gilardino Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 2 φορες εγω με μητρικες απο e-shop...οχι μονο ανοιξα τις συσκευασιες αλλα εστησα και τα pc πανω σ αυτες...μια χαρα τις πηραν πισω...βεβαια μετα σε ποιους τις εδωσαν σαν καινουργιες, ενταξει ειναι αλλο θεμα...
stm00192 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 2 φορες εγω με μητρικες απο e-shop...οχι μονο ανοιξα τις συσκευασιες αλλα εστησα και τα pc πανω σ αυτες...μια χαρα τις πηραν πισω...βεβαια μετα σε ποιους τις εδωσαν σαν καινουργιες, ενταξει ειναι αλλο θεμα... Εντάξη και αυτο θεμιτό είναι... δεν είναι δυνατον να θεωρηθεί μεταχειρισμενο ενα προιον με 1 - 2 μέρες χρήσης.. και επίσης δεν είναι δυνατον να ζητάμε απο το χ καταστημα να κρατάει το προιον απουλητο επειδη στον χ πελατη απλα δεν του αρεσε...
gilardino Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ε ναι ενταξει...τα επεστρεψα μετα απο 3 μερες οχι 3 μηνες...μετα το καταστημα ας τα πουλησει σε χαμηλοτερη τιμη στο stock house...
murcielago580 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως ειχα προβλημα με το eshop για μια καρτα γραφικων που ειχα παρει.μου ειπαν οτι εφοσον ανοιχτηκε η συσκευασια δεν το παιρνουν πισω.δεν ειχε απολυτως τπτ το προιον και ουτε καν ειχε χρησιμοποιηθει!!!!Σε αυτες τις περιπτωσεις που λενε δεν το δεχομαι πισω μπορεις να επικαλεστεις κατι εκεινη την στιγμη ωστε να βρεις το δικιο σου????
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 2 φορες εγω με μητρικες απο e-shop...οχι μονο ανοιξα τις συσκευασιες αλλα εστησα και τα pc πανω σ αυτες...μια χαρα τις πηραν πισω...βεβαια μετα σε ποιους τις εδωσαν σαν καινουργιες, ενταξει ειναι αλλο θεμα... σε μενα εδωσαν την μια το 2007, απο τοτε εχεω να ψωνισω απο εκει... μαλιστα ειχε χυθει και καφες πάνω της.τι καφε πινεις? χαχαχαχαχα
gilardino Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 καφες πανω στη μητρικη;ελεος...οχι δεν ηταν δικια μου...
ohristou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγω προσωπικά δεν το θεωρω καθολου σωστο το να παρεις ενα πριον και να θελεις να το επιστρεψεις. Πριν προχωρησεις σε μια αγορα υποτιθεται οτι εχεις κατασταλαξει σε ενα προιον και οτι εχεις αποφασισει βασει των προδιαγραφων του, των αναγκων σου κτλ κτλ. Εγω προσωπικα δεν εχω προχωρησει ποτε σε αλλαγη προιοντος γιατι παντοτε ξερω τι θελω. Μου εχει τυχει ομως να αγορασω προιοντα (3 φορες) τα οποιοα πιθανοτατα ηταν ηδη χρησιμοποιημενα. Τα δυο μου βγηκαν ελλατωματικα. Για αυτο αν μου ξανατυχει θα τα ξαναπαω πισω στο καταστημα και θα γινει της κακομοιρας. Αν θελει βεβαια το καταστημα να μην πεταξει τα προιοντα της επιστροφης ας τα βαλει σε στοκ η σε ειδικη προσφορα ωστε να γνωριζεις τι αγοραζεις με δικη σου ευθυνη και φυσικα φθηνοτερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγω προσωπικά δεν το θεωρω καθολου σωστο το να παρεις ενα πριον και να θελεις να το επιστρεψεις. Πριν προχωρησεις σε μια αγορα υποτιθεται οτι εχεις κατασταλαξει σε ενα προιον και οτι εχεις αποφασισει βασει των προδιαγραφων του, των αναγκων σου κτλ κτλ. Εγω προσωπικα δεν εχω προχωρησει ποτε σε αλλαγη προιοντος γιατι παντοτε ξερω τι θελω. Μου εχει τυχει ομως να αγορασω προιοντα (3 φορες) τα οποιοα πιθανοτατα ηταν ηδη χρησιμοποιημενα. Τα δυο μου βγηκαν ελλατωματικα. Για αυτο αν μου ξανατυχει θα τα ξαναπαω πισω στο καταστημα και θα γινει της κακομοιρας. Αν θελει βεβαια το καταστημα να μην πεταξει τα προιοντα της επιστροφης ας τα βαλει σε στοκ η σε ειδικη προσφορα ωστε να γνωριζεις τι αγοραζεις με δικη σου ευθυνη και φυσικα φθηνοτερα. Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου φιλε μου. Απλα αλλη ειναι η πραγματικοτητα...
d3m0n Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά εσείς που έχετε επιστρέψει πράγματα στο πλαίσιο μετά από πόσο καιρό τα πήγατε πίσω ; Γιατί έχω μια μητρική αγορασμένη 08/01/2010 και επειδή έπαιζε ασυμβατότητα θέλω να την γυρίσω.Λέτε να την δεχθούν ; (είχα μπλέξει με διάβασμα και δεν πρόλαβα να την πάω πιο νωρίς)
v-tidus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων να ρωτησεις. Λογικα αν ειναι κομπλε και με σφραγισμενα τα σακουλακια της και χωρις στραβωμενα πινακια θα την παρουν.
d3m0n Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Οκ σε ευχαριστώ. Κόβουν πιστωτικά σε τέτοιες περιπτώσεις ; Γιατί εμένα αυτό με ενδιαφέρει,μητρική έχουμε... Edit:άκυρο
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά εσείς που έχετε επιστρέψει πράγματα στο πλαίσιο μετά από πόσο καιρό τα πήγατε πίσω ;Γιατί έχω μια μητρική αγορασμένη 08/01/2010 και επειδή έπαιζε ασυμβατότητα θέλω να την γυρίσω.Λέτε να την δεχθούν ; (είχα μπλέξει με διάβασμα και δεν πρόλαβα να την πάω πιο νωρίς) Μαλλον αργησες φιλε μου....
d3m0n Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μια προσπάθεια το απόγευμα θα με πείσει...
olakseth Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εχω παρει ψυκτρα για επεξεργαστη.τον εβαλα δεν μου εκανε καλη επαφη το εδωσα πισω και πηρα τα χρηματα πισω και πηρα αλλον απο eshop.νομιζω σε καλυψα.τοχω κανει πολλες φορες.αρκει να μην καταστρεψεις την συσκευασια.να μπορει να πουληθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.