Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για το USB2.0 λαμάκι για μια MSI Kt333 ultra

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά. Η ΜΒ του αδερφού μου είχε θέση για 4 usb ακομα αλλά δεν έδινε λαμάκια καθόλου. Το βυσμα έχει 9 pin τοποθετημένα 5 και 4. Πάντως κοιταξα την δική μου Gigabyte και ενώ έχει και αυτή 9 pins τα έχει σε αλλη θέση δηλαδή αντι για *********x είναι *******x**, δηλαδή η δεύτερη σειρά έχει αλλη κατανομή Pins.

Νίκος

Δημοσ.

Αν στο manual έχει κάποιο πινακάκι ή εικόνα που περιγράφει την διάταξη και τον ρόλο κάθε pin μπορείς να αφαιρέσεις τους μεταλλικούς ακροδέκτες από το θυλικό βύσμα που έχει το "λαμάκι" της Gigabyte ή οποιουδήποτε αντίστοιχου και να τα προσαρμώσεις στις ανάγκες σου.

Το έχω κάνει με απόλυτη επιτυχία σε μία Soyo KT266A (dragon Plus) που είχε USΒ headers αλλά όχι και το bracket για να τα εκμεταλευτώ. Χρησιμοποίησα ένα no-name λαμάκι με 2 εξόδους που μπορείς να βρεις στα καταστήματα με 4 euros ή και λιγότερο.

Imagine

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω, αλλά το ζήτημα είναι ότι τα λαμάκια που βρίσκω είναι usb1.1 και όχι 2.0. Ευχαριστώ πάντως.

Νίκος

Δημοσ.

Μα, δεν υπάρχει διαφορά βρε εσύ στα pins παρά μόνο στον Controller! Τα 1.1 και τα 2.0 είναι το ίδιο πράμα!

Δημοσ.

για να μην ανοίγω παρόμοιο τοπικ θα ηθελα να ρωτήσω κάτι παρόμοιο.

Έχω την gigabyte 8PE667 Ultra η οποια εχει πανω 2 USB controllers.

Εναν της intel (ICH4) πανω στον βρισκονται οι 2 usb 2.0 στις θυρες από πισω, και στα 2 connectors εσωτερικά ειναι το USB bracket με 4 θύρες USB 2.0.

Στον δεύτερο ελεγκτή της NEC εχει αλλους 2 connectors για αλλες 4 Θύρες.

μια φωτογραφια της μητρικής εδώ:http://www.giga-byte.com/products/8pe667ultrap.htm

*στις 2 οριζοντιες κίτρινες ειναι οι usb τoy Intel chipset , και στις αλλες δυο του NEC...)

Που μπορώ να βρω το λαμάκι? αλλα για παραγγελία μάλλον γιατί βρισκομαι στη ν Δράμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...