Προς το περιεχόμενο

Επιστροφες Πλαισιο

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω προσωπικά δεν το θεωρω καθολου σωστο το να παρεις ενα πριον και να θελεις να το επιστρεψεις. Πριν προχωρησεις σε μια αγορα υποτιθεται οτι εχεις κατασταλαξει σε ενα προιον και οτι εχεις αποφασισει βασει των προδιαγραφων του, των αναγκων σου κτλ κτλ. Εγω προσωπικα δεν εχω προχωρησει ποτε σε αλλαγη προιοντος γιατι παντοτε ξερω τι θελω. Μου εχει τυχει ομως να αγορασω προιοντα (3 φορες) τα οποιοα πιθανοτατα ηταν ηδη χρησιμοποιημενα. Τα δυο μου βγηκαν ελλατωματικα. Για αυτο αν μου ξανατυχει θα τα ξαναπαω πισω στο καταστημα και θα γινει της κακομοιρας. Αν θελει βεβαια το καταστημα να μην πεταξει τα προιοντα της επιστροφης ας τα βαλει σε στοκ η σε ειδικη προσφορα ωστε να γνωριζεις τι αγοραζεις με δικη σου ευθυνη και φυσικα φθηνοτερα.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η περιγραφή του προϊόντος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε για μένα πρέπει να το πάρουν πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
'Οχι ντάξει,η συσκευασία είναι σε άριστη κατάταστη...

Χρηστο θα έρθεις και εσύ mall ?

Να την καθαρίσεις καλά την mobo απο τις σκόνες μπας και τους πέισεις.

Δημοσ.

Οντως παιδια πηγα ρωτησα και μου ειπαν δεν υπαρχει κανενα προβλημα αρκει να υπαρχει η συσκευασια με ολα τα παρελκομενα και φυσικα η αποδειξη

Ευχαριστω πολυ :-)

Δημοσ.
Εγω προσωπικά δεν το θεωρω καθολου σωστο το να παρεις ενα πριον και να θελεις να το επιστρεψεις. Πριν προχωρησεις σε μια αγορα υποτιθεται οτι εχεις κατασταλαξει σε ενα προιον και οτι εχεις αποφασισει βασει των προδιαγραφων του, των αναγκων σου κτλ κτλ. Εγω προσωπικα δεν εχω προχωρησει ποτε σε αλλαγη προιοντος γιατι παντοτε ξερω τι θελω. Μου εχει τυχει ομως να αγορασω προιοντα (3 φορες) τα οποιοα πιθανοτατα ηταν ηδη χρησιμοποιημενα. Τα δυο μου βγηκαν ελλατωματικα. Για αυτο αν μου ξανατυχει θα τα ξαναπαω πισω στο καταστημα και θα γινει της κακομοιρας. Αν θελει βεβαια το καταστημα να μην πεταξει τα προιοντα της επιστροφης ας τα βαλει σε στοκ η σε ειδικη προσφορα ωστε να γνωριζεις τι αγοραζεις με δικη σου ευθυνη και φυσικα φθηνοτερα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου σ΄ αυτό, μου εχει τύχει πρόσφατα περίπτωση που αγόρασα απο κατάστημα ένα σκληρό δίσκο ο οποίος ήταν τελικά μεταχειρισμένος, το κατάλαβα γιατί αυτός που τον επέστρεψε ειχε ξεχάσει να διαγράψει κάποια αρχεία του που βρήκα μέσα. Έτσι είχα ένα σκληρό που ήταν μεταχειρισμένος αλλά αγορασμένος ως καινούριος. Όταν ρώτησα στο κατάστημα το παραδέχθηκαν ότι ήταν από επιστροφή αλλά πωλήθηκε όσο ο καινούριος γιατί στον προηγούμενο πελάτη (ο οποίος όπως μου είπαν το έχει κάνει "χόμπι" να γυρνάει πράγματα που αγοράζει γιατί συχνά το μετανιώνει, αλλά είναι καλός πελάτης γενικά οπότε το ανέχονται) επιστράφηκαν τα χρήματα που έκανε αν ήταν καινούριος. Ενώ για μενα έπρεπε να το έπαιρναν πίσω με μικρότερη τιμή αφού ήταν μεταχειρισμένο ώστε να το ξαναπουλήσουν και φθηνότερα. Τελικά μου τον άλλαξαν με άλλο δίσκο αλλά πιστεύω ότι αφου ορισμενοι είναι πονηροί και παίρνουν κάτι, κανουν τη δουλειά τους και μετά το επιστρέφουν πίσω και παίρνουν τα λεφτά τους λες και δε τρέχει τίποτα πρέπει να υπάρχει νόμος που να λέει ότι αφού γυρνας πίσω μεταχειρισμένο προιον αυτό πρέπει να χάνει ένα μέρος της αξίας του και να σου επιστρέφονται λιγότερα χρήματα για να μη το αγοραζει μετά άλλος και το πληρώνει για καινούριο. Έτσι θα ναι όλοι εντάξει και ευχαριστημένοι. Άποψη μου πάντα αλλά αυτό πιστεύω είναι το σωστό.

