Προς το περιεχόμενο

Format Vista

oksosaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

Στο laptop μου εχω τα vista.

Θα μπορεσω να σπασω τον σκληρο για να βάλω τα xp?

Δεν την παλευω.

Προσπάθησα να βάλω τα xp στον εξωτερικο που έχω αλλά μου λέει πως δεν γίνεται.(γιατι δεν ξέρω)

Βασικά το πρόβλημα μου είναι o Builder 2009.Αν γνωρίζει κανέις κάποιο άλλο πρόγραμμα ας προτείνει.

Δημοσ.

θέλεις να κάνεις φορματ στα vista ? κανε ενα δισκάκι με τα χπ και τελείωσες , μπουταρε με το cd στα περισσότερα με το

f8 και ακολούθησε τις οδηγίες .

ή θέλεις να έχεις και τα xp και τα vista γιατί τότε αλλάζει το πράγμα ...

Δημοσ.

Λες να σβήσω τα vista τελειως?

Μετα με τους drivers τι θα γινει θελει ψαξιμο.

Λέω σε ενα κομματι του σκληρου να εχω τα vista και στο αλλο να εχω τα xp.

Βασικα τον builder θελω να βαλω μωρε μου εχει σπασει τα νευρα.

Αν σβησω τα vista αστα να πανε εχω HP και τρεχα γυρευε.

Δημοσ.

τον builder δεν τον έχω ακουστά,

μπορείς να χωρίσεις τον σκληρό σου σε δύο partiosion με το Acronis Disk Director Suite και μετά στο νέο διαμέρισμα που έχεις δημιουργήσει βάζεις και τα xp

Δημοσ.

Και μετα παιζει τιποτα με drivers?

Δηλαδη πρεπει να βρω drivers για τα xp?

Μηπως θα εχω τιποτα απωλειες η κινδυνους?

Αρκει και μονο να τον σπασω να μπουταρω απο το cd και να επιλεξω διαμερισμα?

Δημοσ.

το BUCK UP ειναι φυσιολογικο να γινει.Αλλά βαριεμαι νακαθομαι να κανω ολη την διαδικασια.

Σπαριλα.......

Αν γνωριζετε καποιο αλλο προγραμμα τουλαχιστον να προτεινετε?

εκτος του builder.Αν ειναι δυνατον και με περισσοτερα components κ.τ.λ

Δημοσ.

εχω windows vista στο laptop μου και θα ηθελα να περασω τα windows7..πως μπορω να κανω format στο laptop για να μη χασω τα προγραμματα μου;; επισης αν τα κατεβασω σπασμενα απο google τι κινδυνος υπαρχει για τον υπολογιστη ;;

Δημοσ.

Για τον πρώτο φίλο, πριν κάνεις οτιδήποτε, σιγουρέψου ότι κυκλοφορούν για το laptop σου, XP drivers. Για τη δεύτερη φίλη, μπορείς είτε να δημιουργήσεις ένα δεύτερο partition στον δίσκο σου με κάποιο σχετικό πρόγραμμα, είτε να εγκαταστήσεις και τα Windows 7 αφήνοντας και τα Vista να υπάρχουν. Αν τα κατεβάσεις σπασμένα δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή, απλά ενδεχομένως να "κλειδώσουν" μετά από μερικές μέρες και φυσικά θα είσαι παράνομη :)

Δημοσ.

Δηλαδη αν εχω sir και vista και 7 δε θα υπαρχει καποιο προβλημα με τη μνημη ;;μηπως πρεπει να χωρισω τον σκληρο;βασικα εγω ελεγα να σβησω τελειως τα vista..αλλα δε ξερω πως να το κανω.:/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...