poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αυτός είναι ο F3 αν δεν απατώμαι. ok νομιζα οτι ελεγες για wd f3 για αυτο κολλησα επειδη ανεφερα εγω για western και νομιζα οτι πηγαινε απαντηση σε μενα το θέμα είναι αν βάλω και ενα αλλον σκληρο (εχω τον wd green 640gb 64mb) και το λειτουργικό το βαλώ στον καινουριο και πιο γρήγορο δεν πιστευω το συστημα να τρέχει πιο αργα?? οχι πιο γρηγορα.πιο αργα θα γινοταν αν ηταν ide και ειχες δυο σκληρους πανω στο primary master kai slave οποτε εκει ναι μεν το λειτουργικο θα πηγαινε πιο γρηγορο στον πιο γρηγορο δισκο απο την αλλη και οι 2 δισκοι θα ειχαν μειωμενη αποδοση λογω ιδιου ide kanaliou χμμμ... παίζει ρόλο σε ποια υποδοχή sata βάλω τον πιο γρήγορο και τον πιο αργό ή δεν εχει σχεση αυτο ...και κατι ακομα αμα κάνω raid κερδίζω τιποτα σε ταχύτητες (ειμαι ασχετος εντελως με τι κανει το raid και πως λειτουργει) ιδιες ολες οι θυρες.β.θα κερδισεις λιγο σε φορτωματα και περισσοτερο αμα κανεις copy apo disko σε δισκο.κατα τα αλλα οταν πχ κανεις Install ενα παιχνιδι τοτε περιμενεις το dvd που ειναι πιο αργο.απλα ο δισκος θα ειναι πιο χαλαρος. Ο black βεβαια εχει 2 χρονια εγγυηση παραπανω. Ετσι για την ιστορια. υπαρχουν wd με 5 χρονια εγγυηση και ισως λιγο πιο γρηγοροι μεχρι wd raid edition εχει Για raid έχω την εντύπωση οτι χρειάζεσαι 2 ίδιους δίσκους.Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Πάντως και οι 2 είναι αξιόλογοι δίσκοι. όποιος και απο τους 2 πάρεις δεν θα δείς εμφανής διαφορές, είτε τους χρησιμοποιήσεις για λειτουργικό είτε για παιχνίδια. καλο ειναι να ειναι ιδιοι αλλα θα παιξει και με διαφορετικους μεχρι διαφορετικες χωριτικοτητες.απλα η πιο μικρη χωρητικοτητα κερδιζει .οτι περισεψει απο τον μεγαλο δισκο απλα δεν θα ειναι στην πραξη raid Σαφώς και χρειάζεσαι ( τουλάχιστον ) δύο δίσκους για RAID, όχι απαραίτητα ίδιους όμως.. +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.