Προς το περιεχόμενο

TV και DVB απορία

salida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν περίπου ένα χρόνο αγόρασα μια τηλεόραση 32' LG, τότε δεν γνώριζα για τα σύγχρονα πρότυπα ψηφιακής προβολής οπότε σύντομα θα είναι μη λειτουργική.

Η απορία μου είναι μια υποδοχή κάρτας PCMCIA που υπάρχει στο πίσω μέρος την τηλεόρασης και αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπεί κάποιος αποκωδικοποιητής σε μορφή κάρτας.

Ευχαριστώ προκαταβολικά, ένας σύνδεσμος στο ιντερνετ θα μπορούσε να με προσανατολίσει αρκετά για να κάνω κάποια αγορά.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Ναι, υπάρχουν CI modules που δίνουν δυνατότητες DVB-T MPEG-4 σε τηλεοράσεις με τέτοια θύρα.

http://www.skroutz.gr/c/243/aksesouar-doryforikwn.html?keyphrase=neotion

Θα πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσεις πριν την αγορά (ή να σε διαβεβαιώσει γι' αυτό κάτοχος του ίδιου μοντέλου τηλεόρασης), γιατί δεν είναι 100% συμβατές με όλες τις τηλεοράσεις, απ' ό,τι έχω διαβάσει...

Δημοσ.

Πήρα neotion ci card για sanding 40 και ενώ την διάβασε όταν άνοιγαν την tv μετά από ώρες που ήταν κλειστή αναβοσβηνε Μονή της 3 φορές και μετά έπαιζε κανονικά .πήρα το service και μου είπαν ότι θα κάψει το τροφοδοτικο και ότι η samsung συνιστά μόνο set top κωδικοποιητες.η τηλεόραση κατα τον κατασκευαστή της κάρτας είναι συμβατή με την tv.την γύρισα τελικά πίσω από το Saturn που την πήρα και δεν θα πειραματιστω ξανά

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...