Προς το περιεχόμενο

Orio Sto Mhkos Ypografon..

ex_tep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote hal9000:</font><hr>To θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές και είναι πολύ απλό

Δεν υπάρχει μέθοδος διαχωρισμού όμορφων με κακόγουστων signature. Υπάρχει ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση κανένα signature ώστε να μη χρειαστεί να τα απενεργοποιήσω. Αντιθέτως υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από κακόγουστες υπογραφές.

Το script αυτό είναι και δεν γίνονται καθόλου εύκολα οι αλλαγές και προσωπικά δεν βλέπω κανένα λόγο να γίνουν για να ικανοποιηθούν 2-3.

Το θέμα έπρεπε να κλειδωθεί μετά από το reply του pyro και κακώς το άφησα. Μια συμβουλή σε μερικούς "μάγκες" . Αλλάξτε μυαλά και μάθετε να συζητάτε ήρεμα. Με το να βρίζετε μόνο γέλια προκαλείτε.<hr /></blockquote>

Ki egw eimoun kata tis sizitishs ton ipografon asterakia ktl ktl alla den nomizeis oti prepei na mpei esto kai ena endiktiko orio sto Mikos ton ipografon?Nomizo oti epivalete..Aformi pira me to sign tou hexstatic kai kathe user pou mporei na vazei sign me megethos tis areskeias tou.Nomizo oti einai akros logiko auto pou leo kai pisteuo oti simfonoun oloi oti prepei na rithmistei..

Kai kati teleutaio ..sosta ekanes kai kleidoses to topic alla den eprepe na agnoiseis auto pou eipothike me to mikos ton ipografon..So read more carefully panta filika ;)

Δημοσ.

Να προτείνω μια λύση και εγώ; Αν και προσωπικά μου αρέσει να βλέπω μια μικρή φώτο στην υπογραφή κάποιου αφού αλλάζει η αισθητική του φόρουμ έτσι άν δω και υπάρχουν κάτι τέρατα φωτογραφίες κάνω την εξής απλή κίνηση. Πατάω το μαγικό κουμπάκι που έχει το

ΜυΙΕ2 ..... Κόβονται λοιπόν στο λεπτό τα τέρατα φώτο και διαβάζω αυτό που θέλω. Εκτός από τα άλλα καλούδια αυτό έχει ένα κουμπάκι με εύκολη πρόσβαση. Κάνεις ένα κλίκ εκεί και τέρμα .

Ο Hall έχει απαντήσει επανειλημένος και σωστά. Μένει σε εμάς από εδώ και εμπρός ο ένας να σεβαστεί τον άλλον. Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο...

Δυστηχός σήμερα αναγκάστηκα να το πατήσω δύο φορές αυτό το κουμπάκι. Όχι δεν κουράστηκα καθόλου που το πάτησα αλλά γιατί; Ήταν ανάγκη να γίνει αυτό; Μέχρι χτές όλα ήταν μια χαρά.

Αλήθεια έχει κάνει κανείς παράπονα στο in.gr flash.gr pathfinder και άλλες πύλες έτσι τις λέω τώρα ενδεικτικά γιατί έχουν αυτά τα πάρα πολλά flash ...... Μπαίνεις βλέπεις και άν σου αρέσει κάθεσε αλλιώς την κοπανάς. :D

Δημοσ.

Απο οτι είδα παρα την παραίνεση του HAL το θέμα συνεχίζεται αυτή τη φορά με τη μορφή καλόγουστου (;) humour. Νιώθω υπεύθυνος για το γενικότερο ζήτημα και βασικά σήμερα μπήκα insomnia με την προοπτική να αφαιρέσω την εικονίτσα. Μέχρι που είδα μερικές υπογραφές και ένα τόπικ και... ξεκαρδίστηκα. Να δω λοιπον ποιος θα βαρεθεί πρώτος.

Δημοσ.

Mia simeiosh auto den to theoro provlima tou forum..isos ateleia .Antithetos to theoro provlima merikon pou den mporoun na simvivastoun para mono me periorismous..Gi auto proteina na iparxei to orio giati merikoi den katalavenoun..Kai LL_Neo fisika na min niotheis ipeuthinos kai i ipografi sou einai mia xara egw milisa gia kati travigmena pou eida simera..

Δημοσ.

όντως και εδώ να πω οτι δε χρειάζονται αλλαγές στο script. Αν ο HAL μας βάλει έστω και προφορικά κάποιους περιορισμούς εγώ προσωπικά θα τους εφαρμόσω αμέσως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...