Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία, εσύ δεν θέλεις Flash στην συσκευή σου, εγώ όμως θέλω και ας μου φάει τάχα μου δήθεν, την μπαταρία σε 1 ώρα. Όσον αφορά την Apple δεν υποστηρίζει Flash βασικά διότι το Flash δρα ως πλατφόρμα ανάπτυξης multimedia λογισμικού, πράγμα που δημιουργεί περιπλοκές όσον αφορά την πολιτική διαχείρισης λογισμικού που ακολουθεί η εταιρία μέσο του on-line καταστήματος της για το iPhone (τα ίδια έκανε και σε ορισμένους κατασκευαστές emulators που έτρεχαν στο iPhone -και αυτοί θα κάνανε κακό στο iPhone hardware; έλα τώρα, απλά είναι η γνωστή απληστία του Steve από την εποχή του MacOS 1.0!!). Τα υπόλοιπα για τεχνικά προβλήματα κτλ. είναι ανόητες, μπουρδολογίες – δικαιολογίες. Απλά ο Steve δεν θέλει άλλον παίκτη σε αυτόν τον επικερδή τομέα όπου κάθε δημιουργός οφείλει να πληρώνει την Apple για να προγραμματίζει το iPhone! Και φυσικά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βγει δημοσίως ο Steve μας, να στο πει ανοιχτά. Οι υπόλοιπες εταιρίες έχουν κάθε δικαίωμα να ακολουθήσουν άλλη πολιτική επί του θέματος για τις συσκευές τους –ευτυχώς! Ορίστε την έκανες τη ζημιά! Έφερες παλι την apple στο topic ενώ όπως θα πρόσεξες φρόντισα από την αρχή να μην αναφέρω τίποτα! Άντε και στο επόμενο topic! PS: Και εμείς σαν καταναλωτές έχουμε κάθε δικαίωμα να ακολουθήσουμε τους κατασκευαστές που μας καλύπτουν - ευτυχώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ακόμα και όταν αυτό είναι ενάντια στο συμφέρον σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ακόμα και όταν αυτό είναι ενάντια στο συμφέρον σας. Πάτησες το "play" οπότε το έχω ξαναζήσει αυτό και βαριέμαι! Ευχαριστώ που νοιάζεσαι για το συμφέρον μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Έλα μωρέ, λίγο χιούμορ έκανα για αυτό έβαλα και το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Έλα μωρέ, λίγο χιούμορ έκανα για αυτό έβαλα και το Αφού το ξέρεις από τόσα άλλα topics ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι ούτε το δικό σου χιούμορ ούτε και το δικό μου (με τα γνωστά αποτελέσματα)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ακόμα και όταν αυτό είναι ενάντια στο συμφέρον σας. Αυτό το συμφέρον...καλα τι κερδίζεται εσεις πέρα να ξεσπάτε σε Apple fan boys?Σας κάναμε τίποτα?Ξέρω γίναμε απειλή με το iPhone αλλα δεν είχαμε τέτοιο σκοπό.Ουτε η Apple ανάγκασε να αγοράσει κάποιος κάτι που δεν έχει flash..... Βασικά ανέκαθεν εφτιαχνε προιόντα μετρίων δυνατοτήτων που όμως ήταν λειτουργικά...αλλα απλά τώρα έχει καλύτερο marketing που ως γνωστόν θύματα του marketing προυπήρχαν πριν η Apple ασχοληθεί με αυτό.Εγώ ευτυχώς πρόλαβα τις "πετρινες" εποχές και καταλαβαίνω οτι μπήκαμε σε χωράφια που οι άλλοι είχαν το μονοπώλειο όλα αυτά τα χρόνια και φυσικό είναι να ενοχλεί.... αργησα να καταλάβω το χούμορ sorry..... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2010 από atheatos χιούμορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Directx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ορίστε την έκανες τη ζημιά![..] So what? Anyway, σίγα τώρα που θα κάτσουμε να σκάσουμε για αυτά .. κουβέντα να γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι ποιος σου ειπε οτι θα το εχεις ολη την ωρα ενεργο το flash? Εδω δεν το εχεις καν ενεργο στον υπολογιστη σου. (χρησιμοποιεις flashblock) Απλα οταν θελεις κατι που απαιτει flash(μεχρι να επικρατησει html5 , webgl κλπ), θα εχεις την δυνατοτητα να το δεις.. Κατα τα αλλα θα συνεχιζεις να απολαμβανεις μεγαλη αυτονομια, αφου δεν θα το εχεις ολη την ωρα ενεργο. Και αυτο ειναι μια εξτρα δυνατοτητα! Οι πρωτες ενδειξεις λενε οτι το adobe flash 10.1 δεν τρωει ιδιαιτερα μπαταρια.. Αν πραγματι ειναι ετσι, μιλαμε για μεγαλο βημα! Flash 10.1 might just not be a battery hog on Android Looking to fight an apparent outbreak of FUD, Adobe's Flash evangelist Mark Doherty has posted some hard numbers (and accompanying video) on the effect Flash 10.1 has on the Nexus One -- and put simply, it really doesn't appear to have much effect at all. To back up his cause, Doherty plays a 17-minute embedded video in the full YouTube site then pops over to Android's built-in battery use utility, which indicates that only 6 percent of the juice has gone to power the browser (of course, leaving the screen on to watch the video is another story altogether). He says that the company's tests suggest they can get about three hours of H.264 playback over WiFi, which is theoretically enough to watch a movie or two; obviously the proof is in the pudding here, but this is a promising sign that these guys have taken battery optimization very, very seriously for this mobile push. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Για να μη πιστεύουμε ότι να 'ναι (θα το έλεγα αλλιώς αλλά θα με πούνε κομπλεξικό πάλι), διαβάστε το παρακάτω: http://pocketnow.com/tech-news/nexus-one-rocks-out-for-over-3-hours-with-adobe-flash-jobs-is-wrong Ελπίζω να διασταυρώνουμε κάτι πριν το πιστεύουμε από εδώ και πέρα, και όχι επειδή το λέει ο κάθε Jobs να το ασπαζόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Για να μη πιστεύουμε ότι να 'ναι (θα το έλεγα αλλιώς αλλά θα με πούνε κομπλεξικό πάλι), διαβάστε το παρακάτω: http://pocketnow.com/tech-news/nexus-one-rocks-out-for-over-3-hours-with-adobe-flash-jobs-is-wrong Ελπίζω να διασταυρώνουμε κάτι πριν το πιστεύουμε από εδώ και πέρα, και όχι επειδή το λέει ο κάθε Jobs να το ασπαζόμαστε. Βιάζεσαι! Έχω το Nexus και βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα