Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μιλάω καθημερινά με Forhnet λόγω των αποσυνδέσεων. Έχω μία το 24ώρο, αλλά το θέμα είναι ότι από μόνο του το Router δεν προσπαθεί να συνδεθεί πάλι όπως έχω πει. Μίλησα σήμερα και μου είπαν να κοιτάξω για κάποια ρύθμιση "Connection Demand". Δεν βρήκα κάτι τέτοιο βέβαια. Με ένα ψάξιμο στο Google βρήκα τα παρακάτω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=112276 Συγκεκριμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό: Στο dslgr έχει γράψει κάποιος μια μικρή εφαρμογή που κάνει αυτόματα το reboot, είναι στα stickies του usr section και λέγεται KeepAlive νομίζω. Στο adslgr.com βρήκα αυτό: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=34700
parsifal Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Απ' ο,τι κατάλαβα, η συγκεκριμένη λύση κάνει μόνο για ADSL modems στα οποία η σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω PPP κλήσης από το λειτουργικό σύστημα. Σε ADSL modem/routers μάλλον δε θα παίξει. Αν ο router σου υποστηρίζει telnet access και παρέχει τις κατάλληλες εντολές για να τον αναγκάζεις να κάνει reconnect, ίσως να κάνεις δουλειά με telnet scripting.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 h αλλη λυση ειναι να προσπαθησουμε να μην υπαρχει αυτη η αποσυνδεση.στο thomson δεν εχω δει επιλογη για να συνδεεται αυτοματα.το κανει μονο του οσο ξερω.
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 h αλλη λυση ειναι να προσπαθησουμε να μην υπαρχει αυτη η αποσυνδεση. Με ποιον τρόπο? Με την εγκατάσταση που λέγαμε? Να περάσω καινούριο καλώδιο?
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 θα σου ρθω για το καλωδιο μεσα σε αυτην την εβδομαδα αλλιως βλεπουμε για αλλαγη προφιλ.
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Πάρεμε τηλέφωνο στο κινητό (έχεις PM). Θα δούμε γενικότερα. Άστο λίγο ακόμα μπας και αλλάξει κάτι γιατί λένε ότι κάτι έκαναν. Επίσης μου λένε ότι είναι 3,8km μακριά από το DSLAM. Το υπολογίζει βάση χωρητικότητας γραμμής μου είπε.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ΤΟ ΥΠολογιζεις και με βαση χωρητικοτητα αλλα και με βαση το attenuation της γραμμης σου.επισης σου ειπα το καλωδιο απεξω μεχρι την πριζα σου που ειναι το κοκκινο μπλε δυσκολο να παθει κατι.το αλλο θα ηταν που θα αλλαζα εγω που ειναι τηλεφωνικο παρα αυτο απο το κουτι μεχρι μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.