IOSTEFO Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Όταν πάω να ανοίξω τον IE8 μου ανοίγει η σελίδα και μου λέει πως Internet Exlorer cannot display the webpage μήπως ξέρετε ποια να είναι η αιτία? ενώ η αλεπού ανοίγει κανονικά, κάποια βοήθεια ευχαριστώ.
lunatic89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ευκαιρία να μην ξανανοίξεις τον χειρότερο browser που υπάρχει.... Μονο σε καποια σελιδα στο κάνει αυτό ή γενικά? Για κανε ενα restart.Μπορει να εφαγε κανα κολλημα
Harry007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, φίλε iostefo. Δεν είναι μόνο μια συγκεκριμένη σελίδα, αλλά πολλές φορές και σε διαφορετικές σελίδες μου εμφανίζει "cannot display..". Πίστεψέ με, το έψαξα όσο περισσότερο μπορούσα, άκρη όμως δεν βρήκα. Αν και δεν το χρησιμοποιώ για browsing εδώ και χρόνια, λόγω της δουλειάς μου (Web Design), αναγκάζομαι να το χρησιμοποιώ για να ελέγχω την εμφάνιση των ιστοσελίδων που σχεδιάζω. Άλλωστε, αφού υπάρχει Firefox, Opera κτλ. γιατί να ταλαιπωρείσαι;
IOSTEFO Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το κάνει γενικά σε όλες της σελίδες προσπάθησα αρκετά αλλά δεν τα κατάφερα το μόνο που κατάφερα να εκνευριστώ, δεν με πολυνοιάζει γιατί και εγώ σαν αρχικό browsing χρησιμοποιώ την αλεπού,και πλάι της κότσαρα και το add-ons με το Coral IE Tab και είμαι OK πάντως σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
soso75 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Το πρώτο που να δείς στα tools καμιά φορά πάει ο browser απο μόνος του σε μένα εργασία χωρίς σύνδεση..επίσεις έλεγχο στο βαθμό ασφαλείας αν δέχετε cookies κτλ.
IOSTEFO Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Το πρόβλημα με το IE8 το έλυσα με την βοήθεια από ένα Ολλανδικό forum και τώρα δουλεύει μια χαρά, η λύση ήταν πολύ απλή όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα μπορεί να δοκιμάσει αυτό: Tools > Internet Options > Advanced > Reset > Reset > Close.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.