Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ mkv

vgiatsis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.. Μόλις γραφώ μια ταινία .mkv σε ένα dvd και μετά βάλω την ταινία να παίξει στο pc.. τότε μετά από κάποια λεπτά μου κολάει. Μήπως ξέρει κανένας να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Πως την γράφεις σε dvd; Την μετατρέπεις σε dvd video με κάποιον μετατροπέα ή την γράφεις σαν αρχείο mkv σε dvd δεδομένων;

Γιατί την γράφεις σε dvd για να την δεις στο pc; Δοκίμασες από τον δίσκο απ' ευθείας;

Με ποιό πρόγραμμα την βλέπεις; Έχεις εγκαταστήσεις codecs;

Τι χαρακτηριστικά έχει το pc σου (κάρτα γραφικών, επεξεργαστής, μνήμη) και τι λειτουργικό;

Πολλές ερωτήσεις, αλλά είσαι πολύ γενικός στην αναφορά σου και πρέπει να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για να μην μιλάμε στον αέρα.

Δημοσ.

Όχι δεν την μετατρέπω… την γραφώ σαν αρχείο mkv σε dvd δεδομένων.

Την βλέπω με το πρόγραμμα KMPlayer ή με το bsplayer. Και στα δυο προγράμματα μου κολάει στο ίδιο σημείο.

Το pc μου είναι INTEL CORE 2 DUO, Κάρτα γραφικών : ATI Mobility Radion HD 3650 και μνήμη 4 GB.

Δημοσ.

Άρα,,,, φταίει το δισκάκι ή το ίδιο το αρχείο mkv.

Μετέφερέ την στο pc σου με κάποιο στικάκι ή ξαναγράψτην.

Δοκίμασες να την αντιγράψεις από τον dvd στον δίσκο να δεις αν ολοκληρώνει την αντιγραφή;

Δημοσ.
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.. Μόλις γραφώ μια ταινία .mkv σε ένα dvd και μετά βάλω την ταινία να παίξει στο pc.. τότε μετά από κάποια λεπτά μου κολάει. Μήπως ξέρει κανένας να με βοηθήσει;

Δεν μας ειπες τι επεξεργαστη εχεις ουτε σε τι αναλυση ειναι το βιντεακι σου. Οταν ρωτατε, καλο ειναι να δινετε οσες πιο πολλες πληροφοριες γινεται.

Γενικα παντως, το προβλημα ειναι ειτε λογω του οτι η CPU ειναι αδυναμη για το βιντεο (και ετσι οταν φτανει στις γρηγορες σκηνες με μεγαλο bitrate κολλαει), ειτε λογω ανεπαρκους ταχυτητας αναγνωσης (και ετσι δεν μπορει να διαβασει αρκετα γρηγορα).

Λυση: Αντεγραψε το MKV αρχειο στο σκληρο δισκο. Μετα παιξ' το απο κει. Κολλαει αυτην την φορα;

-Αμα δεν κολλαει, τοτε ειναι θεμα με το δισκακι. Ξαναγραψτο, αλλα με χαμηλοτερη ταχυτητα. Οσο πιο χαμηλα γινεται. Γενικα, οι χαμηλες ταχυτητες εγγραφης δινουν καλυτερες ταχυτητες αναγνωσης. Μια ταχυτητα αναγνωσης 1.65x minimum ειναι απαραιτητη για HD περιεχομενο (η ταχυτητα αναγνωσης εμφανιζεται οταν κανει verify το nero)

-Αμα κολλαει παλι, ειναι θεμα CPU. Δοκιμασε να αυξησεις το buffer/cache στο προγραμμα αναπαραγωγης, ή να κατεβασεις καινουρια εκδοση του προγραμματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...