Προς το περιεχόμενο

Aπορια με μητρικη-dvdrw

Dropsreef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας!

ενας φιλος μου εχει αυτην την μητρικη

το θεμα ομως ειναι οτι οποιοδηποτε sata dvdrw και να συνδεσει ενω και τα windows xp και τα windows 7 το αναγνωριζουν σαν συσκευη οποιοδηποτε δισκο και να βαλουμε μεσα μας βγαζει το μηνυμα παρακαλουμε εισαγεται δισκο στην μοναδα D(ειτε ειναι sony ειτε lg ειτε asus-αυτες τις εταιριες εχουμε δοκιμασει)

Εχω δοκιμασει αρκετες προτασεις οπως απεγκατασταση μεσα απο το πινακα ελεγχου και restart και τα windows το αναγνωριζουν κανονικα και το εγκαθιστουν,update firmware,εκτελεση εντολης regedit και ακολουθως καποια βηματα που εχω διαβασει σε διαφορα forum αλλα τιποτα!Το προβλημα παραμενει!

Aντιθετως οποιοδηποτε IDE dvdrw και να συνδεσουμε λειτουργει κανονικοτατα!

επισης να αναφεερω πως οι δυο σκληροι sata που εχει λειτουργουν κανονικοτατα!

Πλεον εχει αγορασει δυο dvdrw IDE και δεν εχουμε καποιο προβλημα!

Περισσοτερο για να μου λυθει η απορια παραθετω το συγκεκριμενο θεμα

Δημοσ.
Δοκίμασε να αλλάξεις στα SATA Settings του BIOS από IDE σε AHCI μήπως και δουλέψει.

Συνήθως είναι το αντίθετο απο AHCI σε IDE, δεν πιστεύω να εχει τίποτα raid στο bios; γιατί raid και dvd-rw δεν παίζουν με καμία παναγία.

Επισις μπορείς να δοκιμάσεις να βγάλεις τους drivers της intel και να αφήσεις αυτούς τις microsoft.

Δημοσ.
δοκιμασατε ενα αλλο sata dvdrw, μηπως και ειναι χαλασμενο??

3 διαφορετικα sata dvdrw εχουμε δοκιμασει(asus,sony,lg)

Συνήθως είναι το αντίθετο απο AHCI σε IDE, δεν πιστεύω να εχει τίποτα raid στο bios; γιατί raid και dvd-rw δεν παίζουν με καμία παναγία.

Επισις μπορείς να δοκιμάσεις να βγάλεις τους drivers της intel και να αφήσεις αυτούς τις microsoft.

Δοκίμασε να αλλάξεις στα SATA Settings του BIOS από IDE σε AHCI μήπως και δουλέψει.

και απο ide σε ahci το δοκιμασα αλλα και το αντιστροφο!raid στο bios οχι!οταν λες να βγαλω τους driver της intel και να αφησω της microsoft τι εννοεις ακριβως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...