GeorgT. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά θέλει ενα ξαδερφακι μου να παρει το πρώτο του PC κ μου έδωσε 450€ να του το ετοιμάσω, έκανα μια full σύνθεση (θα το εχει για νετ κ άιντε βαρια βαρια κανένα pro + αργότερα αν του ανοίξει η ορεξη ας παρει καμιά VGA για κανενα game παραπάνω): ριξτε μια ματιά κ πείτε γνώμες: ολες οι απόψεις ευπρόσδεκτες!!! (πιστεύω σε γενικά πλαίσια ειναι καλή γιατι ενημερώθηκα πρωτα εδω )
sno0py Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 καλυτερα να πας σε ΑΜ3 δεν εχει νοημα να πας σε παλιοτερη τεχνολογια οταν μαλιστα δεν κερδιζεις σε τιμη... και επισης μπορεις να πας στο 400αρι της silverpower μια χαρα θα το υπερκαλυψει...
sno0py Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 am3 δεν ειναι; nope Αμ2+ Δες μια συνθεση χωρις οθονη.. Y.Γ Αν κοιταξουμε απο αλλο καταστημα pc1 λογικα θα βγει και πιο οικονομικα αν και χανεις την αξιοπιστια που εχει το πλαισιο Απο οθονη με 8.5 ευρω παραπανω πας σε αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168056 που την θεωρω προσωπικα καλυτερη
GeorgT. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Για μενα θα το αγόραζα απο οποιο κατάστημα να ναι (οτι κ εκανα στο τελευταίο pc μου)! Τωρα γιατι δεν θα το κρατήσωεγω λέω να του το πάρω απο πλαίσιο για να εχει κοντά το κατάστημα! Παντως ευχαριστώ πολυ gilardino και sno0py!!! Με τις τροποποιήσεις του sno0py μου φαίνεται αρκετά καλο (μονο δυο ερωτήσεις 1ον με 400w δεν θα εχει αργότερα πρόβλημα αν βάλει gpu κ 2ον οι οθόνες με αναλυσεις 1920 x 1080 δεν ειναι κουραστικές στην ανάγνωση?)
gilardino Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 συγνωμη αλλα επειδη δε καταλαβα...καρτα γραφικων εχεις;
GeorgT. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 οχι αλλα νέο παιδί είναι (16χρ.) μελλοντικά δε θα θέλει να βάλει το τσογλάνι??
gilardino Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 μαλιστα...λοιπον εγω σου προτεινω μια μητρικη με ενσωματωμενη καρτα γραφικων,με εξοδο dvi και επισης μια οθονη εννοειται με dvi...οταν στο μελλον παρει μια καλη καρτα γραφικων κριμα ειναι να την συνδεσει με την οθονη με vga.... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/M3A785GM-LE-128M-AM3-DDR3-VGA-M3A785GM-LE-128M.htm http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2053TQ-PF-TFT-Monitor-20-inch.htm
sno0py Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Για μενα θα το αγόραζα απο οποιο κατάστημα να ναι (οτι κ εκανα στο τελευταίο pc μου)! Τωρα γιατι δεν θα το κρατήσωεγω λέω να του το πάρω απο πλαίσιο για να εχει κοντά το κατάστημα! Παντως ευχαριστώ πολυ gilardino και sno0py!!! Με τις τροποποιήσεις του sno0py μου φαίνεται αρκετά καλο (μονο δυο ερωτήσεις 1ον με 400w δεν θα εχει αργότερα πρόβλημα αν βάλει gpu κ 2ον οι οθόνες με αναλυσεις 1920 x 1080 δεν ειναι κουραστικές στην ανάγνωση?) Το συγκεκριμενο psu αν δεν κανεις κανα crossfire μια χαρα σηκωνει και καλη καρτα νομιζω δεν εχει προβλημα να σηκωσει και μια 5870... Αυτο που ειπες για την αναλυση δεν θα βρεις στανταρ απαντηση αλλοι το συνηθιζουν σε αλλους φαινεται καπως στην αρχη κλπ Παντως εισαι με 2 ιντσες παραπανω και καλυτερη ποιοτητα απο αυτην που ανεφερες με μολις 8.5 ευρω παραπανω.. Απο εκει και περα αφου δεν παιζει καρτα γραφικων ναι οντως να πας στην μητρικη του gilardino οπου εχει την 4200 ενσωματωμενη
moldovan20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δες και κάτι ακόμα ελαφρός πιο πάνω .
GeorgT. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Θενκς κ παλυ παιδια, αυριο του λεω την σύνθεση (λες κ θα καταλάβει τίποτα ) κ το παραγγέλνω για να το φτιάξω!! Τωρα για την τελευταια σύνθεση (ελαφρώς τροποποιημένη του moldovan20) θα του το πω, αλλα τα λεφτά οι γονείς του τα βαζουν οποτε εγω δεν μπορώ να πω τιποτα!
pabou13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 nope Αμ2+ Δες μια συνθεση χωρις οθονη.. Y.Γ Αν κοιταξουμε απο αλλο καταστημα pc1 λογικα θα βγει και πιο οικονομικα αν και χανεις την αξιοπιστια που εχει το πλαισιο Απο οθονη με 8.5 ευρω παραπανω πας σε αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168056 που την θεωρω προσωπικα καλυτερη Που ειναι η καρτα γραφικων οεο;
moldovan20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να δώσεις μία ευκαιρία σε αυτό και να ρίξεις την τιμή στα 458€ . Δε νομίζω να έχει προβλημα .Και με τα υπόλοιπα να πάρει ένα καλό keyboard/mouse
sno0py Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Που ειναι η καρτα γραφικων οεο; αν ειδες το επομενο ποστ μου θα καταλαβεις οεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.