Προς το περιεχόμενο

Airties WUS-201 και Vista x64 Πρόβλημα.

WilliamSats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα αγόρασα ένα wifi usb module, της Airties το WUS-201.

Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση στον υπολογιστή μου που τρέχει Vista Ultimate 64bit και δυστυχώς δεν τα κατάφερα, αν και κατέβασα ότι αναβάθμιση βρήκα στο site της εταιρίας.

Οι Drivers που δίνει η εταιρία για Vista χ64 εγκαταστάθηκαν κανονικά αλλά δεν λειτουργούσε. Στο Device Manager λέει "cannot load module", ενώ στην παράγραφο update μου λέει οτι ο driver είναι σωστός. Επίσης γράφει μέσα στο .inf (των drivers) ότι είναι για AMD64, εγώ που έχω intel τί κάνω? Παίζει ρόλο αυτό?

---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ----------

Τόσο χάλια είναι η περίπτωσή μου...:confused:

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Σήμερα αγόρασα ένα wifi usb module, της Airties το WUS-201.

Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση στον υπολογιστή μου που τρέχει Vista Ultimate 64bit και δυστυχώς δεν τα κατάφερα, αν και κατέβασα ότι αναβάθμιση βρήκα στο site της εταιρίας.

Οι Drivers που δίνει η εταιρία για Vista χ64 εγκαταστάθηκαν κανονικά αλλά δεν λειτουργούσε. Στο Device Manager λέει "cannot load module", ενώ στην παράγραφο update μου λέει οτι ο driver είναι σωστός. Επίσης γράφει μέσα στο .inf (των drivers) ότι είναι για AMD64, εγώ που έχω intel τί κάνω? Παίζει ρόλο αυτό?

---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ----------

Τόσο χάλια είναι η περίπτωσή μου...:confused:

Φίλε το ειχα παρει και εγω αυτο απο το μουλτιραμα....λοιπον...ειναι τελειως μουφα αλλα τεσπα...με λιγα λογια ακου...το χ64bit δεν δεχονται drivers που δεν ειναι digitally signed...αρα με καποιο τροπο (δεν θυμαμαι πως) την ωρα που κανει boot (καθε φορα) πατας φ8 και του "λες" να ξεκινησει χωρίς να ελεγχει αν ειναι digitally signed ή οχι.... οποτε δουλευει...θα ψαξω να δω πως το εκανα και θα σου απαντησω...

δες εδω απο αλλο site νομιζω το βρηκα:

3) You can install unsigned drivers on Vista 64 bit, do this by running an elevated command prompt (right click on command prompt in Start menu and click "run as administrator".

Type this and press enter bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS

When you reboot, you should be able to install unsigned drivers.

μετα κανε restart και πατα f8 και θα βρεις επιλογη για unsigned drivers.

Δημοσ.

και κακη επιλογη tp link .ολοι επειδη ειναι φτηνα.δοκιμασε το και σε αλλο Pc Να δεις αν παιζει επισης.αν και αμα μπορεις να το αλλαξεις παρε κατι πιο επωνυμο

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω το unsigned drivers και θα επανέλθω.

Αλλά παρ'όλα αυτά δεν είναι περίεργο που μία εταιρία σαν την Airties με διαφημίσεις παντού και που "υποτίθεται" οτι σέβεται τον εαυτό της σας εταιρία, δεν έχει σωστούς drivers για τα προϊόντα της?

Δημοσ.

χωρις να ειναι σιγουρος αλλλα γιατι νομιζω οτι τα air ties εχουν μια καταγωγη απο την γειτονικη μας τουρκια?μαλλον σεβεται τα ρουτερ οσο καιτις γυναικες της τουρκιας:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τί θα πει μούφα; Δηλαδή δεν συνδέεται με ασύρματα δίκτυα; Γιατί εμένα συνδέεται και χωρίς να πρέπει να πληρώσω τα άντερά μου για μούρη λογότυπο (πχ Zyxel, Cisco, Linksys κλπ). Μια χαρά είναι λύσεις τέτοιες δηλαδή Airties, Tp link κλπ. Φθηνές και αποτελεσματικές.

Τώρα όσον αφορά τους drivers στην επίσημη ιστοσελίδα λέει ότι υποστηρίζει Windows XP 64 bit και Vista 32bit όχι 64. Μήπως αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα;

Όσον αφορά την Airties από ότι έχω δει μάλλον από Τουρκία είναι.

Δημοσ.
Τί θα πει μούφα; Δηλαδή δεν συνδέεται με ασύρματα δίκτυα; Γιατί εμένα συνδέεται και χωρίς να πρέπει να πληρώσω τα άντερά μου για μούρη λογότυπο (πχ Zyxel, Cisco, Linksys κλπ). Μια χαρά είναι λύσεις τέτοιες δηλαδή Airties, Tp link κλπ. Φθηνές και αποτελεσματικές.

Τώρα όσον αφορά τους drivers στην επίσημη ιστοσελίδα λέει ότι υποστηρίζει Windows XP 64 bit και Vista 32bit όχι 64. Μήπως αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα;

Όσον αφορά την Airties από ότι έχω δει μάλλον από Τουρκία είναι.

αν ενα ρουτερ ειναι ethernet τοτε παιζει σε ολα τα λειτουργικα.οπως το ειπες.δεν θα παω να παρω κατι που το φτιαξαν στην τουρκια.δεν ειναι θεμα οτι εχω κατι με αυτους αλλα ειναι σαν να μου λες να παω να παρω crypto που τα ψιλοφτιαχνουν ελλαδα.προτιμω κατι επωνυμο που τα 20 ευρω παραπανω δεν με πειραζουν .αν και τα crypto σε μερικες περιπτωσεις ειναι και πιο ακριβα.αυτο τους μαρανε.αλλο να παρω linksys Που βγαζει τοσα χρονια ρουτερ και αλλο να πατω air ties Που καποιος ειχε ορεξη να φτιαξει μια εταρεια:P.

και δεν ειναι αμαξι που το ενα απο το αλλο εχουν διαφορα 3000 ευρω.το να δωσω για ενα ρουτερ που θα το κρατησω 2-3 χρονια αντι για 30 ευρω 50 δεν ειναι ουτε 3 καφεδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...