mazda Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 ημερομηνια 17-01-03 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υποψη οτι αυτο το τοπικ εγω και καποιοι δεν το βλεπουν ενω αλλοι το βλεπουν και ποσταρουν !! (kserolas) κοιταξτε να κουφαθητε !!
nodreams.ct Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Φίλε mazda τα time settings sou ειναι σωστά;
Sean Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Ψυχραιμία, αν εννοείς αυτό: http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB14&Number=231203&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1 μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία ...
pyro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> Μμμμμ... ντόνατς σλούρπ! <hr /></blockquote> MUNCHIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 μου εκακαν reply σε σημερινο τοπικ 16-01-03 με... ημερομηνια 17-01-03 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [...]<hr /></blockquote> Όπως πολύ σωστά λέει ο nodreams.ct, προφανώς δεν έχεις βάλει σωστές ρυθμίσεις στις επιλογές ώρας. Μην ξεχνάς ότι ο server όπου βρίσκεται το forum είναι... Αμερική. 1. Πήγαινε My Home > Display preferences, number of shown threads, languages, colors.... 2. Στην τρίτη επιλογή γράφει την ώρα που έχει ο server (Current server time is...). Έλεγξέ την σε σχέση με την δική σου ώρα και βάλε τον αριθμό των ωρών που πρέπει να προσθέσεις για να έχεις σωστή ώρα. Για την Ελλάδα είναι ο αριθμός 2 (μην ξεχνάς: ΑΜ = πμ, ΡΜ = μμ).
wert Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Για την Ελλάδα είναι ο αριθμός 2 <hr /></blockquote> Πότε άλλαξε αυτό; Νομίζω ότι ήταν το 7 τόσο καιρό και όλα ήταν μια χαρά. Χτές το παρατήρησα ότι έκανα πόστ όχι σήμερα αλλά αύριο... Περίεργο έεεεε :D
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Ναι, κάποια στιγμή άλλαξε. Κι εγώ στο 7 είχα μείνει ώσπου κάποια στιγμή είδα ότι έγραψα ένα post (στις 11 το βράδυ) και είχε ημ/νία δημοσίευσης... την άλλη μέρα!!! :) Ώσπου πήγα στο My Home και το άλλαξα. Προς στιγμή ένοιωσα σαν το Back to the Future
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.