poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ξαναριξε ενα τηλεφωνο στον ΟΤΕ και βαλτους μια φωνη γιατι εχω τραβηχτει 2 μερες σε γνωστη εταιρια οπου ειχε μεινει ολη χωρις Internet και χωρις να μπορουσε να κανει τις συναλλαγες στο χρηματιστηριο και μαλιστα μια μερα πριν τους 6-μηνιαιους ισολογισμους και την καταθεση τους στο χρηματιστηριο. Μπορει να σου λενε ειναι ολα Ok με τα ποδια στο τραπεζι και το donald στο αλλο χερι οσο και αν βριζω τον οτε στην συγκεκριμενη περιπτωση που λες καλα να παθει η εταιρεια.οταν εισαι εταιρεια και κανεις ισολογισμους χρηματιστηρια κτλ παιρνεις η 2 adsl η παιρνεις μισθωμενη για ναλες οτι ναι τους παιρνω και τους βαζω τις φωνες.οχι επειδη ειναι γυφτοι προσπαθουν να γλιτωσουν ταλεφτα.στην τελικη ας ειχαν και backup isdn.οταν εχεις εταιρεια δεν τσιγκουνευεσαι.κατα τα αλλα δεν θα διαφωνησω για το οκ με τα ποδια στο τραπεζι και το donald στο χερι διοτι το εχω δει απειρες φορες.
SpY Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα Zyxel-ακι ενώ εδειχνε ότι πήρε ΙP και ότι έχω internet έκανε και ping τα λαμπάκια ήταν σωστά αναμένα κτλ Ιντερνετ δεν έμπαινε με τπτ. Τι Reset , Τι Firmware , Τι Βιοs update, Format το pc τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα τίποτα εκεί αυτό. Παίρνω ένα άλλο Router από έναν φίλο και ως δια μαγείας λειτουργούσαν όλα. Πάω το δικό μου router να το δοκιμάσω αλλού, Στον έναν που είχε Forthnet έκανε τα ίδια με μένα , στον άλλον που είχε Connex λειτουργούσε κανονικά (συμπέρασμα το Router δεν γούσταρε την Forthnet)
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα Zyxel-ακι ενώ εδειχνε ότι πήρε ΙP και ότι έχω internet έκανε και ping τα λαμπάκια ήταν σωστά αναμένα κτλ Ιντερνετ δεν έμπαινε με τπτ. Τι Reset , Τι Firmware , Τι Βιοs update, Format το pc τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα τίποτα εκεί αυτό. Παίρνω ένα άλλο Router από έναν φίλο και ως δια μαγείας λειτουργούσαν όλα. Πάω το δικό μου router να το δοκιμάσω αλλού, Στον έναν που είχε Forthnet έκανε τα ίδια με μένα , στον άλλον που είχε Connex λειτουργούσε κανονικά (συμπέρασμα το Router δεν γούσταρε την Forthnet) και αυτο παραξενο πολυ παιζουν με zyxel. Me general DNS δοκιμασες? (open, k.l.p.) και χωρις dns πιο πανω που του ειπαμε να κανει ping θα πρεπε να περναει Ping se ip τελευταια δοκιμη που μπορω να φανταστω ειναι να αλλαξει το mtu
ntsingos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 οσο και αν βριζω τον οτε στην συγκεκριμενη περιπτωση που λες καλα να παθει η εταιρεια.οταν εισαι εταιρεια και κανεις ισολογισμους χρηματιστηρια κτλ παιρνεις η 2 adsl η παιρνεις μισθωμενη για ναλες οτι ναι τους παιρνω και τους βαζω τις φωνες.οχι επειδη ειναι γυφτοι προσπαθουν να γλιτωσουν ταλεφτα.στην τελικη ας ειχαν και backup isdn.οταν εχεις εταιρεια δεν τσιγκουνευεσαι.κατα τα αλλα δεν θα διαφωνησω για το οκ με τα ποδια στο τραπεζι και το donald στο χερι διοτι το εχω δει απειρες φορες. Κι ομως δεν ειχαν dsl2+ ειχαν 2 μισθωμενες γραμμες με static ip μια 8mbit download/upload για το "σερφαρισμα" και μια 4 download/upload για τα email και φαντασου οτι οταν επιτελους ηρθαν απ τον ΟΤΕ μου ζητησαν να κανω υποβιβασμο της συνδεσης γιατι δεν μπορουσε να υποστηριξει ο ΟΤΕ τετοια συνδεση και ουτε καν της ειχαν δωσει static ip με αποτελεσμα να γινουν καποια εργα σε εναν κομβο και να πεσει το internet.Κι ολα αυτα οταν τους ρωτησα ποσο καιρο πληρωναν αυτες τις υπηρεσιες μου ειπαν αρκετα χρονια με αποτελεσμα να πεσουν πολλες μηνυσεις απ την πλευρα τους μετα... Περα απ αυτα οπως λεει και ο ανθρωπος εχει δοκιμασει αλλο router αλλο pc και παλι τα ιδια, για αυτο μου φενεται δυσκολο να παιζει προβλημα με dns nat κλπ.Τα zyxel που ειχες προβλημα φιλε μου ειναι καλα αλλα περιεργα router με πολυπλοκο μενου και κουραζουν ωρες ωρες.. Και να μην ηταν σωστο το mtu παλι δε θα εμπαινε στο Internet δε μου εχει τυχει να μη μπαινει εντελως.Συνυθως αν δεν εχει σωστη τιμη ή ειναι "μπουκωμενη" η γραμμη ή εχει μεγαλο packet loss
