Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Albatron 4870

Massiv0r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το προβλημα πιθανον ξεκινησε χθες, οταν ανοιξα τον Η/Υ για να τον καθαρισω, ξεβυδωσα την ψυχτρα για να την καθαρισω και εμεινε λιγη θερμομονωτικη κολλα στο χερι μου, την βυδωσα παρολλα αυτα κανονικα και δουλευε τελεια. Η συγκεκριμενη καρτα ειχε εξαρχης προβλημα στο Overclock, ακομα και με λιγο σε παιχνιδια σαν το Crysis εβγαζε Artifacts, υπεθεσα οτι ητανε απο Ψυχτρας μερια.

Το πρωι σημερα το 'χα αφησει ανοιχτο σε Power Saver mode για να κανει Upload, ανοιξα την οθονη, κουναγα το ποντικι αλλα τιποτα, τζιφος... Νομιζα οτι εφταιγε η ψυχτρα γενικα και αγορασα καινουργεια σημερα:

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/VGA-Coolers/Scythe-Vga-Cooler-Musashi-SCVMS-1000.htm

Την εγκατεστησα με προσοχη αλλα παλι τιποτα, πηρα τηλεφωνο στο Πλαισιο και μου 'πανε οτι ειμαι εκτος εγγυησης επειδη την πειραξα, παρολλα αυτα οταν την αγορασα και ρωτησα μου 'πανε οτι δεν θα χω προβλημα... Μερικες φορες ανοιγε για λιγο αλλα μου βγαζε No Input παλι η οθονη.

Τι πιστευετε φταιει και τι προτεινεται να κανω ?

Δημοσ.

Παιδια την πιεσα με αρκετη δυναμη προς την μερια εξοδου και εφτιαξε κανονικα, δεν ξερω αν ειναι οπως χθες και το πρωι παλι θα χω προβλημα. Τι σκατα φταιει ? Δεν την εχω πατησει καλα ?

Και Overclock χωρις ουτε καν το παραμικρο Artifact πλεον, ελπιζω να εχει φτιαξει για τα καλα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...