Cristina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Θυμάστε την σειρά "I Dream of Jeannie"; Μήηηηπως θυμάστε και την μουσικούλα του; Ε, σε κάποια στιγμή κάποιοι... κοντά στο 1991-92 είχαν κάνει μια επιτυχία με ένα τραγούδι που βασιζόταν σε αυτήν την μουσική. Μήπως το γνωρίζει κανείς;;; Υ.Γ.: Το theme της σειράς κατεβάστε το από Ε Δ Ω
NeTeD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 ʼαααααχ πόσα χρόνια πίσω με γύρισες...! Η Τζίνι και το τζίνι δε λεγόταν η σειρά στα ελληνικά τουλάχιστον? Ήταν η αγαπημένη μου σειρά! Και βλέπω το post σου και λεω βρε μπας και...!
Narayan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Ναι το θυμάμαι... αν δεν κάνω λάθος ήταν από DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince (ο δεύτερος είναι ο Will Smith). Τίτλο δεν θυμάμαι όμως, δεν είχα μυαλλά για rap εκείνη την εποχή...
dim_b Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Σωστός ο Narayan. Ο τίτλος είναι Girls Ain't Nothing But Trouble.
Cristina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Ω! Ναι!!! Με το που είδα τον τίτλο, το θυμήθικα!!! Παιδιά σας ευχαριστώ ΠΟΛΥ! NeTeD, και μένα ήταν η αγαπημένη μου σειρά!!! Τι τέλεια χρόνια! :grin:
DJNAKIS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 exw thn edtiposh pws exete la8os ... kai episxe8ika thn disko8iki moy kai nai einai apo toys dimples d kai to tragoydi einai to sucker dj (a witch for love) kai thn paragogh kai to mix ta exei kanei o periboitos gia tote ben liebrand oi DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince tote eixan kikloforish to summertime an de kanw la8os.
Cristina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 DJNAKIS, δεν ξέρω αν είναι ΚΑΙ όπως τα λες... Μα σίγουρα είναι το κομμάτι που είπαν τα παιδια. Το κατέβασα Όσο για το Summertime, όντως την ανοιξη-καλοκαίρι του '91 κυκλοφόρησε από τον Fresh Prince. Αυτό που ζητούσα νομίζω είναι μεταγενέστερο. Το θυμάμαι μαζί με το "Fifty ways to leave your lover" από την Camila με τους FMT (διασκευή των Simon & Garfunkel) και με το "Shame, Shame, Shame" από την Izambelle
DJNAKIS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 loipon egw to exw san dimples d_sucker dj9a witch for love) se 45" apo zyx records germanikh eteria kai xronologia 1990 kai apo oti 8imame sta radiofona tis epoxis etsi to ekfonoysane bebea twra poy prosexw to disko stin etiketa grafei (c. smith/m.williams...)twra an o logo smith einai o Fresh Prince den kserw. video den exw dei kai den kserw!!!! ayta ta oliga!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.