Sentilon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 απο τα παραπανω ξεχώρισα μόνο αυτο τώρα αμα βρείτε και κανα άλλο που να αξιζει πείτε μου.Απο το skroutz ο φθηνοτερος το εχει +120 NOTEBOOK SONY VΑΙΟ NW11Z/S you.gr: 748,98 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξετρελάθηκα κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξετρελάθηκα κιόλας... πραγματικα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο θα μπορουσαν να εχουν καλυτερες τιμες στα νετμπουκ πιστευω...δεν ειναι λογικο ειδικα τωρα που βγηκαν τα καινουρια να παρει κανενας παλιο με τοσα λεφτα...ελεος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 πραγματικα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο θα μπορουσαν να εχουν καλυτερες τιμες στα νετμπουκ πιστευω...δεν ειναι λογικο ειδικα τωρα που βγηκαν τα καινουρια να παρει κανενας παλιο με τοσα λεφτα...ελεος!! εννοειται οτι το απγκρειτ ειναι dead,ετσι,μη ξεγελαστειτε... συνεχιζεις με τα βιστα τους μετα την αγορα ...η αγοραζεις η... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 εννοειται οτι το απγκρειτ ειναι dead,ετσι,μη ξεγελαστειτε... συνεχιζεις με τα βιστα τους μετα την αγορα ...η αγοραζεις η... σημαντική υπενθύμιση όντως! (+1 για την πληροφορία jabar) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 σημαντική υπενθύμιση όντως!(+1 για την πληροφορία jabar) δεν ειναι τιποτα,πηρα τις προαλλες 1 dell,εις γνωση μου οτι ειναι βιστα,αλλα οταν ειδα στη σελιδα της εταιριας οτι για 10-15 μερες(φεβρουαριος) μπορουσα να χω τα 7 ,με πειραξε και το ειχα στο μυαλο μου οταν ειδα την προσφορα του u και μαλιστα να διαφημιζει και αναβαθμηση...δωρεαν κι ολας...thanks παντως για τα σχολια...(εβγαλε και προβλημα με το μπλε δοντι το λαπτοπ,κι εφαγε 1 doa ολο δικο του...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bpp.igna Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειναι τιποτα,πηρα τις προαλλες 1 dell,εις γνωση μου οτι ειναι βιστα,αλλα οταν ειδα στη σελιδα της εταιριας οτι για 10-15 μερες(φεβρουαριος) μπορουσα να χω τα 7 ,με πειραξε Η ιστορία με τα dell είναι ακόμα πιο περίεργη: πήρα το studio hybrid στις 22 Ιανουαρίου και έψαξα τις επόμενες ημέρες στη σελίδα της dell για το win7-upgrade. Έγραφε ότι ο υπολογιστής θα έπρεπε να έχει αγοραστεί πριν τις 31-12-09 και να δηλωθεί έως τέλος Ιανουαρίου. Κατόπιν εορτής (2-3 Φεβρουαρίου) βέβαια είδα την ανακοίνωση για την "παράταση στην ημερομηνία αγοράς" όταν είχε λήξει ήδη η προσθεσμία υποβολής της αίτησης! Πότε να την έβγαλαν άραγε; την 1η Φεβρουαρίου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.