Προς το περιεχόμενο

you.gr προσφορες σε notebooks

Sentilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21_NEWSLETTER_U_18_02_10_Final.gif

απο τα παραπανω ξεχώρισα μόνο αυτο τώρα αμα βρείτε και κανα άλλο που να αξιζει πείτε μου.Απο το skroutz ο φθηνοτερος το εχει +120

NOTEBOOK SONY VΑΙΟ NW11Z/S

you.gr: 748,98 €

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξετρελάθηκα κιόλας...

πραγματικα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο θα μπορουσαν να εχουν καλυτερες τιμες στα νετμπουκ πιστευω...δεν ειναι λογικο ειδικα τωρα που βγηκαν τα καινουρια να παρει κανενας παλιο με τοσα λεφτα...ελεος!! :eek:

πραγματικα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο θα μπορουσαν να εχουν καλυτερες τιμες στα νετμπουκ πιστευω...δεν ειναι λογικο ειδικα τωρα που βγηκαν τα καινουρια να παρει κανενας παλιο με τοσα λεφτα...ελεος!! :eek:

εννοειται οτι το απγκρειτ ειναι dead,ετσι,μη ξεγελαστειτε... συνεχιζεις με τα βιστα τους μετα την αγορα ...η αγοραζεις η...

εννοειται οτι το απγκρειτ ειναι dead,ετσι,μη ξεγελαστειτε... συνεχιζεις με τα βιστα τους μετα την αγορα ...η αγοραζεις η...

σημαντική υπενθύμιση όντως!

(+1 για την πληροφορία jabar)

σημαντική υπενθύμιση όντως!

(+1 για την πληροφορία jabar)

δεν ειναι τιποτα,πηρα τις προαλλες 1 dell,εις γνωση μου οτι ειναι βιστα,αλλα οταν ειδα στη σελιδα της εταιριας οτι για 10-15 μερες(φεβρουαριος) μπορουσα να χω τα 7 ,με πειραξε και το ειχα στο μυαλο μου οταν ειδα την προσφορα του u και μαλιστα να διαφημιζει και αναβαθμηση...δωρεαν κι ολας...thanks παντως για τα σχολια...(εβγαλε και προβλημα με το μπλε δοντι το λαπτοπ,κι εφαγε 1 doa ολο δικο του...)

δεν ειναι τιποτα,πηρα τις προαλλες 1 dell,εις γνωση μου οτι ειναι βιστα,αλλα οταν ειδα στη σελιδα της εταιριας οτι για 10-15 μερες(φεβρουαριος) μπορουσα να χω τα 7 ,με πειραξε

Η ιστορία με τα dell είναι ακόμα πιο περίεργη: πήρα το studio hybrid στις 22 Ιανουαρίου και έψαξα τις επόμενες ημέρες στη σελίδα της dell για το win7-upgrade. Έγραφε ότι ο υπολογιστής θα έπρεπε να έχει αγοραστεί πριν τις 31-12-09 και να δηλωθεί έως τέλος Ιανουαρίου.

Κατόπιν εορτής (2-3 Φεβρουαρίου) βέβαια είδα την ανακοίνωση για την "παράταση στην ημερομηνία αγοράς" όταν είχε λήξει ήδη η προσθεσμία υποβολής της αίτησης! Πότε να την έβγαλαν άραγε; την 1η Φεβρουαρίου;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...