grgnik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 για σας.Ειμαι αναμεσα στους 2 αυτους ενισχυτες για home cinema.... ποιον απο τους 2 θα προτεινατε??? σαν κυριο player θα εχω το ps3.... ευχαριστω!
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ο maranz δεν υποστηριζει τα hd φορματ ηχου αν δεν κανω λαθος..
grgnik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 εχεις δικιο αν και καπου διαβασα οτι αν ο player κανει το encoding τοτε ο ενισχυτης παιζει Linear PCM for HD....(δεν τα ξερω και καλα) απο ποιοτητα ηχου??κατασκευης? ειμαι λιγο ασχετος σε θεματα ενισχυτων....
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μπορω απλως να σου πω οτι σαν κατοχος του yamaha ειμαι ευχαριστημενος οπως και αρκετοι αλλοι και ειναι το λιγοτερο μια ασφαλης κατα τη γνωμη μου αγορα .Τωρα σε αυτη την τιμη υπαρχουν και αλλες μαρκες πχ onkyo ,ο denon 1910 αν δεν κανω λαθος που θεωρειται επισης πολυ καλος.Δεν μπορω να βοηθησω στο πως ακουγονται , ειναι υποκειμενικο ,παιζουν ρολο και τα ηχεια που θα συνδεσεις (δεν τα αναφερεις ),καθως δεν θα πρεπει να παραληφθουν οι ευκολιες που μπορει να εχει ο καθενας και να σε ενδιαφερουν (πχ περισσοτερες εισοδοι ) κλπ.Θα ηταν καλο να τους ακουγες και τους δυο. Εδω ενα link αν θελεις και νομιζεις οτι μπορει να σε βοηθησει , χωρις να περιεχει τον maranz (αλλα σιγουρα θα βρεις εκει η σε αλλα site εντυπωσεις και απο κατοχους αυτου ).
grgnik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μπορω απλως να σου πω οτι σαν κατοχος του yamaha ειμαι ευχαριστημενος οπως και αρκετοι αλλοι και ειναι το λιγοτερο μια ασφαλης κατα τη γνωμη μου αγορα .Τωρα σε αυτη την τιμη υπαρχουν και αλλες μαρκες πχ onkyo ,ο denon 1910 αν δεν κανω λαθος που θεωρειται επισης πολυ καλος.Δεν μπορω να βοηθησω στο πως ακουγονται , ειναι υποκειμενικο ,παιζουν ρολο και τα ηχεια που θα συνδεσεις (δεν τα αναφερεις ),καθως δεν θα πρεπει να παραληφθουν οι ευκολιες που μπορει να εχει ο καθενας και να σε ενδιαφερουν (πχ περισσοτερες εισοδοι ) κλπ.Θα ηταν καλο να τους ακουγες και τους δυο.Εδω ενα link αν θελεις και νομιζεις οτι μπορει να σε βοηθησει , χωρις να περιεχει τον maranz (αλλα σιγουρα θα βρεις εκει η σε αλλα site εντυπωσεις και απο κατοχους αυτου ). για αρχη σκεφτομαι να βαλω τα roister emphasis25 και σιγα σιγα να αγορασω sub και surround ηχεια....ειναι ενταξει για τον yamaha?? ευχαριστω για την βοηθεια παντως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.