zoranb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 pci και εχουν ολα τα pc εκτος απο το mobo tis asus to revolution socket 1366 το pc αυτό δεν είναι δικό μου κ πρέπει να είναι τουλάχιστον 5ετίας... πώς μπορώ να το δώ το θέμα;
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 και πενταετιας να ειναι δεν γινεται να μην εχει Pci.
Antretng Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 το pc αυτό δεν είναι δικό μου κ πρέπει να είναι τουλάχιστον 5ετίας... πώς μπορώ να το δώ το θέμα; Ξεβιδωσε τον και δες τι θύρες έχει. Απλό. ---------- Προσθήκη στις 23:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ---------- oxi απλα περνας drivers και οκ.εναλλακτικα μπορεις να παρειςκαι ασυρματη καρτα δικτυου αυτο ειναι στην θεωρια ddos.πηγαινε κουμπωσε ενα adsl router πανω σε usb και πες μου τι ταχυτητα συνδεσης θα σου βγαλει στο εικονιδιο.σε Pc κατεβαζε με 200 kilobytes με ethnernet 1000+.ναι στην θεωρια και πραξη το Usb βγαζει 480 αλλα με adsl router πανω μαλλον λογω hardware του ρουτερ αν πας πανω απο 480-400=80 θα ειναι θαυμα.γιατι αμα ηταν το usb Πιο γρηγορο απο την ethernet τοτε θα βαζαν ολα τα νεα ρουτερ με usb.Μομιζω 12 mbit εικονιδιο βγαζει που δεν ειναι η συνδεση ρουτερ και Provider οσο θυμαμαι οπως στα Usb αλλα το ποσο παιζει το Usb.και στην πραξη ας αφησουμε το τι λεει και ας δοκιμασει καποιος να κανει download να μας πει αν θα πετυχει με usb ποτε 2mbyte κατεβασμα.δεν μιλαω για μεταφορα αρχειων. δικτυο και αν εχεις πολλα pc ενα switch 1000ari και απλα ριξε και τον ρουτερ εκειπανω pci και εχουν ολα τα pc εκτος απο το mobo tis asus to revolution socket 1366 Και εγώ επειδή είχα κακή εμπειρία με usb για αυτό το είπα... αλλά χωρίς να συνειδητοποιήσω ότι έχουν αλλάξει οι ταχύτητες διακύνησης δεδομένων, υπέθεσα ότι ήταν το ίδιο το usb (και πέταξα την ωραιότατη πατάτα μου)
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 δεν φταιει το Usb το ρουτερ σε συνδυασμο με το Usb μαλλον.μου θυμιζει ενα wd δισκο ethernet.σου ελεγε gigabit αλλα limitation tou chipset δεν πηγαινε ουτε 4 mbyte /second.για το pc του αλλου οσο παλιο και να ειναι δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει Pci.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.