Προς το περιεχόμενο

Quick & Easy

umbrella

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κάπως τεχνικό το θέμα και όχι μόνο.

Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι απλά να κάνει benchmarks και να συγκρίνει για να πειστεί.

Το να καθήσω να εξηγήσω θα είναι χάσιμο χρόνου γιατί δεν υπάρχει άτομο εδω μέσα που να μπορέσει να καταλάβει γιατί δεν έχει ούτε το βάθος γνώσης ούτε το πνευματικό επίπεδο και ανιτληπτικότητα (IQ) για να το καταλάβει...

Χωρίς να θέλω να θύξω κανένα ή να το παίξω κάπιος αλλά έτσι είναι!

Δημοσ.
...Το να καθήσω να εξηγήσω θα είναι χάσιμο χρόνου γιατί δεν υπάρχει άτομο εδω μέσα που να μπορέσει να καταλάβει γιατί δεν έχει ούτε το βάθος γνώσης ούτε το πνευματικό επίπεδο και ανιτληπτικότητα (IQ) για να το καταλάβει...

Χωρίς να θέλω να θύξω κανένα ή να το παίξω κάπιος αλλά έτσι είναι!

Επειδή εγώ δε θεωρώ τον εαυτό μου βλάκα και επειδή δε σου επιτρέπω να με βρίζεις, θα σε παρακαλούσα να κάνεις μια προσπάθεια να με πείσεις ότι έχω τόσο χαμηλό πνευματικό επίπεδο, δίνοντας περισσότερα στοιχεία.

Ψιτ, φιλαράκι (με ειρωνεία, όχι φιλική διάθεση), μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά το παίζεις μέλος της Mensa

Δημοσ.

επίσης τις εικόνες τις κόβουμε για να της βάλουμε σε άρθρο δεν αφήνουμε τα 85ΜΡ απο πίσω να φορτώνουν.

Όσα μιλισεκοντ και να γλυτώνεις απο το απίστευτα optimized κώδικα του CMS δεν είναι τίποτα μπροστά στα λεπτά που κάνουν να κατέβουν οι εικόνες σου.

--

Ενα bot

Δημοσ.
Γιατί η ταχύτητα μετράει...

http://www.quickandeasy.gr/

Έχει τόσο βάρος και data,και ακόμα είναι μισωτελειωμένο, αλλά το ALPHA CMS από κάτω δίνει ρέστα!

Να μαθαίνουν οι νέοι και να σέβονται οι παλιοί...

Any benches ?

Δημοσ.
επίσης τις εικόνες τις κόβουμε για να της βάλουμε σε άρθρο δεν αφήνουμε τα 85ΜΡ απο πίσω να φορτώνουν.

Όσα μιλισεκοντ και να γλυτώνεις απο το απίστευτα optimized κώδικα του CMS δεν είναι τίποτα μπροστά στα λεπτά που κάνουν να κατέβουν οι εικόνες σου.

Ένας αρχάριος δημιουργός ιστοσελίδων ξέρει ότι για μεγάλες εικόνες πάντα φτιάχνουμε μικρογραφίες (thumbnails) και κάνουμε link για την κανονική φωτογραφία. Απουσιάζει τέτοια δυνατότητα από ένα ανώτΑΤΟ ποιοτικά cms;

>http://www.quickandeasy.gr/images/IMGP0222.JPG
3.072px × 2.304px (scaled to 300px × 300px)

Δημοσ.

Όπως είπα το site είναι υπο κατασκευή και το περιεχόμενο δεν περνίεται απο μένα αλλά από τους πελάτες...

Επίσης δεν είπα κανέναν βλάκα αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άτομο με τόσο βαθυά γνώση των PHP, MySQL και AJAX εδω μέσα για να κάτσω να εξηγήσω πώς και τί.

Αυτό είναι δική μου εκτίμηση και μπορεί να κάνω και λάθος αλλά επειδή έχω δεί και ακούσει πολλά είμαι σχεδόν 90% σίγουρος ότι θα χάσω το χρόνο μου.

Επίσης σχετικά με τη Mensa...

Η Mensa δεν θεωρείται το μέτρο εξυπνάδας διότι πολύ απλά το IQ μετράει αντιληπτικότητα και όχι εξυπνάδα. Είναι κάτι που πολύς κόσμος το μπερδεύει και φυσικά το ένα δεν είναι εύκολο να κρίνει το άλλο σαν παράμετρο.

Κοινώς ένα άτομο με χαμηλή απόκριση στο να αντιλαμβάνετα καταστάσεις δεν είναι και χαζό γιατί μπορεί στην δουλειά του να είναι αστέρι αλλά κοινωνικά να θεωρείται κακομοίρης... Με πιάνεις έτσι isay!

Τέλος δεν είσαι το μέτρο του να κρίνεις το ποιός γράφει ορθά Ελληνικά. Όλοι κάνουμε συνακτικά και γραματικά λάθη. Εκτός και αν είσαι απο αυτούς που πρώτα το γράφουν στο word και μετά το κάνουν copy - paste για να το παίξουν μορφωμένοι...

Γεια χαρά!

Δημοσ.
...

Κοινώς ένα άτομο με χαμηλή απόκριση στο να αντιλαμβάνετα καταστάσεις δεν είναι και χαζό γιατί μπορεί στην δουλειά του να είναι αστέρι αλλά κοινωνικά να θεωρείται κακομοίρης... Με πιάνεις έτσι isay!

Μην ανησυχείς' date=' κατάλαβα ότι θεωρείς τον εαυτό σου "αστέρι στη δουλειά".

...

Αυτό είναι δική μου εκτίμηση και μπορεί να κάνω και λάθος αλλά επειδή έχω δεί και ακούσει πολλά είμαι σχεδόν 90% σίγουρος ότι θα χάσω το χρόνο μου.

Ναι συμφωνώ. Και μένα κάτι μου λέει ότι είναι χάσιμο χρόνου να ασχολούμαι μαζί σου.

Άντε γεια, γεια χαρά και καλά μυαλά!

Δημοσ.

Θα δει το google καμία σελίδα του site εκτός από την αρχική; Την αγγλική περιοχή του site; Από ότι φαίνεται όχι, καθώς το menu είναι javascript based και όχι απλά links.

Δημοσ.

Άλλος ειδήμωνας εδώ...

Άσε κατάλαβα είσαι αυτός που έγραψε τον αλγόριθμο αναζήτησης του Google ε?

Μεγάλε αλήθεια πόσο είσαι? 14....15?

Τι να εξηγήσω τώρα...

Πιτσιρίκια

Δημοσ.
Άλλος ειδήμωνας εδώ...

Άσε κατάλαβα είσαι αυτός που έγραψε τον αλγόριθμο αναζήτησης του Google ε?

Μεγάλε αλήθεια πόσο είσαι? 14....15?

Τι να εξηγήσω τώρα...

Πιτσιρίκια

1o search:

site:http://www.umbrellaconsulting.gr

2o search

site:alphacms.umbrellaconsulting.gr

Τρέξε αυτά τα δύο searches στο google και δες πόσα αποτελέσματα παίρνεις. Το αποτέλεσμα είναι μόνο 1 link σε κάθε περίπτωση.

Αν θέλεις, κάθησε και εξήγησε. Αντί να προσβάλεις όλο το forum κάθε φορά, προσπάθησε να δώσεις κάποιο επιχείρημα να υποστηρίξεις τα όσα λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...