phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως καλού-κακού δοκίμασε με το RivaTuner να δεις τι παίζει. Τι τους λες τώρα στο e-shop για ρύθμιση στροφών και πράσσειν άλογα..
euklidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Για οσους εχουν διαβασει το στορυ(οι στροφες του ανεμηστηρα δεν ανεβαινουν μεσω catalyst) τους πηρα τηλ σημερα,και μου παν πως δεν διαγνωστηκε καποιο προβλημα... οταν δε τους ειπα,αν ειπαρχει καποιος τεχνικος εκει να μου δειξει οτι δεν υπαρχει προβλημα πηρα την απαντηση: Τι εννοειται??? μετα μου πε οτι πρεπει να φερετε ολο το μηχανημα και ισως φταιει το τροφοδοτικο,εν ολιγοις τα μασαγε... θα παω απο κει και θα κανουμε παρτυ μου φαινεται.... περαστικα... Εμπλεξες με e-shop. Αυτοι οι ανθρωποι κανουν τα παντα για να αποφυγουν τις εγγυησεις. Μονο για κανενα CD ειναι πλεον...
Nikosgiann Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 my point δεν ειναι να ανεβασω τις στροφες....my point is να μου δωσουν πιστωτικο...:o Θα τους πω με το επισημο προγραμμα οι στροφες δεν ανεβαινουν,και παιχνιδια εκ των πραγματων δεν παιζεις με 95 βαθμους...αμα ειναι να την καψω την καρτα και να τους την δωσω...
Nikosgiann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 για να κλεισει και το θεμα,μου εδιναν: ή αντκατασταση καρτας με μια 4850 gigabyte ή πιστωτικο 103 ευρω(μου κοβαν πιστωτικο στην φτηνοτερη καρτα 4850 που υπηρχε και ηταν της sapphire ) αφου τους ειπα οτι δεν παιζει να παρω πιστωτικο στα 103 τελικα μου εκοψαν πιστωτικο 115 ευρω και παρηγγειλα την 5770..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.