Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για router

Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εκανα την εξης βλακεια,διεγραψα τον κωδικο που μου δωσανε απο τον ISP απο το ρουτερ μου και επιπλεον εχω χασει το χαρτακι που τον ειχα γραψει:-( . ξερετε αν ειναι δυνατο να τον βρω απο καποιο log του ρουτερ ή οπουδηποτε τελως παντων?

ευχαριστω,

Αγγελος

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τηλ στον ISP σου και ζητας να στον πουν/αλλαξουν. Η forthnet, πριν κατι μηνες που χρειαστηκε να το κανω, ζητησε να αποσταλει με φαξ φωτοτυπια ταυτοτητας, ο ΟΤΕ θελει μονο αριθμο ταυτοτητας και στο κανει επι τοπου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω άλλο Topic, θα ρωτήσω εδώ.

Έχω το Router USR 9108. Θέλω να κάνω Update το Firmware μου, αλλά δεν έχω τους κωδικούς.

Για να τους πάρω από τη Forthnet, πρέπει να στείλω Fax και να μπω σε διαδικασίες.

Γίνεται να "κλέψω" από το Router μου με κάποιον τρόπο τους κωδικούς μου και να κάνω άφοβα μετά το Update του Firmware?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Για να μην ανοίξω άλλο Topic, θα ρωτήσω εδώ.

Έχω το Router USR 9108. Θέλω να κάνω Update το Firmware μου, αλλά δεν έχω τους κωδικούς.

Για να τους πάρω από τη Forthnet, πρέπει να στείλω Fax και να μπω σε διαδικασίες.

Γίνεται να "κλέψω" από το Router μου με κάποιον τρόπο τους κωδικούς μου και να κάνω άφοβα μετά το Update του Firmware?

Ευχαριστώ.

Απ'όσο γνωρίζω, με update του firmware οι ρυθμίσεις διατηρούνται, οπότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Έκανα Update και κράτησε και τους κωδικούς τελικά. Βέβαια έκανα ένα back-up όπως είπατε, αλλά δεν χρειάστηκε.

Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο Update είναι 07-19-06...

Δημοσ.
Έκανα Update και κράτησε και τους κωδικούς τελικά. Βέβαια έκανα ένα back-up όπως είπατε, αλλά δεν χρειάστηκε.

Βλέπω υπάρχει και ένα beta firmware στην ιστοσελίδα της εταιρείας που βγήκε το 2008:

http://www.usr.com/support/product-template.asp?prod=9108

Πάντως είναι πολύ παλιό μοντέλο το ρουτεράκι σου, κάποια στιγμή το support σταματάει. Γι αυτό δεν βλέπεις νέες εκδόσεις για το firmware.

Δημοσ.

το ρουτερ εχει τοσα χρονια κυκλοφοριας.οπως ειπαν καποια στιγμη βγαινει νεο μοντελο βγαινει και αλλο μοντελο και με το παλιο κλεινει το θεμα.θεωρειται archive.

Δημοσ.

@vdanasto

Ναι, αλλά θα ήθελα να αποφύγω να βάλω το Beta.

@poulinos

Μάλιστα, οπότε το αφήνω όπως έχει.

Καλύτερο Router είναι αυτό ή το D-Link?

Δεν θυμάμαι το μοντέλο του D-Link που έχω, είναι ένα που το έδινε η Forthnet.

Εμφανισιακά το αναγνωρίζω και είναι το παρακάτω.

d-link-wbr2310-router.jpg

Δημοσ.

α.βαλε το beta και αμα δεν σου κανει ξαναβαλε αλλοο.

β.το dlink Που βλεπεισ ειναι το 2640b και δεν το θεωρω πολυ καλο δυστυχως.

Δημοσ.

Δοκίμασέ τα και τα 2 στη γραμμή σου και κρίνε ποιο παίζει καλύτερα. Δες πόσο συγχρονίζει το καθένα, αν έχει αποσυγχρονισμούς ή όχι, ταχύτητα κατεβάσματος, pings, απόδοση στο ασύρματο (εφόσον έχεις συνδεθεί ασύρματα).

Μια πολύ καλή σελίδα που μπορείς να κοιτάξεις, είναι το http://www.adslgr.com/ .

Έχει reviews για πολλά router, καθώς και σχόλια χρηστών για το πως παίζουν στις γραμμές τους, προβλήματα κλπ.

Δημοσ.
α.βαλε το beta και αμα δεν σου κανει ξαναβαλε αλλοο.

β.το dlink Που βλεπεισ ειναι το 2640b και δεν το θεωρω πολυ καλο δυστυχως.

α. Μπορεί να βελτιωθεί ο συγχρονισμός? Δεν θα το έγραφε αν ήταν?

β. Ναι, ρώτησα αν είναι καλύτερο από το USR 9108.

Δοκίμασέ τα και τα 2 στη γραμμή σου και κρίνε ποιο παίζει καλύτερα. Δες πόσο συγχρονίζει το καθένα, αν έχει αποσυγχρονισμούς ή όχι, ταχύτητα κατεβάσματος, pings, απόδοση στο ασύρματο (εφόσον έχεις συνδεθεί ασύρματα).

Μια πολύ καλή σελίδα που μπορείς να κοιτάξεις, είναι το http://www.adslgr.com/ .

Έχει reviews για πολλά router, καθώς και σχόλια χρηστών για το πως παίζουν στις γραμμές τους, προβλήματα κλπ.

Θα το κάνω κάποια στιγμή, απλά το D-Link το έχω στο εξοχικό μου, όπου έχω Conn-X.

Δεν θυμάμαι τους κωδικούς της Forthnet, οπότε αυτό με εμποδίζει.

Δημοσ.
α. Μπορεί να βελτιωθεί ο συγχρονισμός? Δεν θα το έγραφε αν ήταν?

β. Ναι, ρώτησα αν είναι καλύτερο από το USR 9108.

Θα το κάνω κάποια στιγμή, απλά το D-Link το έχω στο εξοχικό μου, όπου έχω Conn-X.

Δεν θυμάμαι τους κωδικούς της Forthnet, οπότε αυτό με εμποδίζει.

α.μπορει να βελτιωθει αλλα εξαρτατε απο την γραμμη.

β.εσυ θα το κρινεις.

για το δευτερο κομματι περι forthnet οταν αποφασισειςνα το κανεις στειλε Pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...