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Κι ομως δεν ειχαν dsl2+ ειχαν 2 μισθωμενες γραμμες με static ip μια 8mbit download/upload για το "σερφαρισμα" και μια 4 download/upload για τα email και φαντασου οτι οταν επιτελους ηρθαν απ τον ΟΤΕ μου ζητησαν να κανω υποβιβασμο της συνδεσης γιατι δεν μπορουσε να υποστηριξει ο ΟΤΕ τετοια συνδεση και ουτε καν της ειχαν δωσει static ip με αποτελεσμα να γινουν καποια εργα σε εναν κομβο και να πεσει το internet.Κι ολα αυτα οταν τους ρωτησα ποσο καιρο πληρωναν αυτες τις υπηρεσιες μου ειπαν αρκετα χρονια με αποτελεσμα να πεσουν πολλες μηνυσεις απ την πλευρα τους μετα...Περα απ αυτα οπως λεει και ο ανθρωπος εχει δοκιμασει αλλο router αλλο pc και παλι τα ιδια, για αυτο μου φενεται δυσκολο να παιζει προβλημα με dns nat κλπ.Τα zyxel που ειχες προβλημα φιλε μου ειναι καλα αλλα περιεργα router με πολυπλοκο μενου και κουραζουν ωρες ωρες.. Και να μην ηταν σωστο το mtu παλι δε θα εμπαινε στο Internet δε μου εχει τυχει να μη μπαινει εντελως.Συνυθως αν δεν εχει σωστη τιμη ή ειναι "μπουκωμενη" η γραμμη ή εχει μεγαλο packet loss a Οκ νομιζα οτι ηταν adsl oxi μισθωμενες.εκει πρεπει να κοψει τον κω... του ο οτε να τις φτιαξει.πληρωνεις τρελα λεφτα για τετοιες γραμμες.με τα zyxel den θα πω οτι εχουν δυσκολο μενου.οκ το βρισκω.εχουν πλεον δυσκολη κονσολα ras ενω παλια ειχαν menu μεσω telnet.kai ναι κανονικα με λαθος mtu υποτιθεται οτι ανοιγεις σελιδες απλα παει πιο αργα η θελει refresh Καμια φορα κτλ.υποβιβαση ζητανε αν εισαι πολυ μακρια απο τον κομβο.πχ αμα ζητησεις 8/8 σε αλιμο δεν γινεται ουτε με μισθωμενη αφου παιρνει απο καλαμακι.εκει αντε για 1/1 να παιξεις.εκτος αν παει διαμεσω οπτικης μετα.εκει ναι κανεις μυνηση.
ntsingos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αυτα κανονικα πρεπει να στα λενε απ την αρχη οταν κανεις τη συνδεση κι οχι να λενε τα δικα τους ωστε να τα οικονομησουν μεχρι να το δει καποιος υπευθυνος της εταιριας οταν κι αμα γινει καποιο χοντρο προβλημα. Anyway αμα κανεις δουλεια με το internet φιλε μου ενημερωσε μας να μαθουμε τι ηταν τελικα..
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αυτα κανονικα πρεπει να στα λενε απ την αρχη οταν κανεις τη συνδεση κι οχι να λενε τα δικα τους ωστε να τα οικονομησουν μεχρι να το δει καποιος υπευθυνος της εταιριας οταν κι αμα γινει καποιο χοντρο προβλημα.Anyway αμα κανεις δουλεια με το internet φιλε μου ενημερωσε μας να μαθουμε τι ηταν τελικα.. στο περιπου μπορουν να σου πουν ποσο θα παιξεις στην πραξη θα φανει οταν μπει κατι πανω.οποτε για αυτο κανεις δεν λεει οτι ποσο θα παιξεις η οτιδηποτε αλλο.αλλα ναι θα μπορουσαν να σουθ πουν στο περιπου την αποσταση και ποσο θα παιξει.αλλα ναι ολοι κοιτανε τα λεφτα.το ιδιο και για το adsl.επειδη δεν ξερουν οτι εσυ πχ μενεις μακρια απο το αστικο κεντρο απλα βλεπουν οτι πχ πεφτεις αστικο κεντρο πεντελης και σου λενε οκ πεντελη εισαι θα παιξεις.αν εισαι ομως παλαια πεντελη παιζει και να μην παιξεις.ουτε ο αλλος ξερει διευθυνση.ολα σχετικα δηλαδη.για τον φιλο η καμια χαλασμενη καρτα σε dslam η καμια κολλημενη καρτα η τιποτα λαθος ρυθμισεις απο πλευρας τους.αν εχει αλλο account ας δοκιμασει.στην χειροτερη ας δοκιμασει με [email protected] kai password otenet και λογικα θα πρεπει να μπαινει στο http://my.otenet.gr/ αν μπαινει κατι με το account του.αν οχι θεμα dslam και εκει γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.