coby Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Hi, Ψάχνω για μια εφαρμογή που να παίρνει data από excel αρχείο και να κάνει auto fill πεδία σε pdf φόρμα που να του έχω ορίσει εγώ. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Θα με σώσετε... Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομίζω να σε βρει η σωτηρία. Τα PDF είναι κλειστά αρχεία και δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές (απ' ότι ξέρω τουλάχιστον). Εξ' άλλου συνεργασία ms με adobe είναι λίγο δύσκολη.
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ακούγεται υπερβολικά εξειδικευμένο ως απαίτηση για να υπάρχει έτοιμη υλοποίηση σε utility. Κάτι σε automation software (π.χ. AutoIt3) ή macro recorder ίσως να βοηθούσε για να αναπτύξεις μία δική σου λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.
kfyros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 acrobat writer. Φτιάχνεις τη φόρμα και της λες τι θα κάνει. Δεν είναι για άσχετους βέβαια. Αλλιώς φτιάξε στο word mail merge φόρμα που να τραβάει data από excel , και κάνε τα export σε pdf (μόνο για το office 2007 sp2) , ή εγκατέστησε ένα τσάμπα pdf printer και στέλνε τα εκεί για εκτύπωση για να σου παράγει τα αντίστοιχα αρχεία pdf.
coby Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Βρήκα αυτό εδώ το οποίο κάνει αρκετά καλή δουλειά. Αλλά έχω πρόβλημα με τις ελληνικές γραμματοσειρές. http://www.a-pdf.com/label/index.htm Δοκίμασα να κάνω convert το αρχείο pdf σε word και να παίξω με το Office. Τα κατάφερα να κάνω αυτό που ήθελα τελικά με mail merge. Thanks παίδες.
kfyros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αν θέλεις μετά να παράγεις και pdf αρχεία, τότε εγκατέστησε και τον PDFCreator που είναι και opensource και μπορείς να στέλνεις εκεί τις φόρμες για εκτύπωση. Και αν έχεις όρεξη μπορείς να πειράξεις τον κώδικα του και να κάνεις ότι γουστάρεις (αφού είναι open source).
coby Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Kfyros αυτό έκανα. Thx Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.