Δημοσ.
Τι ειναι αυτα που λες φιλε ....

Και 2 ευρο αξιας να εχεις παρει ,αμα εχεις ανοιξει τη συσκευασια δε το παιρνουν πισω ας το εχεις παρει πριν μια ωρα.....

Μη παραπληροφορεις το κοσμο ............

Εγω σου λεω τι εχω κανει δεν το εχω βγαλει απο το μυαλο μου. Η συσκευασια δεν ειχε καταστραφει καθολου ειχα ανοιξει ειχα διαβασει τις οδηγιες. Τωρα το πως ειναι η συσκευασια σε καθε προιον και το πως θα ανταποκριθει καθε καταστημα ειναι δικο του θεμα. Εγω σου λεω τι ειχα και τι γυρισα. Σακουλακι απο καλωδια δεν ειχα σκισει παντως απ οτι θυμαμαι. Δε βλεπω το λογο γιατι να μη δοκιμασει τουλαχιστον να το επιστρεψει........

Εσυ εχεις αναλογη εμπειρια που γυρισες κατι και δεν στο δεχτηκαν; Αν ναι πεστο χρησιμο θα ειναι, η παραπληροφορηση ισχυει μονο αν λες κατι απο το μυαλο σου, εγω το εχω κανει δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου

Δημοσ.

θελω να σας πω αυτο που μου συνεβη κ εμενα με το πλαισιο

Πιο συγκεκριμενα,ειχα αγορασει ενα creative zen 4GB το οποιο δεν το εβρισκε το pc μου με την καμια.Το δοκιμασα και σε αλλα 2 μηχανηματα και παλι τιποτα.Παιρνω τηλ την επομενη μερα το πλαισιο μιλαω με το τεχνικο τμημα(ειχα κανει οσα μου ειπαν κ εκεινοι)και ζητησα την αντικατασταση της συσκευης μου.Απο τα κεντρικα μου ειπαν οτι αυτο δεν γινεται και οτι αν εχω προβλημα με την συσκευη μου να το παω σε ενα καταστημα πλαισιο για να το στειλουν στο σερβις να δουν αν ειχε προβλημα!

εκει ηταν που τρελαθηκα!ουτε 20 ωρες δεν ειχα την συσκευη στα χερια μου.Με τα πολλα αλλαζοντας κατι ρυθμισεις στο pc και κανοντας αναζητηση συσκευων κλπ το βρηκε,του εκανα και αναβαθμιση λογισμικου και απο εκει και περα δουλευε σε ολα τα μηχανηματα χωρις καν να του περασω το cd εγκαταστασης πρωτα οπως ελεγε το manual του...

Δημοσ.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η περιγραφή του προϊόντος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε για μένα πρέπει να το πάρουν πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου αρκει να μην το πασαρουν σε μενα ως καινουριο. Και εν παση περιπτωση σημερα εχουμε την δυνατοτητα για ενα προιον να μην αρκεστουμε στις περιγραφες του <<καλοπροαιρετου>> υπαλληλου αλλα να το εξετασουμε ενδελεχως.

Επισης επειδη ζουμε και στο ελλαδισταν υπαρχουν και πολλοι κουτοπονηροι που κανουν την δουλεια τους και μετα επιστρεφουν και ουτε γατα ουτε ζημια.

---------- Προσθήκη στις 17:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:09 ----------

Και στην τελικη δεν αποτελει η συσκευασια αποδειξη της εκεραιοτητας του προιοντος. Μπορει να μου πεσει ενας σκληρος για παραδειγμα απο τα 3 μετρα και η συσκευασια να ειναι κομπλε. Μη μου πεις οτι αμα πας να το αλλαξεις θα αναφερεις το γεγονος!!!

Δημοσ.

