισιακα και σαν εσωτερικο.

Μου κανει πολυ για καποιον που οντως θελει SUV να παει τις εκδρομες του, να φορτωσει σκι και στολες, να βαλει τιποτα κουπια και δεν ειμαι τετοιου στυλ. Πολυ εκδρομικο και καθολου πολης και δεν ειναι και μικρο οπως το εκοψα.

Ασχετο, εκανα μια βολτα με insignia του αφεντικου. Ειναι ωραιο το ατιμο και σε λογικη τιμη για την εκδοση με τα 180 αλογα. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν δεν βρω SUV που θα με καλυπτει θα παω σε Insignia. Ναι, ειναι μεγαλο αλλα συνηθιζεται. Ειδικα αφου υπαρχει μικρο i10 στην οικογενεια για τις καθημερινες μετακινησεις μας

Δημοσ.
To Yeti δεν μου αρεσει εμφανισιακα και σαν εσωτερικο.

Μου κανει πολυ για καποιον που οντως θελει SUV να παει τις εκδρομες του, να φορτωσει σκι και στολες, να βαλει τιποτα κουπια και δεν ειμαι τετοιου στυλ. Πολυ εκδρομικο και καθολου πολης και δεν ειναι και μικρο οπως το εκοψα.

Ασχετο, εκανα μια βολτα με insignia του αφεντικου. Ειναι ωραιο το ατιμο και σε λογικη τιμη για την εκδοση με τα 180 αλογα. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν δεν βρω SUV που θα με καλυπτει θα παω σε Insignia. Ναι, ειναι μεγαλο αλλα συνηθιζεται. Ειδικα αφου υπαρχει μικρο i10 στην οικογενεια για τις καθημερινες μετακινησεις μας

Είναι μικρότερο από τα άλλα που κοιτάς πάντως.

Δημοσ.

Κανα station σαρεσει?

Κυκλοφορουν αρκετα αξιολογα και εχουν χωρους suv χωρις να ειναι suv

Για ριξε μια ματια σε skoda suberb (την station) η το octavia combi για ποιο οικονομικα

Δημοσ.

Δεν ψηνομαι για station.

Ο μονος ουσιαστικα λογος που κοιταγα suv ηταν γιατι δειχνουν πιο νεανικα απο το insignia και με αρκετους χωρους. Αρα γιατι να παω σε station?

Ολοι λετε Yeti για SUV αλλα δεν ξερω...δεν μου αρεσει μεσα, δεν μου αρεσει εξω, ειναι και Σκοντα. Θα μου πεις εχει επιδοσεις και ειναι και φτηνο αλλα...

ΥΓ. Παντως το 1,6Τ του Insignia με 180 πηγαινε πολυ καλα που πηγα μια βολτα. Δηλαδη αρκετα καλα για μενα, αλλος μπορει να ειναι τρελογκαζας.

Το ερωτηματικο πλεον για το insignia ειναι 180 και τουρμπιστο αλλα με βασικη στα 23χιλ αρα μονο 2χιλ για εξτρα Ή 1.8 και οχι τουρμπιστο με 140 αλογα αλλα 21 χιλιαρικα και αρα 4000 διαθεσιμα για εξτρα?

Δημοσ.
Δεν ψηνομαι για station.

Ο μονος ουσιαστικα λογος που κοιταγα suv ηταν γιατι δειχνουν πιο νεανικα απο το insignia και με αρκετους χωρους. Αρα γιατι να παω σε station?

Ολοι λετε Yeti για SUV αλλα δεν ξερω...δεν μου αρεσει μεσα, δεν μου αρεσει εξω, ειναι και Σκοντα. Θα μου πεις εχει επιδοσεις και ειναι και φτηνο αλλα...

ΥΓ. Παντως το 1,6Τ του Insignia με 180 πηγαινε πολυ καλα που πηγα μια βολτα. Δηλαδη αρκετα καλα για μενα, αλλος μπορει να ειναι τρελογκαζας.

Το ερωτηματικο πλεον για το insignia ειναι 180 και τουρμπιστο αλλα με βασικη στα 23χιλ αρα μονο 2χιλ για εξτρα Ή 1.8 και οχι τουρμπιστο με 140 αλογα αλλα 21 χιλιαρικα και αρα 4000 διαθεσιμα για εξτρα?

Turbo χωρις σκεψη :)

Αν και ο 1800ρης δεν ειναι αργος σε καμια περιπτωση η ροπη που θα εχεις απο το turbo δεν συγκρινεται

Παντως εμενα κανενα suv δεν μου φαινεται νεανικο, το insignia ειναι μακραν οτι ποιο νεανικο μπορεις να παρεις

Την c5 που ειπε καποιος πιο πριν την κοιταξες? δεν ξερω τι λεει σαν αμαξι αλλα ειναι πολυ ομορφο και ο 1.6Τ ειναι πολυ καλος κινητηρας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...