Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή μέχρι 300Ε

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για αγορά μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής μέχρι 300Ε,δεν ξέρω αν είναι ο σωστός όρος αλλά νομίζω ότι ψάχνω για ημιεπαγγελματική,έχετε να προτείνετε κάτι;

Δημοσ.

Ημιεπαγγελματική σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις με τίποτε. Ακόμη και να έβρισκες κάτι σε αυτά τα λεφτά, ο ημιεπαγγελματικός φακός μεταχειρισμένος θα είχε από μόνος του 200-300 ευρώ.

Αν θέλεις ψάξε να βρεις αν υπάρχει ακόμη η olympus e-420 με το φακό του κιτ 14-42 (προσοχή, όχι τον 17-45). Λογικά θα είναι περίπου στα 270 ευρώ. Αν μπορείς να ξεφύγεις λίγο παραπάνω στα 360 μπορείς να πάρεις την e-520 με τον ίδιο φακό. Νομίζω έχουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας που μπορεί να αγοράσει κανείς σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις κάτι:

Με μικρότερο όγκο

Ελαφρύτερο

Κομψότερο

Αλλά καλύτερη ποιότητα εικόνας δύσκολο να βρείς.

Εννοείται ότι αυτά τα συζητάμε με βάση το ποσό που διαθέτεις, αν ήταν μεγαλύτερο θα συζητούσαμε για άλλες μηχανές τότε. Ένας φίλος μου ήταν στο ίδιο δίλημμα και την πήρε τελικά και είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν είσαι σχετικός από φωτογραφία μπορώ να σου απαριθμήσω τα ελαττώματα της. Αν δεν είσαι σχετικός πάρτη με κλειστά μάτια, και να στα πω δεν θα τα καταλάβεις ούτε μπορεί να σου κάνουν διαφορά.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πολύ καλή περίπτωση είναι η μηχανούλα nikon d70 μεταχειρισμένη που μπορεί να τη βρεις καμιά 200αριά ευρώ συν άλλα 100 για το φακό κιτ. Παρότι στα pixels θεωρητικά υστερεί, συνολικά έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας. Όμως για να την πάρεις πρέπει να μπλέξεις με μεταχειρισμένα, ebay κλπ και προπαντώς πρέπει να ξέρεις 5 πράγματα. Αλλιώς προτίμησε τη σιγουριά του καινούριου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...