Προς το περιεχόμενο

Καρτα DEBIT (χρεωστικη)VISA για Paypal

chiskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας,

Τόλμησα και ανοιξα εναν λογαριασμό στο e-bay και παράληλα άνοιξα λογαριασμό και στο Paypal.

Δεν είμαι εξικιομένος με όλα αυτά, γιαυτο και διάβασα πολλά θέματα σχετικά μέσα στο Forum μπας και φωτιστώ λίγο.

Και οι δύο λογαριασμοί ανοίχτηκαν ,όπως φαίνεται σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες που διάβασα μεσα στο forum.

Το μόνο που δεν κατάφερα είναι η σύνδεση της κάρτας στον PayPal. Η κάρτα είναι της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ χρεωστικη (DEBIT)και έχει επάνω το λογότυπο της VISA. Είναι συνδεδεμένη και ενεργοποιημένη με λογαριασμό ταμιευτηρίου ο οποίος μάλιστα έχει και 100 €.

Οταν πήγα στην επιλογή "Get Verified" και ζήτησε τα στοιχεία της κάρτας μου έβγαλε το εξής μήνυμα :

"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."

Εφόσον δέχονται κάρτες και DEBIT (χρεωστικές) και CREDIT(πιστωτικές) γιατί υπάρχει αυτό το πρόβλημα;

Θα παρακαλούσα άν κάπιος φίλος ξέρει τι πρέπει να κάνω άς απαντήσει.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη ζητάω άν σας κούρασα.

Δημοσ.

Μήπως δεν δίνεις κάποιο στοιχείο σωστά ? Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα στο να γράψεις σωστά τα στοιχεια σου και τα στοιχεια της κάρτας .

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να επικ/σης και με την τράπεζα σου για αυτές τις διευκρινίσεις αν εξάντλησες όλες τις επιλόγες σου στο paypal και δεν την δέχετε.

Δημοσ.
Καλό θα ήταν να επικ/σης και με την τράπεζα σου για αυτές τις διευκρινίσεις αν εξάντλησες όλες τις επιλόγες σου στο paypal και δεν την δέχετε.

Ευχαριστώ φίλε μου, έχω εξαντλήσει πιστευω ολες τις επιλογές αλλα δεν ξέρω έαν δεχωνται χρεωστική της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ.

Δοκίμασα και μία αλλαγή στην διεύθυνση, γιατί στο PayPal έβαλα π.χ "Αndrea Ηandrinou" ενώ η επιστολή της τράπεζας που μου έστειλε την κάρτα, έχει την διεύθυνση μου σκέτο "Χανδρινού" δεν έχει δηλαδή το "Ανδρεα" . Διευκρίνηση "Ανδρεα Χανδρινου" είναι διεύθυνση.

Και πάλι τίποτα, μου γραφει τα ίδια ...αμφισβήτηση καρτας.

Δημοσ.

Η κάρτα της εμπορικής ΔΕΝ κάνει για ηλεκτρονικές αγορές.Είχα κι εγώ βγάλει και την πάτησα.Επίσης ΔΕΝ κάνει η debit της Millenium για ηλεκτρονικές αγορές.

Δεν θα έχεις πρόβλημα με debit από Alpha Bank,Peiraios Bank,Κύπρου και νομιζω και της Eurobank

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Άρα πρέπει να ξεχάσω την DEBIT της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ και να χρησιμοποιήσω Visa πιστωτική, απλά έλεγα ότι με την χρεωστική κανονίζεις το υπόλοιπο που πρέπει να έχεις στον λογαριασμό σου, οπότε ο κίνδυνος για οτιδήποτε είναι μέχρι εκείνο το ποσό.

Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω, εάν συνδέσω Πιστωτική Visa στο PayPal και αφού κάνω τις αγορές που θέλω μετά μπορώ να την διαγράψω και να την συνδέσω όποτε πάλι θα χρειασθεί να κάνω αγορά;

Ευχαριστώ πολύ σε όλους σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...