vraxoulis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας εχω κανει συνδεση στο ιντερνετ με τν εταιρεια cyta και το router ειναι ασυρματο.εκανα την συνδεση και ειμαι στο ιντερνετ οσο εχω ενσυρματη συνδεση μολις βγαλω το καλωδιο τοτε δν εχω προσβαση στο ιντερνετ... πως μπορω να εχω και ασυρματη συνδεση .....????
AlexNet Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει να έχει ο υπολογιστής σου ασύρματη κάρτα δικτύου. Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να σου λύσουν τις απορίες σου.
chris2barca Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Αν έχεις laptop πρέπει να έχεις ανοιχτό το wi-fi και να βρέις τα ασύρματα δίκτυα, θα βρέις το δίκτυο σου, θα βάλεις τον κωδικό και είσαι στο internet. Για σταθερό υπολογιστή δεν ξέρω, επειδή τον δικό μου τον έχω ενσύρματα.
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 επισης αν σε βαζει χωρις κωδικο στο wireless που σημαινει οτι ειναι ανοιχτο τοτε πρεπει να το κλειδωσεις.το ασυρματο δεν ειναι σαν το καλωδιο που βαζεις καλωδιο και παιζεις.αμα ηταν ετσι τοτε θα μπαινε ολη η γειτονια.ανοιγειςι wi fi ψαχνεις συνδεεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.