Heatspreader Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εγκατέστησε τον Router D-Link 2640b μήπως και τα πράγματα είναι καλύτερα με τις αποσυνδέσεις. Μήπως τελικά όταν αποσυνδέεται, αυτόματα συνδέεται ξανά. Είχα κάνει κάποια στιγμή Firmware Update και το Firmware που φοράει είναι το Firmware Version: EU_4.00 Hardware Version: B2. Δεν βρήκα κάπου αν είναι αυτό το τελευταίο ή όχι. Είναι ή χρειάζομαι και άλλη αναβάθμιση?
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Γιατί συμβαίνει ρε γαμ@τ@ αυτό? Και το D-Link τα ίδια μου κάνει... Όταν αποσυνδεθεί, δεν συνδέεται... Είναι λογικό αυτό? Μήπως επειδή και οι δύο routers, προσπαθούν κάνα δύο, τρεις φορές να συγχρονίσουν?
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εγκατέστησε τον Router D-Link 2640b μήπως και τα πράγματα είναι καλύτερα με τις αποσυνδέσεις.Μήπως τελικά όταν αποσυνδέεται, αυτόματα συνδέεται ξανά. Είχα κάνει κάποια στιγμή Firmware Update και το Firmware που φοράει είναι το Firmware Version: EU_4.00 Hardware Version: B2. Δεν βρήκα κάπου αν είναι αυτό το τελευταίο ή όχι. Είναι ή χρειάζομαι και άλλη αναβάθμιση? Γιατί συμβαίνει ρε γαμ@τ@ αυτό?Και το D-Link τα ίδια μου κάνει... Όταν αποσυνδεθεί, δεν συνδέεται... Είναι λογικό αυτό? Μήπως επειδή και οι δύο routers, προσπαθούν κάνα δύο, τρεις φορές να συγχρονίσουν? νομιζω ειναι το τελευταιο.ερωτηση β.οταν αποσυνδεεσαι χανεις συγχρονισμο η απλα χανεις το ιντερνετ?αμα χανεις τον συγχρονισμο πολλες φορες το username σου παραμενει Online 2-3 λεπτα μεχρι να καταλαβει η αλλη πλευρα οτι πλεον το ρουτερ σου εχει κανει disconnect .εκεινη την στιγμη οσο και να προσπαθει το ρουτερ να ξαναμπει θα παιρνει reject οτι ηδη εισαι Online.an ena ρουτερ προσπαθει συνεχεια θα ξαναμπει.αν ενα ρουτερ απλα κανει 2-3 προσπαθειες και τερμα βλεπε Usr τοτε δεν θα συνδεθει
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το Firmware που έχω είναι από το Update που είχα κάνει και είναι το Current Firmware Version : EU_4.00Current Firmware Date : Jun 10 2008 Ναι, όταν αποσυνδέομαι πάντα χάνω συγχρονισμό και ούτε το D-Link είναι πολύ υπομονετικό. Προσπαθεί και αυτό δύο, τρεις φορές και σταματάει, οπότε δεν μπαίνω ξανά... Θα δοκιμάσω και το Sagem fast 2404 του OTE. ---------- Προσθήκη στις 17:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:08 ---------- Έβαλα το Sagem Fast 2404. Με μία γρήγορη αναζήτηση, είδα ότι είναι καλό Router-άκι, για να δούμε. Βέβαια στη σελίδα του Ote δεν βγάζει Firmware Update, μόνο το Manual για το συγκεκριμένο, ενώ για άλλα έχει διαθέσιμο και Firmware. Δείτε και εσείς παρακάτω: http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=110 Αυτή τη στιγμή φοράει το 3.21a4 ---------- Προσθήκη στις 19:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:36 ---------- Για να ξανασυνδέεται παίζει ρόλο η παρακάτω ρύθμιση. Μου την είπε ένας φίλος. Το Sagem την έχει από Default, στα άλλα routers δεν κοίταξα ακόμα, τα οποία δεν συνδέονται...
