MIJAS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Την καλημέρα μου στη κοινότητα.. Έχω φίλο ο οποίος είναι μηχανικός και ψάχνει για desktop για το γραφείο του. Οι απαιτήσεις του για το μηχάνημα θα είναι να τρέχει σχεδιαστικά-στατικά (autocad fespa) προγράμματα. To Budget του είναι περίπου στα 800 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και περιλαμβάνει οθόνη και μέχρι στιγμής έχει δει αυτά τα 2 από e-shop λύση 1 και λύση 2.. αν μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του ή αν έχει να προτείνει κάτι..
onty Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε προτεινω να παρει κατι τετοιο , ειναι πολυ ανωτερο πιστευω. Αν θελει να κοψει λεφτα μπορει να βαλει αλλη καρτα γραφικων..Αυτην που εβαλα εγω ειναι για gamer και σε συνδιασμο με αυτη την οθονη μπορει να παιζει οτι θελει..
vaggospat13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 αυτο θα παρεις εχουμε κ λέμε καλος 4πυρηνος επεξεργαστης επεξεργαστης μητρικη με sata3 k usb3 καλη οθονουλα αρκετα καλη καρτα γραφικων το καλυτερο κουτι σε αυτα τα λεφτα με πολες θεσεις για ανεμιστηρες ο καλυτερος σατα δισκος π κυκλοφορει για το τροφοδοτικο αν κ εχς το ιδιο κ ειναι αρκετα καλο μπορεις να δωσεισ παραπανω για ενα ενερμαξ
kingnick 999 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ρωτα και το φιλο σου για τις απαιτησεις του φεσπα. για το αυτοκαδ ειναι μια χαρα αυτο το πσ. και μεγαλη οθονη για να χει να δουλευει.
moldovan20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως να μην πάρει κανένα από τα έτοιμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.