Προς το περιεχόμενο

κώδικας υπολογισμού διαδρομής navigator

contest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα αναφερει ποιο μπροστα navigator οχι gps...σε ζαλισα ε?

ευχαριστω παντος γαι τις απαντησεις σου

το destinator υπλογιζει την διαδρομη που πρεπει να κανεις και λεω αν υπαρχει τροπος να μπορεσουμε να παρουμε τις συντεταγμενες που πρεπει να ακολουθησουμε για καθε πορεια σε ενα .txt αρχειο ολης της διαδρομης καθε φορα

Δημοσ.

Στο destinator 8 for pc που εχω παρατηρησα οτι την καθε διαδρομη που κανω και επιλεγω να την κανει προσομοιωση κατα την εκτελεση της διαδρομης δημιουργει ενα προσορινο αρχειο .dat το οποιο βεβαια διαγραφεται μολις ολοκληρωθει η εκτελεση της διαδρομης....

μηπως μπορουμε να μετατρεψουμε το αρχειο αυτο σε .csv (το οποιο εχει τα δεδομενα σε γ.συντεταγμενες)???

Δημοσ.
Στο destinator 8 for pc που εχω παρατηρησα οτι την καθε διαδρομη που κανω και επιλεγω να την κανει προσομοιωση κατα την εκτελεση της διαδρομης δημιουργει ενα προσορινο αρχειο .dat το οποιο βεβαια διαγραφεται μολις ολοκληρωθει η εκτελεση της διαδρομης....

μηπως μπορουμε να μετατρεψουμε το αρχειο αυτο σε .csv (το οποιο εχει τα δεδομενα σε γ.συντεταγμενες)???

κάντο import στο MATLAB ή στο Excel.

Δημοσ.

κανω την μετατροπη με το gpsbabel σε csv το ανοιγω με Excel αλλα μου βγαζει στο πρωτο κελι μονο τις επικεφαλιδες ....επισυναπτω ενα....

path4.zip

Δημοσ.

δεν μπορουμε μεσω του Builder να ανοιξουμε το exe αρχειο η καποια βιβλιοθηκη dll του destinator? για να μπορεσω να διαβαζω τον κωδικα που εκτελειται απο το destinator

Δημοσ.

οι χαρτες gps που υπαρχουν δεν μπορουν να προσπελαστουν -να γινει αναργνωση των τιμων του χαρτη απο κωδικα σε c++???

Δημοσ.
δεν μπορουμε μεσω του Builder να ανοιξουμε το exe αρχειο η καποια βιβλιοθηκη dll του destinator? για να μπορεσω να διαβαζω τον κωδικα που εκτελειται απο το destinator

Το έχεις μπλέξει πάρα πολύ το πράγμα. Εσύ απλά θες ένα σύνολο συντεταγμένων κάποιας διαδρομής. Αυτές μπορείς να τις βρεις από υπηρεσίες on-line π.χ. google maps. :-)

Δημοσ.

γινεται και μεσω gis απο οτι μου ειπαν....

μπορουμε μεσω C++ Builder να ελεγχουμε ενα προγραμμα αλλο , τις βασικες λειτουργειες του τουλαχιστον?

Δημοσ.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη!

Αυτό που θες να κάνεις αν έχω καταλάβει σωστά σου εξήγησα πως γίνεται, χωρίς να χρειάζεσαι Destinator κλπ.

Τι θες να ελέγξεις δεν καταλαβαίνω; Έστω ότι έχεις έναν πίνακα συντεταγμένων για μια διαδρομή, από εκεί και πέρα τι θες να κάνεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...