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 μαλλον επειδη χανεις συγχρονισμο για αυτο γινεται και δεν παιρνει Ip.μεχρι να πεσει το username σου το ρουτερ εχει σταματησει τις προσπαθειες. νομιζω το τελευταιο ειναι το eu_4.00.αυτο εχει και η forthnet.EU_DSL-2640B_EU_4.00_310022800_cfe_fs_kernel den ξερω αν στο site dlink θα βρεις κατι αλλο. για firmware για το sagem δες στην σελιδα την official οχι του οτε. η ρυθμιση αυτη καμια σχεση.σε καποια ρουτερ εχει επιλογη για auto redial να το πω ετσι η automatically connect. αυτο που λεει ο φιλος σου ειναι το πρωτοκολλο για να παιξει το adsl μεχρι 8 Mbit.αν εισαι 2 Mbit οτε παιζεις μονο με αυτο οτιδηποτε αλλο απο εκει και πανω ειδικα σε ολους τους εναλακτικους παιζει με adsl2+ οποτε αυτο πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο το g.dmt δεν σε νοιαζει εκει και αν δεν εχεις 2αρα γενικως δεν σε νοιαζει.οποτε ακυρο αυτο που ειπε ο φιλος σου.τα πρωτα ρουτερ επαιζαν με g.dmt mexri 8 mbit /1 up
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 μαλλον επειδη χανεις συγχρονισμο για αυτο γινεται και δεν παιρνει Ip.μεχρι να πεσει το username σου το ρουτερ εχεισταματησει τις προσπαθειες. Από χθες είναι καλά τα πράγματα... Όλα πάνε ρολόι. Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να βλέπω αν έφαγα DC και πότε? Μήπως με κάποιο πρόγραμμα στο παρασκήνιο αν έτρεχε? Στο Interface του Router δεν βλέπω κάτι. Πάντως το θέμα το δεν είναι τα DC, αλλά ότι δεν ξανασυνδέομαι. νομιζω το τελευταιο ειναι το eu_4.00.αυτο εχει και η forthnet.EU_DSL-2640B_EU_4.00_310022800_cfe_fs_kernelden ξερω αν στο site dlink θα βρεις κατι αλλο. Αυτο φοράει το D-link. για firmware για το sagem δες στην σελιδα την official οχι του οτε. Θα το τσεκάρω...
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Από χθες είναι καλά τα πράγματα... Όλα πάνε ρολόι.Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να βλέπω αν έφαγα DC και πότε? Μήπως με κάποιο πρόγραμμα στο παρασκήνιο αν έτρεχε? Στο Interface του Router δεν βλέπω κάτι. Πάντως το θέμα το δεν είναι τα DC, αλλά ότι δεν ξανασυνδέομαι. Αυτο φοράει το D-link. Θα το τσεκάρω... στο site της forthnet μπορεις να δεις ποτε συνδεθηκες κτλ κτλ. επισης αν δεν χανεις συγχρονισμο δεν θα εχεις και το θεμα να ξανασυνδεθει.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 επισης αν δεν χανεις συγχρονισμο δεν θα εχεις και το θεμα να ξανασυνδεθει. Πάντα το συγχρονισμό χάνω γύρω στις 8 το απόγευμα...
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 αυτο το γυρω στις 8 μου θυμιζει που καποιος αναβε η πινακιδα απο γειτονικο καταστημα και επειδη περνουσε ρευμα στο καλωδιο εχανε καθε μερα παντα την ιδια ωρα το sync.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Λόγω φόρτου είναι, γιατί δεν είναι ακριβώς 8. Από 7 έως 11 είναι, σπάνια μέχρι και 12... Δεν ξέρω, φτου φτου, αλλά το Sagem μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κιχ και πέρα από αυτό πρώτη φορά βλέπω να κατεβάζω με 600kb/s! Συγχρονίζει στα 5800/1024 όταν το USR φτάνει τα 5 ή 4800... Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Λόγω φόρτου είναι, γιατί δεν είναι ακριβώς 8.Από 7 έως 11 είναι, σπάνια μέχρι και 12... Δεν ξέρω, φτου φτου, αλλά το Sagem μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κιχ και πέρα από αυτό πρώτη φορά βλέπω να κατεβάζω με 600kb/s! Συγχρονίζει στα 5800/1024 όταν το USR φτάνει τα 5 ή 4800... Ελπίζω να πάνε όλα καλά... λογω φορτου δεν μπορεις να χασεις sync.to sync exei να κανει με το καλωδιο και το dslam οχι με το bandwidth
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δυστυχώς χθες τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Το Sagem έχασε συγχρονισμό γύρω στις 10:00μμ και κατάφερα να συνδεθώ πάλι γύρω στις 1:00 τα ξημερώματα. Φυσικά πήρα τηλέφωνο τη Forthnet και φυσικά μου έλεγαν τα γνωστά. Πόσα μέτρα καλώδιο έχω, ποια λαμπάκια στο Router ανάβουν και ότι θα το στείλουν να το δει τεχνικός. Όπως και να έχει τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Σήμερα θα πάρω ηλεκτρολόγο να μου τραβήξει καινούριο καλώδιο έστω και εξωτερικό από το κουτί των τηλεφώνων της πολυκατοικίας στο δωμάτιο μου (Είμαι ισόγειο ευτυχώς και η πολυκατοικία μαζί με το ισόγειο έχει 3 διαμερίσματα.), ώστε να είμαι καλυμμένος εγώ και από εκεί και πέρα να ξέρω ότι φταίει η Forthnet. Υ.Γ.: Όταν είδα ότι το Sagem προσπάθησε πάνω από 20 φορές να συνδεθεί και δεν μπορούσε, έβαλα το USR και δεν μπορούσε ούτε αυτό. Έχω πολύ κακή γραμμή, όλα τα άλλα περί router είναι περιττά νομίζω.
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το SNR αλλάζει κάθε ένα δευτερόλεπτο... Πάει από 5 έως και 25.
nnik_1969 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Φίλε δοκίμασε σε παρακαλώ να κλειδώσεις μόνο ADSL2 ή μόνο GDMT kai όχι ΑDSL2+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.