geioannou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 εχω την εξης απορια. εχω ADSL συνδεση στα 8 Mbps. οταν κατεβαζω κατι ενσυρματα η ταχυτητα ειναι παρα πολυ ικανοποιητηκη. πολλες φορες τερματιζει και τα ορια της συνδεσης μου. οταν συνδεομαι ασυρματα η ταχυτητα παρουσιαζει καθηστεριση. λαμβανομενου υπ' οψη οτι η μεγιστη ταχυτητα της καρτας ειναι 54 Mbps, τοτε στα 8 Mbps που ειναι η γραμμη μου δεν θα επρπεπε να εχει κανενα προβλημα. γιατι παρουσιαζει ομως καθυστεριση ? να πω οτι το κανω με τον ιδιο υπολογιστη (laptop) και ειμαι διπλα απο το router (δεν υπαρχει καμια απωλεια σηματος. η κατι εχω μπερδεψει στο συλογισμο μου η κατι αλλο συμβαινει
Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 με ethernet δεν εχεις τις απωλιες του ασυρματου δικτυου... επισης οσο απομακρυνεσαι απο το ρουτερ ειναι λογικο να πεφτει η ταχυτητα καθως υπαρχουν και εμποδια στον δρομο.Εννοω οτι ενδεχεται να υπαρχουν τοιχοι η ακομη και ρουτερ γειτονων οι οποιοι παιζουν στην ιδια συχνοτητα με εσενα μπορει να σου φαινονται παραξενα αυτα αλλα ετσι ειναι μπορει να υπαρχουν και αλλοι λογοι κιολας εγω για παραδειγμα "παιζοντας" στο speedtest(καλα οχι οτι ετσι βλεπεις την πραγματικη ταχυτητα)με καλωδιο μου ελεγε 16 σχεδον με το ασυρματο ακριβως διπλα στο ρουτερ ειχα 14 και κατι ψιλα...
vabiris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 εχω την εξης απορια.εχω ADSL συνδεση στα 8 Mbps. οταν κατεβαζω κατι ενσυρματα η ταχυτητα ειναι παρα πολυ ικανοποιητηκη. πολλες φορες τερματιζει και τα ορια της συνδεσης μου. οταν συνδεομαι ασυρματα η ταχυτητα παρουσιαζει καθηστεριση. λαμβανομενου υπ' οψη οτι η μεγιστη ταχυτητα της καρτας ειναι 54 Mbps, τοτε στα 8 Mbps που ειναι η γραμμη μου δεν θα επρπεπε να εχει κανενα προβλημα. γιατι παρουσιαζει ομως καθυστεριση ? να πω οτι το κανω με τον ιδιο υπολογιστη (laptop) και ειμαι διπλα απο το router (δεν υπαρχει καμια απωλεια σηματος. η κατι εχω μπερδεψει στο συλογισμο μου η κατι αλλο συμβαινει δοκίμασε να κάνεις ping αλλάζοντας συχνότητες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.