alhazidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα,εχο ενα προβλημα με το παιχνιδι Scratches director's cut ενω το εγκαταστω μολις το ξεκιναω με βγαζει μπλε οθονη και κανει επενακινηση το pc...εχο windows 7 στα vista παιζει μια χαρα....πως μπορω να το κανω να δουλεψει με εχει σπασει τα νευρα!
Jimys2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα,εχο ενα προβλημα με το παιχνιδι Scratches director's cut ενω το εγκαταστω μολις το ξεκιναω με βγαζει μπλε οθονη και κανει επενακινηση το pc...εχο windows 7 στα vista παιζει μια χαρα....πως μπορω να το κανω να δουλεψει με εχει σπασει τα νευρα! Σαλλονικιος?? :lol: Οσο για το προβλημα σου, δοκιμασε να περασεις τιποτα νεους drivers της καρτας γραφικων σου.
alhazidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 απο καβαλα....το παιχνιδι ειναι του 2007 και οι drivers ειναι καινουργιοι....τιποτα αλλο που θα με βοηθησει????
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ίσως να λυθεί το πρόβλημά σου αν εκτελέσεις το παιχνίδι σε κάποιο mode συμβατότητας (πχ με Windows XP ή Vista). Σίγουρα τα Windows 7 υποστηρίζουν κάτι τέτοιo (δεξί κλικ στο Shortcut του παιχνιδιού και επιλογή καρτέλας "Συμβατότητα"), αλλά δεν έχω πρόχειρο το Scratches για να το δοκιμάσω.
alhazidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 το δοκιμασα τιποτα....μπως τιποτα αλλο?
Luxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Πανε στον φακελο του παιχνιδιου, ανοιξε το SCREAM.CFG και αλλαξε το Rate σε 60. Καλο λιωσιμο!
alhazidis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Πανε στον φακελο του παιχνιδιου, ανοιξε το SCREAM.CFG και αλλαξε το Rate σε 60. Καλο λιωσιμο! ευχαριστω φιλε μου....μου φαινονται καπως θολα ολα αλλα δν πειραζει αφου παιζει...χεχε
Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Θολο ειναι απο μονο του το παιχνιδι. Λογικα θα κατεβασες το Update, ετσι; Αμα τα θελεις πιο ανοικτα, πανε στις ρυθμισεις και ανεβασε τo gamma correction.
nikoskon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 To ό,τι το παιχνίδι είναι του 2007 και οι drivers του 2009, δεν λέει απολύτως τπτ. Για το λόγο αυτό κάθε μήνα βγαίνουν driver updates, για να διορθώνουν ό,τι πιθανόν να μην έχει διορθωθεί.
Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια το εχει τερματισει κανεις το παιχνιδι; Ειχα να παιξω αρκετα χρονια adventures και μου αρεσε. ΕΙναι και πολυ τρομακτικο. Ειμαι καπου στη μεση. Βεβαια σε 2 σημεια χρειαστηκα να δω το walkthrough, οχι οτι ηταν τιποτα δυσκολο, απλα ηθελε να περασεις απο τα ιδια σημεια πολλες φορες και δε μου ερχοταν στο μυαλο.
alhazidis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια το εχει τερματισει κανεις το παιχνιδι; Ειχα να παιξω αρκετα χρονια adventures και μου αρεσε. ΕΙναι και πολυ τρομακτικο. Ειμαι καπου στη μεση. Βεβαια σε 2 σημεια χρειαστηκα να δω το walkthrough, οχι οτι ηταν τιποτα δυσκολο, απλα ηθελε να περασεις απο τα ιδια σημεια πολλες φορες και δε μου ερχοταν στο μυαλο. εγω το ειχα τερματισει αλλα με το walkthrough... ---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:59 ---------- Θολο ειναι απο μονο του το παιχνιδι. Λογικα θα κατεβασες το Update, ετσι; Αμα τα θελεις πιο ανοικτα, πανε στις ρυθμισεις και ανεβασε τo gamma correction. το update αν το βαλω δν θα εχω ελληνικους υποτιτλους ομως..
Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μα αν το βαλεις δε παιζει. Κολλαει εκει στην πορτα το παιχνιδι.. Πως το επαιξες χωρις το update; Εμενα και χωρις το Update και με αυτο, δεν ειχε επιλογη για ελληνικους υποτιτλους.. Το αγορασες αυθεντικο απο μαγαζι;
alhazidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μα αν το βαλεις δε παιζει. Κολλαει εκει στην πορτα το παιχνιδι.. Πως το επαιξες χωρις το update; Εμενα και χωρις το Update και με αυτο, δεν ειχε επιλογη για ελληνικους υποτιτλους.. Το αγορασες αυθεντικο απο μαγαζι; το ειχα τερματισει σε vista και το ειχα νοικιασει και το αντεγραψα και το εχω... το αρχισα λιγο πιο πριν χωρις να βαλω το update και δν κολλησε στην πορτα μπηκα μεσα και συνεχισα.....
Luxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μπορει καποιος να μου πει στο alternative ending στο τελος γιατι ο james λεει οτι δε κλαει για αυτο που ειδε, αλλα για τον εαυτο του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.