GeorgT. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ετσι θα του την δώσω μάλλον (πανω κατω): + μνημες 4gb η 2gb αναλογος οσο αντεχει η τσεπη του! τωρα για ποντικια κλπ ας παρει αν θελει κ μόνος! Η ουσία στο κουτί κ στην οθόνη ειναι βέβαια!! Φοβερη σύνθεση κανατε παιδια για τα λεφτα πάντως!
pabou13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 αν ειδες το επομενο ποστ μου θα καταλαβεις οεο Sorry, δεν ειχα κανει refresh την σελιδα και δεν ειχα δει το post σου..
sno0py Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 no problem m8:-) GeorgT. Mια χαρα ειναι αν και αν μπορεις να αποφυγεις καποια λεφτα αγοραζοντας απο e-shop την οθονη που σου ειπα και εισαι gg
GeorgT. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 το παραγγέλνω ετσι (τους ανέβασα λίγο το budget για να βγει πιο ολοκληρωμένο όπως μου προτείνατε + ενα ποντίκι κ πληκτρολόγιο)???? δώστε ΟΚ να το παραγγείλω (μιας κ τα περισσότερα - οθόνης είναι ετοιμοπαράδοτα!)
pabou13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μια χαρα εισαι, αποψη μου προχωρα στην αγορα.. budget για ποντικι και keyboard;
Dropsreef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 να σου πω εσυ θα του τον φτιαξεις?εσυ θα κανεις την συναρμολογηση ή θα σου τον φερουν ετοιμο? αν θελεις να κανεις εσυ την συναρμολογηση για να τον "περιποιηθεις" αναλογως παρηγγειλε τα ολα εκτος απο το κουτι!περιμενε να σου ερθουν και την επομενη μερα παιρνεις το κουτακι!και το φτιαχνεις μονος σου! αν απο την αλλη θελεις να σου τον φερουν ετοιμο προχωρα το!μια χαρα ειναι η συνθεση!
GeorgT. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 οχι μιλάω για το συνολικό Budget από 430 στα 530€! μονος θα το φτιάξω όποτε έλεγα να τους το αναφέρω οτι δεν θέλω να μου το φτιάξουν αλλα κ το κόλπο σου drospreef δεν είναι κακό!
GeorgT. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ! Το παράγγειλα βαση της βοήθειας σας, ήρθανε τα κομμάτια τον έφτιαξα κ τωρα περιμένω να έρθει μια μερα το ξαδερφακι με τον πατέρα του να το πάρει!! (παντως παίζει κ παιχνίδια με την ενσωματωμένη Gpu σε χαμηλή ανάλυση οποτε θα γουστάρει ο μικρός)!! θενκς κ πάλη!
fiwi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Γεια σας και από εμένα , θα ήθελα αν μπορείς GeorgT. να μου πεις ποια είναι τελική σου σύνθεση, θέλω να την συγκρίνω με αυτήν από αυτό το thread (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362948) απλώς θέλω να προσθέσω οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι. και αν μπορεί κάποιος να μου πει ποιες οι διαφορές των δύο συνθέσεων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
GeorgT. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 έφτιαξα αυτην την σύνθεση: με διαφορετικό ποντική κ πληκτρολόγιο κ επειδή δεν υπήρχε η συγκεκριμένη οθονη, την άλλαξα με αυτην: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169577&u=LG-W2243T-PF-22---TFT-PIANO-BLACK οσο παντως το ειχα - εφτιαχνα κλπ πετούσε το μηχανημα! Άντεχε ακόμα κ παιχνίδια σε χαμηλές αναλύσεις!
fiwi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πες μου λίγο ο επεξεργαστής είναι καλύτερος από αυτόν που αναφέρετε σε αυτό το thread (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362948). Αν είσαι ευχαριστημένος με την οθόνη γιατί για αυτήν που έχεις στην σύνθεση εχω διαβάσει πολύ καλά λόγια εδώ στο Forum, και τρίτον ποιο πληκτρολόγιο και ποντίκι πήρες. Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις από το καλοκαίρι θέλω να πάρω υπολογιστή και το ψάχνω και το ξανά ψάχνω, νομίζω ήρθε η ώρα να αποφασίσω απλώς όταν λέω ότι θα πάρω αυτό, διαβάζω κάτι άλλο και πάλι αλλάζω γνώμη. Ποιες Μνήμες έβαλες ?
moldovan20 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πες μου λίγο ο επεξεργαστής είναι καλύτερος από αυτόν που αναφέρετε σε αυτό το thread (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362948).Αν είσαι ευχαριστημένος με την οθόνη γιατί για αυτήν που έχεις στην σύνθεση εχω διαβάσει πολύ καλά λόγια εδώ στο Forum, και τρίτον ποιο πληκτρολόγιο και ποντίκι πήρες. Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις από το καλοκαίρι θέλω να πάρω υπολογιστή και το ψάχνω και το ξανά ψάχνω, νομίζω ήρθε η ώρα να αποφασίσω απλώς όταν λέω ότι θα πάρω αυτό, διαβάζω κάτι άλλο και πάλι αλλάζω γνώμη. Μην την ψάχνεις από τώρα ,εδώ τα πράγματα αλλάζουν κάθε 10 μέρες . Ξέρεις τη θα γίνεται το καλοκαίρι ? Τα κομμάτια που θα επιλέξεις τώρα πάρα πολύ πιθανόν να μην κυκλοφορούν το καλοκαίρι .
GeorgT. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 H οθονη ειναι πραγματικα πολυ καλη κ καμια σχεση με την 17αρα tft προ 5τιας που εχω εγω κ το ποντική κ το πληκτρολόγιο τα βρήκα σε πρσοφορα Crazy sundays οποτε τωρα δεν παίζουν σε αυτες τις τιμές ποτ τα πειρα ΑΛΛΑ οπως λεει ο moldovan20 απο τώρα για το καλοκαίρι μην κοιτάς ειναι ΠΑΡΑ πολυ νωρίς ακόμα!
fiwi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μάλλον moldovan20 δεν με κατάλαβες από το καλοκαίρι του 2009 θέλω να πάρω Υπολογιστή αλλά όλο το αναβάλω γιατί συνεχώς βλέπω ότι με τα ίδια χρήματα παίρνεις όσο περνάει ο καιρός και λίγο καλύτερο επεξεργαστή, τώρα είπα όμως θα το πάρω τέλος δεν πάει άλλο απλά θέλω την γνώμη την δική σας που γνωρίζετε από αυτά. Συγνώμη αν είμαι και λίγο off topic .
moldovan20 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μάλλον moldovan20 δεν με κατάλαβες από το καλοκαίρι του 2009 θέλω να πάρω Υπολογιστή αλλά όλο το αναβάλω γιατί συνεχώς βλέπω ότι με τα ίδια χρήματα παίρνεις όσο περνάει ο καιρός και λίγο καλύτερο επεξεργαστή, τώρα είπα όμως θα το πάρω τέλος δεν πάει άλλο απλά θέλω την γνώμη την δική σας που γνωρίζετε από αυτά.Συγνώμη αν είμαι και λίγο off topic . My fault , sorry .Τότε προχώρα το ,αν δεν περιμένεις κάτι εντός ημερών δε λέει να το αναβάλεις. Άσε που θα σε πιάσει και το αυξημένο Φ.Π.Α .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.