Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Web Server

panos78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Στην εταιρεία που εργάζομαι, αγοράσαμε έναν Windows Serrver 2008 με StaticIP με την προοπτική να φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες των προγραμμάτων που δουλεύουμε.

Στο μηχάνημα, έχει εγκατασταθεί Apache 2.2.

Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι:

Δεδομένου ότι έχουμε αγοράσει domain name και ζητούνται οι name servers, πως θα δημιουργήσω αυτούς τους name servers στον Windows Server 2008 και πως θα κάνω redirect το συγκεκριμένο domain name στο φάκελο που έχω έχω αποθηκεύσει τον κώδικα;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Υ.Γ.: Λόγω του ότι είμαι άσχετο με Web hosting, προσπαθήεστε να είστε περιγραφικοί.

Δημοσ.

Στην εταιρια που σας παρεχει τη συνδεση στο δικτυο, θα δωσεις το static IP και το domain name. Και θα το βαλουν αυτοι στο DNS server τους. Δεν νομιζω να χρεωνεται.

Αυτοι θα σου δωσουν και τους DNS servers.

Αυτους τους server θα πρεπει να τους δηλωσεις ως primary και secondary για το domain σου. Αυτο το κανεις με τον οποιον σου πουλησε το domain. Λογικα σου εχει δωσει κωδικο για να το κανεις μονος σου online οπως π.χ. να αλλαζεις τα στοιχεια του domain (ιδιοκτητης, τεχνικος κλπ)

Οταν ολοκληρωθει και αυτο, την επομενη μερα το domain θα χτυπαει στην IP του server σου.

Σε περιπτωση που θελεις να εχεις πολλα domain names στο ιδιο IP, δεν θυμαμαι πως γινεται και που χρειαζεται ρυθμιση στο DNS η στον Apache.

Δημοσ.

Εχω ακριβώς το ίδιο. Εχω domain (myname.gr) έχω static ip απο τον OTE, windows server 2003, έχω φτιάξει site στον server και έχω μιλήσει με τον ΟΤΕ και οταν κάποιος πληκτρολογεί myname.gr βλεπει το site Που είναι στον server μου. Η ερώτηση μου είναι αν μπορω να έχω email της μορφής [email protected].Πως μπορω να το κανω αυτό και πόσο κοστίζει??Πρέπει να παλεύω και 3μήνες!!!!

Δημοσ.

Πρεπει να στησεις ενα προγραμμα mail server. π.χ.

Microsoft Exchange

Ο provider σου πρεπει να προσθεσει ενα entry για το mail server με την IP του (που θα τους δωσεις εσυ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...