Feb26 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σε όλους ,νέος και αρχάριος κάτοχος I-phone3gs, δειξτε κατανόηση,λοιπόν μπορεί καποιος να μου πει γιατί δεν με αφήνει να δω ταινίες ; Sent from my iPhone using Insomnia.app
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Αναβαθμίσεις. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
Whiteyez Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το iphone παίζει video με συγκεκριμένα formats. Video formats supported: H.264 video, up to 1.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Low-Complexity version of the H.264 Baseline Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; H.264 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Baseline Profile up to Level 3.0 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
kalampakas. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 αναφερομενος σε προηγουμενο μηνυμα μου, οπου δε μιλησα σωστα, λαθος μου και το αναγνωριζω, ζητω συγγνωμη πρωτα απ'ολα απο τον Feb26 και τους υπολοιπους στο forum και θελω να πω πως αυτο το εκανα θεωροντας, απο τον τροπο που εγινε η ερωτηση και το section στο οποίο έγινε το topic οτι προκειται για ενα ακομη troll μελος.τελος παντων λαθος μου, αλλα να προσεχουν κ οι συμφορουμιτες που ποσταρουν,βεβαια αυτο ειναι θεμα των Moderator & admin οποτε η συζητηση κλεινει εδω.
georgeadams Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σε όλους ,νέος και αρχάριος κάτοχος I-phone3gs, δειξτε κατανόηση,λοιπόν μπορεί καποιος να μου πει γιατίδεν με αφήνει να δω ταινίες ; Sent from my iPhone using Insomnia.app Γιατί, όπως είναι γνωστό εδώ και 3 χρόνια, το iPhone δεν υποστηρίζει το adobe flash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.