silve Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα. Πριν κανένα μήνα είχα ενεργοποιήσει το mobile internet της vodafone, με 3,5 ευρώ το μήνα (ο πρώτος μήνας δωρεάν). Πέρασε ένας μήνας και μου ήρθε sms που έλεγε οτι απενεργοποιήθηκε το internet, ενώ εγώ ακόμα μπορούσα να σερφάρω. Μου έστειλε ένα άλλο sms μετά απο λίγο, που έλεγε να εγκαταστήσω κάτι ρυθμήσεις, και πάτησα αποδοχή. τώρα μου έχει φάει 5 ευρώ και όποτε μπαίνω μου τρώει και άλλα χρήματα. πως μπορώ να το απενεργοποιήσω εντελώς; pls help!! νομίζω ότι κάπου στέλνω sms αλλά δεν θυμάμαι που.
pp6210 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 3,5 ευρώ το μήνα με τον πρώτο δωρεάν είναι το "μικρό" surf&email με 30 ΜΒ το μήνα -αυτό είναι ένα πακέτο φτηνότερης χρέωσης για πρόσβαση στο νετ από το κινητό. Αν όντως το απενεργοποίησες αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα μπαίνεις στο νετ, αλλά θα μπαίνεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ!!! Εάν θες να μην μπαίνεις καθόλου, τότε το πιό εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να "χαλάσεις" τη διεύθυνση APN στις ρυθμίσεις (π.χ αντί για wapkarta βάλε bapkarta), οπότε θα σου δίνει error κάθε φορά που θες να μπεις, μέχρι να το διορθώσεις ξανά. Για την ιστορία, η απενεργοποίηση του πακέτου γίνεται με κλήση στο 13830 ή με sms: "2OFF" στο 19109
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.