rebel2000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχαχαχα ο τύπος είναι ανεξάντλητος!!! respect!
morgy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή για να καταλάβω, μπαίνει κάποιος εδώ μέσα και λέει έφτιαξα το υπερ-μέγιστο, υπέρ-γαμάτο και δε συμμαζεύεται διαπλανητικό άμα λάχει, cms και μπαίνω και σας το λέω αλλά ξέρω ότι δεν σκαμπάζετε μία οπότε στην ουσία μπήκα να πουλήσω μούρη, να ικανοποιήσω την ματαιοδοξία μου. Και οι άλλοι που δεν σκαμπάζουν, τελικά ξέρουν δυο πράγματα περισσότερα ίσως και εντοπίζουν και τα λάθη. Καλό.... Και ερωτώ, ίσως λίγο οφφ τόπικ, δεν ξέρω, αλλά αν πας έξω στην αγορά ποια νοοτροπία θα κερδίσει πελάτες? Η αλαζονική του τα ξέρω όλα αλλά είστε όλοι άσχετοι και δεν ξέρετε (γιατί η αλαζονεία δεν κρύβεται και δεν δέχομαι σχόλια, είμαι αλαζόνας ανάμεσα σε προγραμματιστές αλλά στους πελάτες είμαι κύριος/α) ή του ταπεινού προγραμματιστή/designer/whatever που θα πει "θα βάλω τα δυνατά μου να φτιάξω το καλύτερο σύστημα εβερ?" Οχι για να ξέρω δηλαδή, τι κερδίζει πελάτες=> χρήμα στο πορτοφόλι μου. πσ, μην κοιτάτε την ορθογραφία σας στο word/οπουδήποτε αλλού, γιατί αυτό σημαίνει ότι το παίζετε μορφωμένοι και όχι ότι προσπαθείτε να είστε σωστοί για να διαβάζουν οι άλλοι καλύτερα αυτά που γράφετε. Ε σόρρυ αλλά τα παίρνω με κάτι τέτοια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.