Τελικά δεν μου την δέχτηκαν την μητρική λόγω του ότι είχε περάσει το χρονικό περιθώριο των 20 ημερών.Μίλησα και με τον υπεύθυνο και είπε να δοκιμάσω και σε κανένα άλλο κατάστημα πλαισίου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω προσωπικά δεν το θεωρω καθολου σωστο το να παρεις ενα πριον και να θελεις να το επιστρεψεις.

ευτυχώς που δεν νομοθετείς :o

Δημοσ.

Και στην τελικη δεν αποτελει η συσκευασια αποδειξη της εκεραιοτητας του προιοντος. Μπορει να μου πεσει ενας σκληρος για παραδειγμα απο τα 3 μετρα και η συσκευασια να ειναι κομπλε. Μη μου πεις οτι αμα πας να το αλλαξεις θα αναφερεις το γεγονος!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ THRESH ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

---------- Προσθήκη στις 01:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:09 ----------

2 φορες εγω με μητρικες απο e-shop...οχι μονο ανοιξα τις συσκευασιες αλλα εστησα και τα pc πανω σ αυτες...μια χαρα τις πηραν πισω...Βεβαια μετα σε ποιους τις εδωσαν σαν καινουργιες, ενταξει ειναι αλλο θεμα...

Το κοκκινο τα λεει ολα!...

• Super Moderators
Δημοσ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ THRESH ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

δεν βλέπω κάποιο ερώτημα...

• Super Moderators
Δημοσ.

η ερώτηση ήταν αν μου έπεφτε αν θα πήγαινα να το άλλαζα χωρίς να τους πω τι έγινε?

θαυμαστικά βλέπω, όχι ερωτηματικά...

Δημοσ.

επειδή έχω κάνει κι εγώ επιστροφή στο πλαίσιο, να πω την αποψή μου...

κάπου διαβασα στο θέμα οτι γενικά είναι λάθος να το κάνεις γιατί για να πάρεις ένα πράγμα πρέπει να έχεις χαλάσει 100 ώρες στο ίντερνετ να έχεις κάνει και κανά προσύμφωνο με το μαγαζί και να το πάρεις....δε συμφωνώ.

Πάω πλαίσιο κ παίρνω ένα τροφοδοτικό 400watt που υποτίθεται ήταν επαρκές...πάω σπίτι το δοκιμάζω 10 λεπτά είναι μια χαρά ΑΛΛΑ όταν η κάρτα γραφικών "δίψαγε" το pc έμενε κάγκελο...Χρειαζόμουν μεγαλύτερο τελικά...Είχα τρεις επιλογές, ή να το λουστώ, ή να το σκοτώσω σαν μτχ, ή να το επιστρέψω. Έκανα το τρίτο ΑΛΛΑ ΌΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ η συσκευασία, η συσκευή και τα παρελκόμενα ήταν σαν να μην είχαν ανοιχτεί ΠΟΤΕ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ΟΥΤΕ εξαπάτηση του καταστήματος ΟΥΤΕ εξαπάτησει του επόμενου καταναλωτή..πιστεύω να γίνομαι κατανοητός.

Απεναντίας, πάω άλλη φορά για να πάρω κάρτα γραφικών, μου δείχνει μια ο παιδής, ανοιχτής συσκευασίας. Οντας ψιλιασμένος ανοίγω την συσκευασία και ήταν προφανές ότι ήταν από επιστροφή, γιατί έλειπε και ένας αντάπτορας και ένα καλωδιάκι και το manual....ΔΕΝ πήρα τη συγκεκριμένη γιατί ήταν κακοήθης (να μην τον πω αλλιώς) ο προηγούμενος και δεύτερον έπρεπε να αγοράσω εξτρα τον αντάπτορα που έλειπε (dvi->hdmi).Δε σφάξανε. Πήρα την ακριβώς ίδια,σφραγισμένη.

Με δύο λόγια , αν ο άλλος έκανε μια λάθος αγορά, ή αυτό που πήρε του βγήκε ανεπαρκές ή ασύμβατο με το μηχάνημα του, και είναι ξηγημένος, να κάνει επιστροφή, (αυτό πρέπει να είναι και το σκεπτικό του πλαισίου)

αν πάλι το κάψει, ή κρατήσει τα μισά πράματα της αρχικής συσκευασίας, και θελήσει να το παίξει μάγκας και ωραίος , ε τότε να το λουστεί...ή αυτός ή το μαγαζί που δέχτηκε την αλλαγή...

Θέμα δεοντολογίας είναι , και δυστυχώς ο κουτοπόνηρος ελληνάκος δεν θα εκλείψει ποτέ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...