Προς το περιεχόμενο

πως μειωνω τον χρονο ερωτησης για το ποιο λειτουργικο θελω να εκκινηση ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρα ο grub περιμενει κανονικα 3 δευτερα. Τα αλλα 27 ειναι λογικα μεχρι να φτασει στον grub και δεν εχουν να κανουν με αυτον.

Δοκιμασε να βαλεις 1ο το σκληρο στη σειρα εκκινησης του bios για να μην ψαχνει για δισκακια κλπ ασκοπα.

Παιζει βεβαια να εχω καταλαβει κατι λαθος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αρχικα να σου πω οτι τα 30'' που περιμενω, τα βλεπω να μετρουν αντιστροφα στην οθονη μαζι με την επιλογη του ποιου λειτουργικου θελω να επιλεξω.

για το αλλο που με ρωτας, ο μοναδικος δισκος που εχει το μηχανημα ειναι ρυθμισμενος να boot-αρη

Προσοχη, ερωτηση παγιδα!

Εκανες εγκατασταση το ubuntu μεσα απο τα windows? Αν ναι, ποια windows εχεις?

Κατι μου λεει οτι αυτα τα 30'' που περιμενεις δεν ειναι του grub αλλα του bootloader των windows...

Προσοχη, ερωτηση παγιδα!

Εκανες εγκατασταση το ubuntu μεσα απο τα windows? Αν ναι, ποια windows εχεις?

Κατι μου λεει οτι αυτα τα 30'' που περιμενεις δεν ειναι του grub αλλα του bootloader των windows...

ναι ειναι αυτο που λες, μιας και αλλαξα το 3 σε 1 αλλα τα 30 δευτερα παραμενουν ακομα.

την εγκατασταση δεν την εκανα εγω. προκειτε για το μαθητικο το netbook με τα δυο λειτουργικα εαν αυτο σε βοηθαει.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ενταξει το βρηκα και το εφτιαξα μεσα απο τα windows.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. οπως και να εχει εμαθα πραγματα.

θα επανελθω μιας και εχω και ενα αλλο προβληματακι με αλλο ποστ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...