Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με windows 7

profivark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες.Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να το ξεπεράσω(με την βοήθεια σας φυσικά)έχω ένα hp pavilion dv6000 το οποίο μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο wi-fi,ψάχνοντας στο google είδα ότι είχαν πρόβλημα γενικά στην motherboard και μετά από καιρό χτυπούσε την κάρτα δικτύου.

τώρα αντιμετωπίζω 2 προβλήματα:1ον και κυριότερο είναι ότι θέλω να περάσω τα windows 7 έχω δημιουργήσει ένα cd iso αλλά όταν το βάζω κ κάνω boot από το cd δεν ξεκινάει,οπότε βλέποντας το cd ξανά απο το περιβάλλον των xp που έχω εγκατεστημένο μου βγάζει μόνο ένα txt αρχείο που λέει ότι περιέχει αρχείο udf-13346.Πως μπορώ να κάνω install τα 7?και 2ον δημιουργώ μια σύνδεση στο τοπικό δίκτυο που έχω με το desktop και ενω το desktop μπορεί και βλέπει το laptop δεν μπορεί να έχει πρόσβαση,αντίθετα τώρα το laptop δεν βλέπει καθόλου το desktop.

ξέρω οτι σας κούρασα και ίσως να είμαι και off topic αλλά εδώ και 4 ώρες έχω κολλήσει κυριολεκτικά(μόνο η ώρα τα λέει όλα):cry::cry::cry:

Δημοσ.

Πιστεύω πως ο λόγος που δεν σου bootάρει το dvd εγκατάστασης των 7, είναι ότι το dvd δεν είναι bootable. Προσπάθησε να κάψεις ξανά το image ή βρες κάποιο άλλο. Αν δεν είναι αυτό τότε θα μπορούσε να είναι πρόβλημα του drive.

Για το δικτυακό δύσκολο να καταλάβω, αλλά προσπάθησε να ελέγξεις firewall, workgroup ή ip.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...